[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 14، شماره 3 - ( پاییز 1398 )
برگشت به فهرست نسخه ها
علوم تغذیه
بررسی اثر مکملیاری با سیترولین بر شاخصهای کبد چرب غیر الکلی: کار آزمایی بالینی تصادفی کنترلدار
ص. 9-1
زهرا دارابی
،
مینا درند
،
زهرا یاری
،
شهرام آگاه
،
آزیتا حکمت دوست
*
چکیده
(6203 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1480 دریافت)
تأثیر مکملیاری کوآنزیم Q10 بر فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی و شاخص پراکسیداسیون لیپیدی در زنان مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس
ص. 20-11
صبا ابراهیمی لوشاب
*
،
امیر حسین حقیقی
،
کریم نیکخواه
،
هاجر حمیدی
چکیده
(4513 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1898 دریافت)
شیوع ناامنی غذایی در زنان باردار شهر خرمآباد و ارتباط آن با سلامت عمومی و برخی عوامل مرتبط با آن
ص. 30-21
حدیث فتحی بیرانوند
*
،
شهریار اقتصادی
،
عسل عطایی جعفری
،
آریو موحدی
چکیده
(5143 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2007 دریافت)
تأثیر تمرین مقاومتی و مکمل سازی- هیدروکسی بتا- متیل بوتیرات بر پاسخ پروتئین واکنشگر C با حساسیت بالا و نیمرخ لیپیدی به یک جلسه فعالیت بدنی شدید در موشهای نر بالغ
ص. 40-31
فریبا آقایی
،
سعیده شادمهری
*
،
علی اصغر سلیمانی
چکیده
(4487 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1422 دریافت)
علوم و صنایع غذایی
تعییین شرایط بهینه تولید پپتیدهای با خاصیت آنتیاکسیدانی و مهارکنندگی اکسید نیتریک از هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو توسط آنزیم پپسین
ص. 50-41
کوثر ذاکری
،
محمد قربانی
*
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
علی مویدی
،
یحیی مقصودلو
چکیده
(3775 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1667 دریافت)
تأثیر پوشش کیتوزان و بستهبندی اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی خیار (رقم رویال) و مدلسازی ماندگاری آن
ص. 62-51
گیسو ملکی
،
ناصر صداقت
*
،
مهدی فرهودی
،
محبت محبی
چکیده
(4335 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1766 دریافت)
ارزیابی اثرات نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی بر ویژگیهای شیمیایی، میکروبی و حسی فیله کپور نقرهای
ص. 74-63
نسیم خدری
،
لاله رومیانی
*
چکیده
(5234 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2693 دریافت)
بهینه سازی سس مایونز با استفاده از شیرکنجاله فندق به عنوان جایگزین زرده تخممرغ در سطوح مختلف صمغ زانتان- گوار به روش سطح پاسخ
ص. 86-75
المیرا محمدعلیزاده سامانی
،
محمد گلی
*
چکیده
(4695 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1594 دریافت)
بررسی افزایش پایداری اکسیداتیو روغن پسته با استفاده از امولسیفایر منوگلیسیرید و روغن کاروتینو در دمای 60 درجه سانتیگراد
ص. 96-87
احمد شاکر اردکانی
*
،
محمد ابوطالبی
چکیده
(3926 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1678 دریافت)
پایش عوامل خطر در فرآورده های سرخ شده صنعتی و صنفی کشور
ص. 108-97
خدیجه خوش طینت
*
،
زهرا بیگ محمدی
،
رزیتا کمیلی فنود
،
عبدالصمد عابدی
،
مزدا کاظمزاده
،
حدیثه زند رجبی
،
غزاله بهرامیان
،
مهدیه صالحی
،
وحیده شایگان
،
وحید مفید
چکیده
(4377 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1310 دریافت)
تأثیر افزودن پودر هسته خرما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده حاوی آرد ذرت در طی انبارمانی
ص. 116-109
سحر اصغری پور
،
محمد نوشاد
،
بهزاد ناصحی
*
،
حسین جوینده
،
شهرام بیرقی طوسی
چکیده
(4069 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1657 دریافت)
تأثیر اشعه گاما بر اکسیداسیون چربی، نیتروژن فرّار تام، رنگ و مقدار باقیمانده نیتریت در فرآوردههای گوشتی با درصد گوشت متفاوت
ص. 127-117
عبدالصمد عابدی
،
روح الله فردوسی
،
راحله سادات فاضلی فرد
،
مریم ذبیح زاده
،
سهیل اسکندری
*
،
غلامرضا شاه حسینی
چکیده
(3807 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1252 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.06 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4722