[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML ارتباط بین شاخص فیتوکمیکال رژیمی و عوامل تن‌سنجی با پیشرفت کبد چرب غیر الکلی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2
سمیرا سلطانیه، ماریه صلواتی زاده، حسین پوستچی، زهرا یاری، آسیه منصور، محمد ابراهیم خمسه، مجتبی ملک، فریبا علائی شهمیری، آزیتا حکمت دوست *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارتباط بین شاخص‌های عملکرد کبدی و فاکتورهای خطر کاردیو متابولیک با محیط دور گردن و شاخص شکل بدنی A در مبتلایان به دیابت نوع 2 در مراکز آموزشی- درمانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان در سال 1400
مهشید نقاش پور، وهاب الدین مصطفی نژاد اصل مرند، فاطمه مقصودی، سحر گلابی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شیوع فرتوتی و ارتباط آن با سوء تغذیه در سالمندان ساکن شهر تهران در سال 1400
سمانه جعفری پور، نسرین امیدوار، حسن عینی زیناب، مهشید رضائی، آرزو رضازاده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML امکان‌سنجی غنی‌سازی خاک اقلیمهای یازده گانه ایران در راستای برنامه‌های مکمل یاری
فرحناز مرادی پور، عبدالمجید مهدوی دامغانی *، فاطمه آقامیر، مرضیه وحید دستجردی، حسین محمودی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید شکلات صبحانه رژیمی با استفاده از جایگزین های چربی مالتودکسترین و صمغ گوار- زانتان و جایگزینی کامل شیر خشک با کنجاله کنجد و بادام شیرین
مریم سلطانی، محمد گلی *، مهشید جهادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پوشش خوراکی صمغ شیرازی حاوی اسانس نعناع فلفلی بر ماندگاری خیار گلخانه‌ای (Cucumissativus) و ارزیابی ویژگی‌های کیفی آن طی نگهداری در یخچال
محسن مختاریان *، فاطمه کوشکی، بهروز جنت
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی ترکیب پایدار کننده فازهای روغنی و غیر روغنی ارده و بررسی تأثیر آن بر میزان زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک آزاد و ریزپوشینه‌‌شده
علیرضا برزگری اردکانی، صبیحه سلیمانیان زاد *، محمدحسین مصدق
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی فرمولاسیون نوعی چاشنی مایع مغذی بر پایه عصاره لیموترش و ترکیبات فنلی تفاله آن حاوی هیدروکلوییدهای ژلان، زانتان و پکتین
سارا عابدی زاده نیستانک، مریم میزانی *، مزدک علیمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و آنالیز مؤلفه‌های اصلی (PCA) در ارزشیابی حسی و تحلیل ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و پایداری کیفیت کفیر ساخته شده از شیر بز آمیخته‌ی مهابادی ‌و آلپاین (F1)
امیررضا شویک لو *، الهام تیمور نژاد، ناصر تیمورنژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه پایداری ویتامین D3 در سیستم های روغن آفتابگردان و اولئوژل بر پایه موم سبوس برنج و سوربیتان مونو استئارات
سید ضیالدین امامی، لیلا گلستان *، خدیجه خوش طینت، سید احمد شهیدی، مهرداد محمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از فناوری پلاسمای سرد به عنوان روشی در جهت اصلاح ساختاری نشاسته ذرت و بررسی عملکردی آن در مدل غذایی
حنانه بهمن پور، نارملا آصفی *، آیناز علیزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تخمین درصد گوشت و اعتبارسنجی نتایج فرآورده های گوشتی با استفاده از هیستوشیمی و آنالیز تصویری در فرآورده های گوشتی شهر همدان
نازنین الیاسی، محمدرضا پژوهی الموتی *، علی کلانتری حصاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 0 queries by