[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 12، شماره 1 - ( بهار 1396 )
برگشت به فهرست نسخه ها
علوم تغذیه
روایی و پایایی پرسشنامه بسامد خوراک 40 آیتمی جهت اندازهگیری مصرف گلوتن در بیماری کولیت السراتیو
ص. 9-1
فرشته هادی
،
محمد حسین صومی
،
سعید قوام زاده
*
چکیده
(5953 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3275 دریافت)
نقش تمرین مقاومتی و مصرف پروتئین وی بر شاخصهای کوفتگی عضلانی تأخیری پس از فعالیت مقاومتی برونگرا در مردان تمرین نکرده
ص. 20-11
هادی روحانی
،
فواد عسجدی
،
سید صالح صفری موسوی
*
،
مهدی بهمن زاده
چکیده
(6467 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3685 دریافت)
نقش اضطراب، افسردگی، خویشتنداری در خوردن و عادتهای غذایی در پیشبینی چاقی و اضافهوزن در گروهی از زنان کارمند شهر اصفهان
ص. 28-21
بهناز نیک کار اصفهانی
،
عبدالعزیز افلاک سیر
*
،
محمد علی گودرزی
،
فرهاد خرمایی
چکیده
(4753 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2456 دریافت)
وضعیت صرف صبحانه و میان وعده دانشآموزان اقوام ایرانی در مدرسه
ص. 36-29
محمد اسماعیل مطلق
،
مجذوبه طاهری
،
رضا قدیمی
،
سید داود نصرالله پور شیروانی
*
چکیده
(4862 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2524 دریافت)
ارتباط الگوهای غذایی غالب با سن شروع قاعدگی در دختران نوجوان شهر اصفهان در سال 94-1393
ص. 46-37
مژگان ممتازپور
*
،
میترا ریحانی مارنانی
،
مرضیه جوانمردی
چکیده
(4428 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1600 دریافت)
علوم و صنایع غذایی
بهینهسازی استخراج و تعیین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کلاژن حاصل از غشای داخلی پوسته تخممرغ
ص. 58-47
رضا محمدی
*
،
معصومه تقی زاده
،
فاطمه عسکری
،
شیرین مرادی
،
محمد امین محمدی فر
،
روح الله فردوسی
،
امیر محمد مرتضویان
چکیده
(6816 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4789 دریافت)
بهینهسازی فرمول نان بدون گلوتن حاصل از آردکینوا، ذرت و برنج
ص. 68-59
سیمین قاسم زاده
،
بهزاد ناصحی
*
،
محمد نوشاد
چکیده
(6972 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8693 دریافت)
اثر دما و زمان نگهداری و ویژگی لاک قوطی بستهبندی بر مهاجرت آلومینیوم به درون آبجوی بدون الکل و ویژگیهای حسی آن
ص. 78-69
امامه دانش
،
سارا سهراب وندی
*
،
مهدی فرهودی
،
مهرداد محمدی
چکیده
(5533 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3191 دریافت)
تأثیر نایسین ریزپوشانی شده و پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان جایگزین نیتریت بر برخی ویژگیهای شیمیایی، میکروبی و حسی سوسیس
ص. 88-79
الهام فرخنده
،
ابراهیم حسینی
*
چکیده
(5554 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2524 دریافت)
تأثیر میزان غلظت گاز دیاکسید کربن بر خواص کیفی و ماندگاری خرمای رقم برحی بستهبندی شده با اتمسفر اصلاح شده
ص. 97-89
ایران محمدپور
،
بهجت تاج الدین
*
چکیده
(4963 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2562 دریافت)
بهینهسازی غیرفعالسازی غیرحرارتی آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 108-99
امیر دارائی گرمه خانی
*
،
نرجس آقاجانی
،
اشرف گوهری اردبیلی
چکیده
(5674 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2176 دریافت)
اثر پوششهای هیدروکلوئیدی در جلوگیری از تشکیل آکریلآمید و کاهش جذب روغن در چیپس سیبزمینی
ص. 120-109
راضیه ترابی
،
محمد حجتی
*
،
محسن برزگر
،
حسین جوینده
چکیده
(5682 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2547 دریافت)
مقاله مروری
کورکومین، ملکول نیروهای چندگانه، تعدیل کننده بیولوژیکی و اثرات درمانی آن
ص. 132-121
منصوره مظاهری
،
علی اکبر صبوری
،
مهران حبیبی رضایی
،
محمد فرهادی
،
علی اکبر موسوی موحدی
*
چکیده
(5945 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8537 دریافت)
ضمیمه
مقالات تریبون بحث غذا و تغذیه: بازشناسی نقش غذاهای بومی در نظام غذا و تغذیه
ص. 186-133
نسرین امیدوار
*
چکیده
(3120 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(18404 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.07 seconds with 67 queries by YEKTAWEB 4657