[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 7، شماره 3 - ( پاييز 1391 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها
XML ارزیابی تأثیر مصرف روزانه دوغ غنی شده با ویتامین D و توأم ویتامین D و کلسیم بر غلظت‌های سرمی فراورده‌های نهایی گلیکاسیون و لیپوپروتئین کم‌چگال اکسیده در مبتلایان به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی شاهددار ص. 1-9
[English Abstract] نیما طیبی نژاد، تیرنگ نیستانی*، بهرام رشیدخانی، بهاره نیکویه، علی کلایی، نسترن شریعت زاده، ملیحه زاهدی راد
چکیده (8951 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1969 دریافت)  
XML اثر افزودن پودر دانه‌های خرفه بر ویژگی‌های شیمیایی، پروفایل اسیدهای چرب و کیفیت حسی نان ص. 11-18
[English Abstract] رزیتا فتح نژاد کاظمی، سید هادی پیغمبر دوست*، صدیف آزادمرد دمیرچی، محبوب نعمتی، سید عباس رأفت، سعید نقوی
چکیده (11112 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3480 دریافت)  
XML ارتباط الگوهای غذایی غالب با عوامل خطر بیماری‌های قلبی عروقی در زنان ص. 19-30
[English Abstract] فهیمه حقیقت دوست، فاطمه زریباف، لیلا آزادبخت، احمد اسماعیل زاده*
چکیده (8645 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2523 دریافت)  
XML بررسی اثر دو گونه صمغ کتیرا بر برخی ویژگی‌های رئولوژیک، فیزیکی و حسی نوشیدنی شیر خرما ص. 31-42
[English Abstract] مریم کشتکاران، محمد امین محمدی فر*، علامحسین اسدی
چکیده (10410 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3943 دریافت)  
XML تأثیر مصرف تک مرحله‌ای مکمل کافئین بر غلظت‌ سرمی کورتیزول، HSP72 و تعداد گویچه‌های سفید خون در مردان ورزشکار ص. 43-50
[English Abstract] بهرام جمالی قراخانلو*، اکرم آمقانی، اصغر توفیقی، علی جمالی، محمدرضا شیری
چکیده (8463 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2750 دریافت)  
XML تأثیر درجه استخراج آرد، میزان آنزیم آسپارژیناز، دما و مدت زمان پخت بر تشکیل آکریلامید در نان سنگک ص. 51-60
[English Abstract] حبیب واحدی، محمد حسین عزیزی*، فرزاد کبارفرد، محسن برزگر، زهره حمیدی اصفهانی
چکیده (9697 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2473 دریافت)  
XML ارزشیابی حسی و میزان پذیرش شیر غنی شده با کلسیم و ویتامین D از نظر کودکان دبستانی شهر تهران ص. 61-67
[English Abstract] نسرین امیدوار، میترا ابتهی*، تیرنگ نیستانی، مجید حاجی فرجی
چکیده (9791 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2452 دریافت)  
XML اثر اسید آسکوربیک به همراه پوشش پروتئین آب پنیر بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در دمای یخچال: ارزیابی بار میکروبی و ویژگی‌های شیمیایی ص. 69-78
[English Abstract] محمد خضری احمدآباد، مسعود رضائی*، سید مهدی اجاق
چکیده (8170 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3055 دریافت)  
XML مقایسه تأثیر مکمل‌های کربوهیدرات و کربوهیدرات- پروتئین بر سطوح پروتئین شوک گرمایی72 (HSP72) طی فعالیت‌های تناوبی فوتبال ص. 79-88
[English Abstract] ایوب هاشمی*، محمد فرامرزی، مریم برقرار، علی خازنی، صادق امانی، ابراهیم بنی طالبی
چکیده (8396 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2788 دریافت)  
XML اثرات افزودن جوانه گندم بر ویژگی‌های شیمیایی، حسی، پخت و میکروبی پاستا ص. 89-100
[English Abstract] واله شاکری، بابک غیاثی طرزی*، مهرداد قوامی
چکیده (7947 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2917 دریافت)  
XML ارزیابی مقالات فارسی تغذیه‌ای در نشریات علمی ـ پژوهشی کشور طی سال‌های 89-1385: فرصتی برای تغییر سیاست‌ پژوهش‌های تغذیه‌ای ص. 101-108
[English Abstract] فرناز خوش نویسان، مجید حاجی فرجی*، ناهید سالارکیا، آزاده امین پور، مریم راثی، نرگس عباسقلی
چکیده (7763 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1606 دریافت)  
XML تأثیر تغییرات توأم pH و نمک کلسیم بر رفتار جریانی مخلوط صمغ‌های زانتان و ژلان ص. 109-119
[English Abstract] سینوش همت‌زاده دستگردی، محمد حجت الاسلامی*، اورنگ عیوض زاده
چکیده (9041 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2732 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4256