Journal archive for Google Scholar Robot!
Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 7, Number 4 (2013-2)
Application of fruit and vegetable for the production of non-dairy-based probiotic drink
کاربرد میوه و سبزی به عنوان محیط پایه برای تولید نوشیدنیهای پروبیوتیک غیرلبنی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Agaricus Bisporus: Enzymatic browning and its inhibition methods
قارچ خوراکی: قهوهای شدن آنزیمی و روشهای مهار آن
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of Vitamin D on risk of breast cancer
اثر ویتامین D در خطر بروز سرطان پستان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Role of hydrocolloids in stabilizing the emulsions
کاربرد هیدروکلوئیدها در پایدارسازی سیستمهای امولسیونی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Application of supercritical CO2 in extraction and refining of vegetable oils
کاربرد دیاکسیدکربن فوق بحرانی در استخراج و تصفیهی روغنهای گیاهی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Application of liposome nano carrier in cheese production and ripening
کاربرد نانوحاملهای لیپوزومی حاوی آنزیم در تولید و رسیدن پنیر
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The role of probiotics in the treatment and prevention of infections diarrhea in children
نقش پروبیوتیکها در پیشگیری و درمان اسهال عفونی در کودکان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The anticancer effects of flavonoids: involvment of PI3K/ Akt signaling pathway
بررسی اثرات ضدسرطانی فلاونوئیدها بر مبنای مسیر انتقال پیام PI3K/Akt
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles