Journal archive for Google Scholar Robot!

Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology

مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران



Volume 7, Number 4 (2013-2)


Application of fruit and vegetable for the production of non-dairy-based probiotic drink
کاربرد میوه‌ و سبزی‌ به عنوان محیط پایه برای تولید نوشیدنی‌های پروبیوتیک غیرلبنی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Agaricus Bisporus: Enzymatic browning and its inhibition methods
قارچ خوراکی: قهوه‌ای شدن آنزیمی و روش‌های مهار آن
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of Vitamin D on risk of breast cancer
اثر ویتامین D در خطر بروز سرطان پستان
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Role of hydrocolloids in stabilizing the emulsions
کاربرد هیدروکلوئیدها در پایدارسازی سیستم‌‌های امولسیونی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Application of supercritical CO2 in extraction and refining of vegetable oils
کاربرد دی‌اکسیدکربن فوق بحرانی در استخراج و تصفیه‌ی روغن‌‌های گیاهی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Application of liposome nano carrier in cheese production and ripening
کاربرد نانوحامل‌های لیپوزومی حاوی آنزیم در تولید و رسیدن پنیر
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The role of probiotics in the treatment and prevention of infections diarrhea in children
نقش پروبیوتیک‌ها در پیشگیری و درمان اسهال عفونی در کودکان
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The anticancer effects of flavonoids: involvment of PI3K/ Akt signaling pathway
بررسی اثرات ضدسرطانی فلاونوئیدها بر مبنای مسیر انتقال پیام PI3K/Akt
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles