[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 12، شماره 1 - ( بهار 1396 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML روایی و پایایی پرسشنامه بسامد خوراک 40 آیتمی جهت اندازه‌گیری مصرف گلوتن در بیماری کولیت السراتیو ص. 9-1
[English Abstract] فرشته هادی ، محمد حسین صومی ، سعید قوام زاده*
چکیده (7354 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3834 دریافت)  
XML نقش تمرین مقاومتی و مصرف پروتئین وی بر شاخص‌های کوفتگی عضلانی تأخیری پس از فعالیت مقاومتی برون‌گرا در مردان تمرین نکرده ص. 20-11
[English Abstract] هادی روحانی ، فواد عسجدی ، سید صالح صفری موسوی* ، مهدی بهمن زاده
چکیده (7958 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4205 دریافت)  
XML نقش اضطراب، افسردگی، خویشتن‌داری در خوردن و عادت‌های غذایی در پیش‌بینی چاقی و اضافه‌وزن در گروهی از زنان کارمند شهر اصفهان ص. 28-21
[English Abstract] بهناز نیک کار اصفهانی ، عبدالعزیز افلاک سیر* ، محمد علی گودرزی ، فرهاد خرمایی
چکیده (5787 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2848 دریافت)  
XML وضعیت صرف صبحانه و میان‌ وعده دانش‌آموزان اقوام ایرانی در مدرسه ص. 36-29
[English Abstract] محمد اسماعیل مطلق ، مجذوبه طاهری ، رضا قدیمی ، سید داود نصرالله پور شیروانی*
چکیده (6121 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2975 دریافت)  
XML ارتباط الگوهای غذایی غالب با سن شروع قاعدگی در دختران نوجوان شهر اصفهان در سال 94-1393 ص. 46-37
[English Abstract] مژگان ممتازپور* ، میترا ریحانی مارنانی ، مرضیه جوانمردی
چکیده (5571 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2033 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML بهینه‌سازی استخراج و تعیین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کلاژن حاصل از غشای داخلی پوسته تخم‌مرغ ص. 58-47
[English Abstract] رضا محمدی* ، معصومه تقی زاده ، فاطمه عسکری ، شیرین مرادی ، محمد امین محمدی فر ، روح الله فردوسی ، امیر محمد مرتضویان
چکیده (8264 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5348 دریافت)  
XML بهینه‌سازی فرمول نان بدون گلوتن حاصل از آردکینوا، ذرت و برنج ص. 68-59
[English Abstract] سیمین قاسم زاده ، بهزاد ناصحی* ، محمد نوشاد
چکیده (8208 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (9652 دریافت)  
XML اثر دما و زمان نگهداری و ویژگی لاک قوطی بسته‌بندی بر مهاجرت آلومینیوم به درون آبجوی بدون الکل و ویژگیهای حسی آن ص. 78-69
[English Abstract] امامه دانش ، سارا سهراب وندی* ، مهدی فرهودی ، مهرداد محمدی
چکیده (6966 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3669 دریافت)  
XML تأثیر نایسین ریزپوشانی شده و پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان جایگزین نیتریت بر برخی ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی سوسیس ص. 88-79
[English Abstract] الهام فرخنده ، ابراهیم حسینی*
چکیده (6678 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2925 دریافت)  
XML تأثیر میزان غلظت گاز دی‌اکسید کربن بر خواص کیفی و ماندگاری خرمای رقم برحی بسته‌بندی شده با اتمسفر اصلاح شده ص. 97-89
[English Abstract] ایران محمدپور ، بهجت تاج الدین*
چکیده (6207 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3000 دریافت)  
XML بهینه‌سازی غیرفعال‌سازی غیرحرارتی آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ ص. 108-99
[English Abstract] امیر دارائی گرمه خانی* ، نرجس آقاجانی ، اشرف گوهری اردبیلی
چکیده (7048 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2552 دریافت)  
XML اثر پوشش‌های هیدروکلوئیدی در جلوگیری از تشکیل آکریل‌آمید و کاهش جذب روغن در چیپس سیب‌زمینی ص. 120-109
[English Abstract] راضیه ترابی ، محمد حجتی* ، محسن برزگر ، حسین جوینده
چکیده (7005 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2916 دریافت)  

 مقاله مروری
XML کورکومین، ملکول نیروهای چندگانه، تعدیل کننده بیولوژیکی و اثرات درمانی آن ص. 132-121
[English Abstract] منصوره مظاهری ، علی اکبر صبوری ، مهران حبیبی رضایی ، محمد فرهادی ، علی اکبر موسوی موحدی*
چکیده (7105 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (9071 دریافت)  

 ضمیمه
XML مقالات تریبون بحث غذا و تغذیه: بازشناسی نقش غذاهای بومی در نظام غذا و تغذیه ص. 186-133
[English Abstract] نسرین امیدوار*
چکیده (4159 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (20195 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 67 queries by YEKTAWEB 4722