[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 15، شماره 2 - ( تابستان 1399 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML بررسی اثر مصرف روغن کانولای غنی شده با ویتامین دی بر وضعیت ویتامین دی و چربی‌های خون در بزرگسالان سالم: مطالعه کارآزمایی بالینی دو سوکور ص. 10-1
[English Abstract] نگار قاسمی فرد ، نسرین نسیمی ، زهرا حسن زاده رستمی ، اعظم عباسی ، شیوا فقیه*
چکیده (3527 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1344 دریافت)  
XML اثرات محافظتی تمرین هوازی و مصرف کروسین بر استرس اکسیداتیو ناشی از دوکسوروبیسین در بافت قلب موش های صحرایی نر ص. 20-11
[English Abstract] حکمت شکرریز ، محمد گله داری* ، لعیا سادات خرسندی ، مسعود نیکبخت
چکیده (3587 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1359 دریافت)  
XML ارتباط برخی دریافت‌های غذایی، شاخص‌های تن‌سنجی و مقاومت به انسولین با بیان نسبی ژن P53 در بافت چربی زیرجلدی و احشایی افراد چاق و غیرچاق ص. 32-21
[English Abstract] معصومه حاجی زاده اوغاز ، گلنوش کدخدا ، مریم زرکش ، نیما حسین زاده ، اتوسا سعیدپور* ، مهدی هدایتی*
چکیده (3483 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1774 دریافت)  
XML مقایسه اثر مکمل روزانه 1000 و ماهانه 50000 واحدی ویتامین D بر سطح 25-هیدروکسی ویتامین D سرم دانشجویان، کارآزمایی بالینی تصادفی سه سوکور ص. 43-33
[English Abstract] علی کهن مو ، سارا رنجبر ، فائزه قنبری ، دریا خسروی نیا ، معصومه اخلاقی*
چکیده (124263 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2872 دریافت)  
XML مقایسه تأثیر12 هفته تمرین تناوبی هوازی با و بدون مکمل‌سازی رازیانه بر شاخص های سندروم متابولیک و متابولیت های استروژن در زنان یائسه چاق ص. 54-45
[English Abstract] افسانه شاکرین ، عباسعلی گایینی* ، سیروس چوبینه
چکیده (3057 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1418 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML بهینه سازی فرمولاسیون گز رژیمی غنی شده با قند استویا و قارچ گانودرما لوسیدوم به روش سطح پاسخ (RSM) ص. 69-55
[English Abstract] محمد گلی* ، زهرا محمدی برکانی
چکیده (3136 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1830 دریافت)  
XML بررسی ویژگی فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی نانولیپوزوم‌های بارگیری شده با پروتئین هیدرولیز شده دانه کینوآ ص. 82-71
[English Abstract] یوسف صادقیان امین ، علی رضا صادقی ماهونک* ، محمد قربانی ، مهران اعلمی ، حمید رضا جوشقانی
چکیده (4028 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2272 دریافت)  
XML تولید کیک اسفنجی حاوی پودر سیاهدانه و بررسی برخی از ویژگی های کیفی آن طی نگهداری ص. 93-83
[English Abstract] مهدیه کوهی ، صدیف آزادمرد دمیرچی* ، مهدی قره خانی
چکیده (3872 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2182 دریافت)  
XML صحه‌گذاری میزان کمی گوشت قرمز ادعا شده در برچسب انواع کباب لقمه صنعتی با استفاده از آنالیز داده‌های طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز با روش‌های کمومتریکس ص. 100-95
[English Abstract] معصومه غضنفری ، عباسعلی مطلبی* ، هدایت حسینی ، نوردهر رکنی
چکیده (3116 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1302 دریافت)  
XML تولید پودر موز سبز به روش خشک کردن فوم مت: تأثیر غلظت اوالبومین بر سینتیک خشک شدن و خواص فیزیکوشیمیایی محصول ص. 112-101
[English Abstract] رضا کمالی ، سعید داداشی* ، جلال دهقان‌نیا ، حسین غفاری
چکیده (3719 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1513 دریافت)  
XML شناسایی ترکیبات اسانس انیسون (Pimpinella anisum L.) و بررسی اثر آن بر روی برخی از پاتوژن‌های غذایی، باسیلوس سرئوس، استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلای O157:H7 و سالمونلا تیفی موریوم، در شرایط آزمایشگاهی ص. 120-113
[English Abstract] بهرام فتحی آچاچلوئی* ، نیما بابلانی مقدم ، یونس زاهدی
چکیده (3521 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1402 دریافت)  
XML تولید نانوکپسول‌ حاوی عصاره برگ گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) و بررسی اثر عصاره و نانوکپسول حاوی عصاره بر ویژگی‌های میکروبی کالباس طی دوره نگهداری ص. 130-121
[English Abstract] محبوبه سرابی جماب* ، منا کاوه ، معصومه مدرس ، آرام بستان
چکیده (3576 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1676 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4722