Journal archive for Google Scholar Robot!
Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 12, Number 1 (2017-4)
Proceeding of Food and Nutrition Discussion Forum: Revisiting Traditional Foods in Food and Nutrition System
مقالات تریبون بحث غذا و تغذیه: بازشناسی نقش غذاهای بومی در نظام غذا و تغذیه
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Curcumin, a Molecule with Multiple Forces and Biological Modulators
کورکومین، ملکول نیروهای چندگانه، تعدیل کننده بیولوژیکی و اثرات درمانی آن
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of Hydrocolloid Coatings in Preventing Acrylamide Formation and Reducing Oil Uptake in Potato Chips
اثر پوششهای هیدروکلوئیدی در جلوگیری از تشکیل آکریلآمید و کاهش جذب روغن در چیپس سیبزمینی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Optimization of Non-thermal Inactivation of Celery’s Peroxidase Enzyme by the Use of Response Surface Methodology
بهینهسازی غیرفعالسازی غیرحرارتی آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Effect of Carbon Deoxide Concentration on the Quality and Shelf Life of Modified Atmosphere Packaged Barhi Dates Fruit
تأثیر میزان غلظت گاز دیاکسید کربن بر خواص کیفی و ماندگاری خرمای رقم برحی بستهبندی شده با اتمسفر اصلاح شده
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of Microencapsulated Nisin and Wastes of Tomato Processing, as an Alternative to Nitrite, on Some Chemical, Sensory and Microbial Characteristics of Sausage
تأثیر نایسین ریزپوشانی شده و پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان جایگزین نیتریت بر برخی ویژگیهای شیمیایی، میکروبی و حسی سوسیس
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of Storage Time, Storage Temperature and Type of Can Packages on Migration of Aluminum into Non-alcoholic, Classic Malt Beverage and Its Sensory Evaluation
اثر دما و زمان نگهداری و ویژگی لاک قوطی بستهبندی بر مهاجرت آلومینیوم به درون آبجوی بدون الکل و ویژگیهای حسی آن
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Formulation Optimization of Gluten-free Bread based on Quinoa, Corn and Rice Flour
بهینهسازی فرمول نان بدون گلوتن حاصل از آردکینوا، ذرت و برنج
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Optimization of Extraction and Determination of Physicochemical Properties of Collagen from Eggshell Membrane
بهینهسازی استخراج و تعیین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کلاژن حاصل از غشای داخلی پوسته تخممرغ
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Relationship between Major Dietary Patterns and Age of Menarche in Teenage Girls of Isfahan, Iran, 2014-2015
ارتباط الگوهای غذایی غالب با سن شروع قاعدگی در دختران نوجوان شهر اصفهان در سال 94-1393
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Breakfast and Snack Status among the Students of Iranian Ethnicities
وضعیت صرف صبحانه و میان وعده دانشآموزان اقوام ایرانی در مدرسه
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Role of Dietary Restraint, Depression, Anxiety and Eating Habits in Predicting Obesity and Overweight in a Group of Employed Women in Isfahan
نقش اضطراب، افسردگی، خویشتنداری در خوردن و عادتهای غذایی در پیشبینی چاقی و اضافهوزن در گروهی از زنان کارمند شهر اصفهان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Role of Resistance Training and Whey Protein Intake on Delayed Onset Muscle Soreness Indices after Eccentric Resistance Exercise in Untrained Men
نقش تمرین مقاومتی و مصرف پروتئین وی بر شاخصهای کوفتگی عضلانی تأخیری پس از فعالیت مقاومتی برونگرا در مردان تمرین نکرده
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Validity and reliability of a 40-items Food Frequency Questionnaire to Measure the Consumption of Gluten in Patients with Ulcerative Colitis
روایی و پایایی پرسشنامه بسامد خوراک 40 آیتمی جهت اندازهگیری مصرف گلوتن در بیماری کولیت السراتیو
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles