You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تأثیر مصرف مکمل آلفا-لیپوئیک اسید بر اینترلوکین-6، hs-CRP، فشار خون، شاخصهای تنسنجی و دریافت غذایی در مردان مبتلا به ضایعه نخاعی مزمن ویدا محمدی، شهریار اقتصادی
*، محمد خلیلی، شیما جزایری، هوشنگ صابری، سحر کشتکار آقابابایی، حدیث صبور، محمود رضا گوهری، فیروزه قادری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر اسانس گیاه چویر بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس در طی تولید و نگهداری پنیر سفید ایرانی محمد جواد داردرفشی، غلامرضا بهرامی، احسان صادقی
*، معصومه خان احمدی، میترا محمدی، رضا محمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ارتباط بین پلیمورفیسم PvuII ژن لیپوپروتئین لیپاز با پروفایل لیپیدی و نمایه توده بدن در جمعیت ترکمن استان گلستان سمیرا عشقی نیا، مهران مرادی
*، ساکو میرزایی، محمد دوجی، مریم آقاعباسی، پویان اسدی، نایبعلی احمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم بر ویژگیهای کیفی و حسی نان تست حاصل زهرا محبی، عزیز همایونی
*، محمد حسین عزیزی، محمد اصغری جعفرآبادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر مصرف مکمل رزوراترول بر آنزیمهای کبدی، شاخص التهابی hs-CRP و میزان استئاتوز کبدی در بیماران مبتلا به کبد چرب غیرالکلی: کارآزمایی بالینی تصادفی شده دو سوکور فروزان فقیه زاده، پیمان ادیبی، آزیتا حکمت دوست
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تهیه و ارزیابی نانوامولسیون خوراکی ویتامین E با روش خودبهخودی نوشین نیک نیا، بابک قنبرزاده
*، حامد همیشه کار، رضا رضایی مکرم، امیر محمد مرتضویان
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر مصرف توت سیاه (شاه توت) بر غلظت سرمی لیپوپروتئین ها، آپولیپو پروتئینهای A1 وB ، مارکر التهابی hs – CRP و فشار خون در افراد با اختلالات لیپیدی سحر کشتکار آقابابایی، محمد رضا وفا
*، فرزاد شیدفر، محمود رضا گوهری، داوود کاتبی، ویدا محمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر ضد میکروبی نانوذرات نقره تولید شده به روش احیای شیمیایی بر استافیلوکوکوس-اورئوس و اشرشیاکلی مهداد اسدی اسدآبادی، کیانوش خسروی دارانی
*، علی مرتضوی، نسرین حاج سید جوادی، ابراهیم آزادنیا، آیت الله کیانی هرچگانی، نگین احمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر فرآیند تثبیت بر ترکیبات فراسودمند و پروفایل اسیدهای چرب جوانه گندم رشد داده شده فروغ زارع نژاد، سید هادی پیغمبردوست
*چکیده -
متن کامل (PDF)
نیازسنجی آموزشی کارشناسان تغذیه جامعه شاغل در نظام بهداشتی ایران 1391 فرزانه صادقی قطب آبادی، الهام شکیبازاده
*، نسرین امیدوار، فتحیه مرتضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
پایداری حرارتی روغن سویا توسط آنتیاکسیدانهای طبیعی استخراج شده از میوه زرشک بیدانه به وسیله آب مادون بحرانی مرتضی محمدی
*، عبدالمجید مسکوکی، سید علی مرتضوی، منیره نهاردانی، زهرا پورفلاح، علیرضا صادقیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر ریزپوشانی با پوشش کیتوزان بر روی زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم در بستنی محمد علی خسروی زنجانی، نیما محمدی
*، حامد اهری، بابک غیاثی طرزی، حسین باخدا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات آنتیاکسیدانی عصاره رزماری و چویر در مقایسه با آنتیاکسیدان سنتزی TBHQ بر روند اکسیداسیون روغن حین فرآیند سرخ کردن عمیق لیلا علیزاده، کوشان نایب زاده
*، ریحانه شاهین
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین میزان پاتولین آب سیب با تکنیک ریزاستخراج مایع-مایع پخشی به همراه دستگاه کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا و بهینهسازی به کمک روش سطح پاسخ مصطفی دلاور، مرضیه کمانکش، رویا توکلی، عاطفه نوابی، عبدالرضا محمدی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر اسیدهای چرب امگا3 بر استرس اکسیداتیو درنارسایی حاد کلیه ناشی از ایسکمی- رپرفیوژن سید جواد حاجی میراسماعیل، سید حسین داودی، نسیم نمازی، غلامعلی جاودان، حمید رضا پازکی طرودی، مرجان عجمی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای حرارتی و ضدمیکربی نانوکامپوزیتهای کیتوزان- نانوسلولز و تأثیر آن در افزایش مدت ماندگاری گوشت چرخکرده دانیال دهناد، حبیب الله میرزایی
*، زهرا امام جمعه، سید مهدی جعفری، سعید داداشی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی نانولیپوزومهای حامل ویتامین 3 D تولید شده به روش هیدراسیون لایه نازک- سونیکاسیون مریم محمدی، بابک قنبرزاده
*، حامد همیشه کار، رضا رضایی مکرم، محمد امین محمدی فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
اندازه گیری فولیک اسید در مواد غذایی با استفاده از زیست حسگری بر پایه اسیدهای نوکلئیک دورشته ای لیلا میرمقتدایی
*، نوشین میرزا نصیری، مهدی کدیور
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر مکملهای چند سوشه پروبیوتیک بر روی پروفایل متابولیکی، hs-CRP و استرس اکسیداتیو روی در بیماران دیابتی نوع2 افشین شیرانیان، امین صالحی ابرقوئی، ذات اله عاصمی، زهره زارع، حسین شاکری، سیما سادات صبیحی، محمدرضا خوش فطرت، احمد اسماعیل زاده
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تغییرات میزان مواد معدنی و ویتامینهای ماهی شوریده (Otolithesruber) در پخت با روشهای مختلف مسعود رضایی
*، هدایت حسینی، علی حمزه
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات فلاونوئید هسپریدین بر بقای سلولی و آپوپتوز در رده ی سلولی NALM-6 رقیه شهبازی، ماکان چراغ پور، رضا همایونفر، جواد نصرالله زاده، سید حسین داودی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات آنتیاکسیدانی توکوفرول درمقایسه با TBHQ بر روند اکسیداسیون روغن مایونز طی مدت زمان ماندگاری ریحانه شاهین، کوشان نایب زاده
*، لیلا علیزاده، عبدالرضا محمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
کدام یک از شاخصهای دورکمر، دورکمر به باسن و دورکمر به قد در تشخیص اضافه وزن/چاقی دختران جوان مناسبتر است؟ تحلیل ROC ناهید ظرافتی شعاع، فاطمه محمدی نصرآبادی، احمدرضا بهرامی، سید محمد حسینی پنجکی، محمدرضا خوش فطرت
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تشخیص اگزوتوکسین باکتری استافیلوکوکوس ارئوس توسط روش پتانسیومتری در مقایسه با طیف سنجی مبتنی برنانوذرات اصلاح شده(متصل به پادتن) حامد اهری
*، ودوود رضویلر، بهروز اکبری، عباسعلی مطلبی، امیرعلی انوار، نیما محمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)