[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 7، شماره 3 - ( پاييز 1391 )
برگشت به فهرست نسخه ها
ارزیابی تأثیر مصرف روزانه دوغ غنی شده با ویتامین D و توأم ویتامین D و کلسیم بر غلظتهای سرمی فراوردههای نهایی گلیکاسیون و لیپوپروتئین کمچگال اکسیده در مبتلایان به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی شاهددار
ص. 9-1
نیما طیبی نژاد
،
تیرنگ نیستانی
*
،
بهرام رشیدخانی
،
بهاره نیکویه
،
علی کلایی
،
نسترن شریعت زاده
،
ملیحه زاهدی راد
چکیده
(11488 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2487 دریافت)
اثر افزودن پودر دانههای خرفه بر ویژگیهای شیمیایی، پروفایل اسیدهای چرب و کیفیت حسی نان
ص. 18-11
رزیتا فتح نژاد کاظمی
،
سید هادی پیغمبر دوست
*
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
محبوب نعمتی
،
سید عباس رأفت
،
سعید نقوی
چکیده
(13423 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4291 دریافت)
ارتباط الگوهای غذایی غالب با عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی در زنان
ص. 30-19
فهیمه حقیقت دوست
،
فاطمه زریباف
،
لیلا آزادبخت
،
احمد اسماعیل زاده
*
چکیده
(10764 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3311 دریافت)
بررسی اثر دو گونه صمغ کتیرا بر برخی ویژگیهای رئولوژیک، فیزیکی و حسی نوشیدنی شیر خرما
ص. 42-31
مریم کشتکاران
،
محمد امین محمدی فر
*
،
علامحسین اسدی
چکیده
(12879 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4834 دریافت)
تأثیر مصرف تک مرحلهای مکمل کافئین بر غلظت سرمی کورتیزول، HSP72 و تعداد گویچههای سفید خون در مردان ورزشکار
ص. 50-43
بهرام جمالی قراخانلو
*
،
اکرم آمقانی
،
اصغر توفیقی
،
علی جمالی
،
محمدرضا شیری
چکیده
(10693 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3389 دریافت)
تأثیر درجه استخراج آرد، میزان آنزیم آسپارژیناز، دما و مدت زمان پخت بر تشکیل آکریلامید در نان سنگک
ص. 60-51
حبیب واحدی
،
محمد حسین عزیزی
*
،
فرزاد کبارفرد
،
محسن برزگر
،
زهره حمیدی اصفهانی
چکیده
(11671 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3054 دریافت)
ارزشیابی حسی و میزان پذیرش شیر غنی شده با کلسیم و ویتامین D از نظر کودکان دبستانی شهر تهران
ص. 67-61
نسرین امیدوار
،
میترا ابتهی
*
،
تیرنگ نیستانی
،
مجید حاجی فرجی
چکیده
(12059 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3135 دریافت)
اثر اسید آسکوربیک به همراه پوشش پروتئین آب پنیر بر ماندگاری ماهی قزلآلای رنگینکمان در دمای یخچال: ارزیابی بار میکروبی و ویژگیهای شیمیایی
ص. 78-69
محمد خضری احمدآباد
،
مسعود رضائی
*
،
سید مهدی اجاق
چکیده
(10302 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3778 دریافت)
مقایسه تأثیر مکملهای کربوهیدرات و کربوهیدرات- پروتئین بر سطوح پروتئین شوک گرمایی72 (HSP72) طی فعالیتهای تناوبی فوتبال
ص. 88-79
ایوب هاشمی
*
،
محمد فرامرزی
،
مریم برقرار
،
علی خازنی
،
صادق امانی
،
ابراهیم بنی طالبی
چکیده
(10506 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3384 دریافت)
اثرات افزودن جوانه گندم بر ویژگیهای شیمیایی، حسی، پخت و میکروبی پاستا
ص. 100-89
واله شاکری
،
بابک غیاثی طرزی
*
،
مهرداد قوامی
چکیده
(9856 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3863 دریافت)
ارزیابی مقالات فارسی تغذیهای در نشریات علمی ـ پژوهشی کشور طی سالهای 89-1385: فرصتی برای تغییر سیاست پژوهشهای تغذیهای
ص. 108-101
فرناز خوش نویسان
،
مجید حاجی فرجی
*
،
ناهید سالارکیا
،
آزاده امین پور
،
مریم راثی
،
نرگس عباسقلی
چکیده
(9852 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2140 دریافت)
تأثیر تغییرات توأم pH و نمک کلسیم بر رفتار جریانی مخلوط صمغهای زانتان و ژلان
ص. 119-109
سینوش همتزاده دستگردی
،
محمد حجت الاسلامی
*
،
اورنگ عیوض زاده
چکیده
(11384 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3629 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.05 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4710