[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML مطالعه تأثیر مصرف سویا بر شاخص‌های استرس اکسیداتیو در زنان یائسه مبتلا به سندرم متابولیک
لیلا آزادبخت *، مسعود کیمیاگر، یدا... محرابی، احمد اسماعیل زاده، فرانک هو، والتر ویلت
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی قد، وزن و نمایه توده بدن دانش‌آموزان دختر 6 تا 15 ساله شهر بابل در سال‌های 81-1374 و مقایسه آنها با مرجع مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده آمریکا (2000 CDC)
فرزاد شیدفر *، مهدی منتظر، معصومه عموییان، حمیدرضا عزیزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید کره کم کلسترول با استفاده از بتاسیکلو‌دکسترین
مریم آریافر، پروین زندی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات مصرف سویا روی چربی‌ها و آپوپروتئین‌های سرم در بیماران تحت دیالیز صفاقی
حسین ایمانی، هادی طبیبی *، شهناز اتابک، لیلا رحمانی، مهدی هدایتی، تیرنگ نیستانی، مریم چمری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی شیوع سوءتغذیه و برخی عوامل مرتبط با آن در سالمندان استان خراسان رضوی، سال 1385
ملیحه علی آبادی *، مسعود کیمیاگر، مجید غیور مبرهن، علی اکبر ایلاتی فیض‌آبادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید اسید لاکتیک توسط سویه‌های مختلف لاکتوباسیل
سعید میردامادی *، افسانه رجبی، فرزانه عزیز محسنی، بهمن مؤمن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اختلاف جنس در رخداد سکته قلبی بین بیماران با و بدون عوامل خطر متداول (مطالعه قلب بیمارستان مدرس)
محمدرضا محمودی *، مسعود کیمیاگر، علیرضا ابدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر غنی‌سازی با آرد سویای بدون چربی بر ویژگی‌های حسی و بیولوژیکی نان تافتون
مرتضی مشایخ *، محمدرضا محمودی، محمدحسن انتظاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 0 queries by