[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 7، شماره 3 - ( پاييز 1391 )
برگشت به فهرست نسخه ها
ارزیابی تأثیر مصرف روزانه دوغ غنی شده با ویتامین D و توأم ویتامین D و کلسیم بر غلظتهای سرمی فراوردههای نهایی گلیکاسیون و لیپوپروتئین کمچگال اکسیده در مبتلایان به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی شاهددار
ص. 9-1
نیما طیبی نژاد
،
تیرنگ نیستانی
*
،
بهرام رشیدخانی
،
بهاره نیکویه
،
علی کلایی
،
نسترن شریعت زاده
،
ملیحه زاهدی راد
چکیده
(12174 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2602 دریافت)
اثر افزودن پودر دانههای خرفه بر ویژگیهای شیمیایی، پروفایل اسیدهای چرب و کیفیت حسی نان
ص. 18-11
رزیتا فتح نژاد کاظمی
،
سید هادی پیغمبر دوست
*
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
محبوب نعمتی
،
سید عباس رأفت
،
سعید نقوی
چکیده
(14006 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4401 دریافت)
ارتباط الگوهای غذایی غالب با عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی در زنان
ص. 30-19
فهیمه حقیقت دوست
،
فاطمه زریباف
،
لیلا آزادبخت
،
احمد اسماعیل زاده
*
چکیده
(11261 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3450 دریافت)
بررسی اثر دو گونه صمغ کتیرا بر برخی ویژگیهای رئولوژیک، فیزیکی و حسی نوشیدنی شیر خرما
ص. 42-31
مریم کشتکاران
،
محمد امین محمدی فر
*
،
علامحسین اسدی
چکیده
(13523 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4986 دریافت)
تأثیر مصرف تک مرحلهای مکمل کافئین بر غلظت سرمی کورتیزول، HSP72 و تعداد گویچههای سفید خون در مردان ورزشکار
ص. 50-43
بهرام جمالی قراخانلو
*
،
اکرم آمقانی
،
اصغر توفیقی
،
علی جمالی
،
محمدرضا شیری
چکیده
(11229 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3528 دریافت)
تأثیر درجه استخراج آرد، میزان آنزیم آسپارژیناز، دما و مدت زمان پخت بر تشکیل آکریلامید در نان سنگک
ص. 60-51
حبیب واحدی
،
محمد حسین عزیزی
*
،
فرزاد کبارفرد
،
محسن برزگر
،
زهره حمیدی اصفهانی
چکیده
(12201 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3166 دریافت)
ارزشیابی حسی و میزان پذیرش شیر غنی شده با کلسیم و ویتامین D از نظر کودکان دبستانی شهر تهران
ص. 67-61
نسرین امیدوار
،
میترا ابتهی
*
،
تیرنگ نیستانی
،
مجید حاجی فرجی
چکیده
(12693 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3260 دریافت)
اثر اسید آسکوربیک به همراه پوشش پروتئین آب پنیر بر ماندگاری ماهی قزلآلای رنگینکمان در دمای یخچال: ارزیابی بار میکروبی و ویژگیهای شیمیایی
ص. 78-69
محمد خضری احمدآباد
،
مسعود رضائی
*
،
سید مهدی اجاق
چکیده
(10852 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3897 دریافت)
مقایسه تأثیر مکملهای کربوهیدرات و کربوهیدرات- پروتئین بر سطوح پروتئین شوک گرمایی72 (HSP72) طی فعالیتهای تناوبی فوتبال
ص. 88-79
ایوب هاشمی
*
،
محمد فرامرزی
،
مریم برقرار
،
علی خازنی
،
صادق امانی
،
ابراهیم بنی طالبی
چکیده
(11044 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3510 دریافت)
اثرات افزودن جوانه گندم بر ویژگیهای شیمیایی، حسی، پخت و میکروبی پاستا
ص. 100-89
واله شاکری
،
بابک غیاثی طرزی
*
،
مهرداد قوامی
چکیده
(10361 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4000 دریافت)
ارزیابی مقالات فارسی تغذیهای در نشریات علمی ـ پژوهشی کشور طی سالهای 89-1385: فرصتی برای تغییر سیاست پژوهشهای تغذیهای
ص. 108-101
فرناز خوش نویسان
،
مجید حاجی فرجی
*
،
ناهید سالارکیا
،
آزاده امین پور
،
مریم راثی
،
نرگس عباسقلی
چکیده
(10313 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2255 دریافت)
تأثیر تغییرات توأم pH و نمک کلسیم بر رفتار جریانی مخلوط صمغهای زانتان و ژلان
ص. 119-109
سینوش همتزاده دستگردی
،
محمد حجت الاسلامی
*
،
اورنگ عیوض زاده
چکیده
(11979 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3755 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.06 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4722