[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 17، شماره 2 - ( تابستان 1401 )
برگشت به فهرست نسخه ها
علوم تغذیه
تأثیر ویتامینC بر حافظه فضایی و پراکسیداسیون لیپیدی هیپوکامپ موش های صحرایی مسموم با کراک کوکائین
ص. 10-1
حمیرا حاتمی نعمتی
،
حاتم احمدی
*
،
ابوالفضل الماسی
،
سمیه حاتمی نعمتی
چکیده
(1440 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(367 دریافت)
بررسی تأثیر آموزش تغذیه از طریق واتساپ بر قند خون، پروفایل چربی و کیفیت زندگی بیماران مبتلا به دیابت نوع دو
ص. 20-11
اکرم همتی پور
،
شهرام مولوی نژاد
*
،
حاجیه شهبازیان
،
اسعد شهرانی
،
مریم پارسانهاد
چکیده
(1298 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(392 دریافت)
شبیه سازی اثرات افزایش قیمت لبنیات بر رفتار مصرفی گروه های مختلف درآمدی: رویکرد مدلسازی مبتنی برعامل
ص. 29-21
حسین راغفر
*
،
کبری سنگری مهذب
،
زینب واعظ مهدوی
چکیده
(1243 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(249 دریافت)
بررسی دریافتهای غذایی، فراسنجهای خونی و وضعیت تغذیه کودکان و نوجوانان مبتلا به فنیلکتونوری
ص. 40-31
مینا احمدزاده
،
گلبن سهراب
*
،
محمدرضا علائی
،
بهزاد محمدپور اهرنجانی
چکیده
(1072 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(284 دریافت)
بررسی ارتباط ناامنی غذایی با پولیپهای کولورکتال در افراد بالای 50 سال شهر اصفهان
ص. 50-41
الهام عشوریون
،
احمدرضا درستی مطلق
*
چکیده
(1104 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(180 دریافت)
طراحی و روان سنجی ابزار سنجش تعیین کنندههای مصرف و ترجیحات بزرگسالان درباره لبنیات فراسودمند
ص. 63-51
مرجان باژن
،
ناصر کلانتری
،
نسترن کشاورز محمدی
*
،
حمید علوی مجد
چکیده
(1023 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(237 دریافت)
|
ضمیمه مقاله [PDF]
(29 دریافت)
علوم و صنایع غذایی
تهیه و ارزیابی نانو کمپلکس پروتئین-کورکومین با استفاده از پیوند دهنده عرضی خوراکی
ص. 78-65
نرگس شاهقلیان
*
،
قدیر رجب زاده
چکیده
(975 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(303 دریافت)
بررسی تأثیر پارامترهای کریستالیزاسیون بر خواص رئولوژیکی شورتنینگ های تولیدشده بر پایه اینتراستریفیکاسیون
ص. 86-79
مهناز عاملی
،
لیلا روفهگری نژاد
،
عزیز الله زرگران
*
،
فرید زایری
چکیده
(995 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(172 دریافت)
کاربرد روش استخراج فاز جامد پخشی ترکیبشده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی برای اندازهگیری برخی از آفتکشهای ارگانوفسفره در نمونههای آبمیوه بهروش کروماتوگرافی گازی با آشکارساز نیتروژن-فسفر
ص. 98-87
بهناز لیموئی خسروشاهی
،
الناز مرزی خسروشاهی
،
محمدرضا افشارمقدم
،
جلیل خندقی
*
چکیده
(1063 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(306 دریافت)
بررسی اثر ضد میکروبی برهموم منطقه طالقان بر برخی از باکتریهای بیماریزای غذازاد
ص. 107-99
نسیم علمائیان
،
ولی اله کوهدار
*
،
هدایت حسینی
چکیده
(2059 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(315 دریافت)
اثر کاربرد میدان الکتریکی ولتاژ بالا طی نگهداری بر کیفیت میوه انار (L.unica granatum)
ص. 118-109
سولماز عالی پور
،
ناصر همدمی
*
،
محسن دلوی اصفهان
،
سعیده فلاح-جوشقانی
چکیده
(969 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(213 دریافت)
پایش مقادیر قند و چربی در بستنی های شیری صنعتی عرضه شده در تهران
ص. 128-119
مهرداد محمدی
،
محسن امینی
،
علیرضا کرد باقری
،
عقیل دست باز مجرد
*
چکیده
(1086 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(236 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.06 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4624