[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 7، شماره 3 - ( پاييز 1391 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها
XML ارزیابی تأثیر مصرف روزانه دوغ غنی شده با ویتامین D و توأم ویتامین D و کلسیم بر غلظت‌های سرمی فراورده‌های نهایی گلیکاسیون و لیپوپروتئین کم‌چگال اکسیده در مبتلایان به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی شاهددار ص. 9-1
[English Abstract] نیما طیبی نژاد ، تیرنگ نیستانی* ، بهرام رشیدخانی ، بهاره نیکویه ، علی کلایی ، نسترن شریعت زاده ، ملیحه زاهدی راد
چکیده (11279 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2448 دریافت)  
XML اثر افزودن پودر دانه‌های خرفه بر ویژگی‌های شیمیایی، پروفایل اسیدهای چرب و کیفیت حسی نان ص. 18-11
[English Abstract] رزیتا فتح نژاد کاظمی ، سید هادی پیغمبر دوست* ، صدیف آزادمرد دمیرچی ، محبوب نعمتی ، سید عباس رأفت ، سعید نقوی
چکیده (13262 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4254 دریافت)  
XML ارتباط الگوهای غذایی غالب با عوامل خطر بیماری‌های قلبی عروقی در زنان ص. 30-19
[English Abstract] فهیمه حقیقت دوست ، فاطمه زریباف ، لیلا آزادبخت ، احمد اسماعیل زاده*
چکیده (10524 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3270 دریافت)  
XML بررسی اثر دو گونه صمغ کتیرا بر برخی ویژگی‌های رئولوژیک، فیزیکی و حسی نوشیدنی شیر خرما ص. 42-31
[English Abstract] مریم کشتکاران ، محمد امین محمدی فر* ، علامحسین اسدی
چکیده (12740 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4783 دریافت)  
XML تأثیر مصرف تک مرحله‌ای مکمل کافئین بر غلظت‌ سرمی کورتیزول، HSP72 و تعداد گویچه‌های سفید خون در مردان ورزشکار ص. 50-43
[English Abstract] بهرام جمالی قراخانلو* ، اکرم آمقانی ، اصغر توفیقی ، علی جمالی ، محمدرضا شیری
چکیده (10578 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3337 دریافت)  
XML تأثیر درجه استخراج آرد، میزان آنزیم آسپارژیناز، دما و مدت زمان پخت بر تشکیل آکریلامید در نان سنگک ص. 60-51
[English Abstract] حبیب واحدی ، محمد حسین عزیزی* ، فرزاد کبارفرد ، محسن برزگر ، زهره حمیدی اصفهانی
چکیده (11542 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3015 دریافت)  
XML ارزشیابی حسی و میزان پذیرش شیر غنی شده با کلسیم و ویتامین D از نظر کودکان دبستانی شهر تهران ص. 67-61
[English Abstract] نسرین امیدوار ، میترا ابتهی* ، تیرنگ نیستانی ، مجید حاجی فرجی
چکیده (11923 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3089 دریافت)  
XML اثر اسید آسکوربیک به همراه پوشش پروتئین آب پنیر بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در دمای یخچال: ارزیابی بار میکروبی و ویژگی‌های شیمیایی ص. 78-69
[English Abstract] محمد خضری احمدآباد ، مسعود رضائی* ، سید مهدی اجاق
چکیده (10155 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3738 دریافت)  
XML مقایسه تأثیر مکمل‌های کربوهیدرات و کربوهیدرات- پروتئین بر سطوح پروتئین شوک گرمایی72 (HSP72) طی فعالیت‌های تناوبی فوتبال ص. 88-79
[English Abstract] ایوب هاشمی* ، محمد فرامرزی ، مریم برقرار ، علی خازنی ، صادق امانی ، ابراهیم بنی طالبی
چکیده (10370 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3341 دریافت)  
XML اثرات افزودن جوانه گندم بر ویژگی‌های شیمیایی، حسی، پخت و میکروبی پاستا ص. 100-89
[English Abstract] واله شاکری ، بابک غیاثی طرزی* ، مهرداد قوامی
چکیده (9750 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3818 دریافت)  
XML ارزیابی مقالات فارسی تغذیه‌ای در نشریات علمی ـ پژوهشی کشور طی سال‌های 89-1385: فرصتی برای تغییر سیاست‌ پژوهش‌های تغذیه‌ای ص. 108-101
[English Abstract] فرناز خوش نویسان ، مجید حاجی فرجی* ، ناهید سالارکیا ، آزاده امین پور ، مریم راثی ، نرگس عباسقلی
چکیده (9702 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2098 دریافت)  
XML تأثیر تغییرات توأم pH و نمک کلسیم بر رفتار جریانی مخلوط صمغ‌های زانتان و ژلان ص. 119-109
[English Abstract] سینوش همت‌زاده دستگردی ، محمد حجت الاسلامی* ، اورنگ عیوض زاده
چکیده (11210 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3587 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4692