[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML مقایسه روش‌های غیر تهاجمی در ارزیابی اثرات توأم مکمل دانه بزرک و رژیم شبه روزه داری بر فیبروز کبدی در بیماران مبتلا به کبد چرب غیرالکلی: یک مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی شده
نویده خدادادی، امیر صادقی، حسین پوستچی، بهنود عباسی، مریم نیلقاز، آزیتا حکمت دوست *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر تمرین تناوبی شدید همراه با مکمل زالزالک بر پروتئین های بیوژنز میتوکندریایی بافت عضلانی موش های صحرایی نر سالمند
فاطمه ساعدی، محمود نیک سرشت *، عبدالحسین طاهری کلانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی رابطه پیری بافت چربی احشایی و دریافت های آنتی اکسیدان رژیم غذایی در بزرگسالان چاق: یک مطالعه مورد-شاهدی
سپیده فاضلی طاهریان، غزاله اسلامیان *، اعظم شاکری، حمید زند، نیکی تدین، سید حسین اردهالی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر شبکه اجتماعی گروه همسالان بر تغذیه و سلامت دهان در دانش‌آموزان ۹ و ۱۲ ساله مدارس غیر انتفاعی شهر قزوین
پویا جمشیدی، پیمان شریعت پناهی، مریم صادقی پور *، محمدحسین خوشنویسان، مهشید نامداری، بهاران ارشدی فرد، سروین سلیمانپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML نقشه امنیت غذایی خانوارهای مناطق شهری و روستایی استان خوزستان
محمدرضا پاکروان چروده *، سیدصفدر حسینی، فاطمه محمدی نصرآبادی، روح اله فردوسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی فیلم فعال نشاسته –پلی وینیل الکل حاوی اسانس آویشن و امولسیون آن
علیرضا درعلی بنی، نرجس آقاجانی *، عاطفه رضایی، امیر دارائی گرمه خانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی خواص آنتی‌اکسیدانی، محتوای فنلی و مهار آنزیم آلفاگلوکوزیداز اسانس اسطوخودوس، خالواش، علف لیمو و کاربرد آن‌ها در تولید نوشیدنی انرژی‌زا فراسودمند
محمدرضا طرق، مریم مصلحی شاد *، مسعود هماپور، سمیرا پورحمزه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تلفیق روش استخراج فاز مایع با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی برای اندازه‌گیری ترکیبات آروماتیک چند حلقه‌ای در نمونه‌های‌ عسل و اندازه‌گیری آنها به وسیله کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا
علیرضا ندرتی، آذر حقیقت، محمدرضا افشارمقدم، جلیل خندقی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پیش تیمار مایکروویو در هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L) توسط تریپسین و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن با استفاده از روش سطح پاسخ
زینب نوشی منجیلی، علیرضا صادقی ماهونک *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید ماست پاراپروبیوتیک و پروبیوتیک حاوی Lactiplantibacillus plantarum : بررسی ویژگی های میکروبی و فیزیکوشیمیایی آنها
بهروز علیزاده بهبهانی *، حسین جوینده، نگین غظنفری، علیرضا وسیعی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 0 queries by