You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
اثرات مصرف گز سین بیوتیک غنیشده با بتاکاروتن بر روی کنترل گلیسمیک و چربیهای خون بیماران دیابتی نوع 2 فریبا سیدی، ذات اله عاصمی
*، محمد گلی، فرشته بهمنی، صبیحه السادات علیزاده، احمد اسماعیل زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر مکمل ویتامین D3 بر علائم بالینی بیماری در بیماران مبتلا به سندرم روده تحریکپذیر و کمبود ویتامین D، کارآزمایی بالینی لیلا دهقانیان، احمد روستایی، آزیتا حکمت دوست
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پلیمرفیسم VDR Cdx-2 بر پاسخ شاخصهای فربهیِ مرکزی به دریافت ویتامین D در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 : کارآزمایی بالینی تصادفی سارا منصوری، سکینه شب بیدار، تیرنگ نیستانی
*، ابوالقاسم جزایری، محمد رضا اشراقیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ارتباط ناامنی غذایی و برخی عوامل اجتماعی- اقتصادی مؤثر در بیماری آرتریت روماتوئید سارا مرادی، احمدرضا درستی مطلق
*، کرامت نوری جلیانی، راحله توکلی، فاطمه جمشیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر روغن زیتون بکر خوراکی بر احساس درد و بروز بیدردی ناشی از مورفین با استفاده از تست فرمالین در موش کوچک نر شهین شبرندی، نامدار یوسف وند
*، فاطمه زارعی
چکیده -
متن کامل (PDF)
پیشبینی قصد کاهش وزن در دانشجویان دختر دانشگاه شیراز بر اساس مدل اعتقاد بهداشتی عبدالعزیز افلاک سیر
*، بهناز کیانی، فروغ کیانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی پوست پرتقال و تأثیر آن بر ماندگاری شیرطعم دار مریم رزمجو، پژواک خاکی
*، مازیار فقیه نصیر، کرامت اله رضایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج و ارزیابی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن سالیکورنیا گونه Salicornia persica Akhani sub sp. rudshurensis Akhani حسین احمدی، جلال نوروزی، مهدی فرهودی، محمد رضا رحیمی، بهزاد رحت زاده
*چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی نقطه ذوب لغزشی چربی های اینتراستریفیه شده به روش شیمیایی به صورت تابعی از ترکیب اسیدهای چرب محمدحسین نائلی، جمشید فرمانی
*، عزیزالله زرگران
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر جایگزینی شیره خرما با شکر بر خواص کیفی کیک اسفنجی پریسا راعی، سیدهادی پیغمبردوست
*، صدیف آزادمرد دمیرچی، عارف اولادغفاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
توسعه و معتبرسازی روش میکرواستخراج مایع- مایع پخشی جفت شده با اسپکتروفتومتری برای استخراج و اندازهگیری رنگ کارموزین در مواد غذایی پریسا امینی کادیجانی، محمد فرجی
*، مریم سلامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
برنامه ملی مراقبت غذا و تغذیه: از پژوهش تا سیاستگذاری: (1) کمبود ویتامین D در کودکان بهاره نیکویه، زهرا عبداللهی، فروزان صالحی، امیرحسین یارپروز، حمید علوی مجد، تیرنگ نیستانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات افزودن اینولین بر ویژگیهای کیفی نوشیدنی مالت در حین نگهداری در دماهای مختلف سعیده اسمعیلی، الهام واعظ، علی یاسیتی، امیر محمد مرتضویان، سارا سهراب وندی
*، روح الله فردوسی، کیانوش خسروی دارانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue