[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثر 12 هفته بادی بامپ و مصرف ترکیب عسل و دارچین بر رزیستین، ویسفاتین و مقاومت به انسولین کودکان دارای اضافه وزن
طاهره دهقان، بهرام عابدی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارتباط بین رفاه اجتماعی، امنیت و تنوع غذایی خانوارهای مهاجر افغان در مناطق جنوب استان تهران
محمدرضا پاکروان چروده *، فاطمه محمدی نصرآبادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر محافظتی تمرین هوازی همراه با مصرف سیر بر لیپوکالین-2 و IL-1ß در زنان چاق مبتلا به فشار خون بالا
سیده لیلا خاتمی ساروی، احمد عبدی *، علیرضا براری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌یابی فرآیند تولید پروتئین هیدرولیز شده از ضایعات هستۀ پرتقال توسط آنزیم پپسین
نرگس مظلومی *، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، غلامرضا هوشمند، فیدل تولدرا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین غلظت آمین های آروماتیک حلقوی در گوشت های حرارت دیده با استفاده از روش مؤثر استخراج با ماکروویو و ریزاستخراج همراه با دستگاه کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا
فاطمه برزگر، نرگس امیدی، مرضیه کمانکش، عبدالرضا محمدی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاهش جذب روغن قطعات بادمجان طی فرآیند سرخ کردن با پیش تیمار آب‌گیری اسمزی
اکبر جوکار *، آزاده پارسایی، ندا مفتون آزاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر زمان فراصوت و نوع اسید بر بازده و ویژگی‌های کیفی پکتین متوکسیل بالا استخراج شده از میوه "به"
مهسا امان پور، نارملا آصفی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی خیار تازه برش خورده در بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده از جنس پلی پروپیلن حاوی نانوذرات رس
بهروز عزیزیان دهکردی، نفیسه زمین دار *، زهرا قربانی، لیلا مصفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر صمغ شاهی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بر پایه تریتیکاله- گندم
زهرا شیخ الاسلامی *، مهدی کریمی، تکتم هجرانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر استفاده از پلاسمای سرد بر ویژگی‌های سطحی و فیزیکوشیمیایی فیلم ترکیبی کیتوزان نشاسته
ژیان شیخی، مهدی فرهودی، سمیرا بیک زاده، فاطمه کاظمیان بازکیائی، سعیده شجاعی علی آبادی *، لیلا میرمقتدایی*
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین غیرتخریبی بازهای ازته فرار کل (TVB-N) توسط تصاویر ابرطیفی در ماهی گوازیوم دم‌رشته‌ای (Nemipterus japonicus)
سارا خشنودی نیا، مرضیه موسوی نسب *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات عصاره جلبک Padina australis بر فساد اکسایشی چربی در ماهی هامور معمولی طی نگهداری در یخچال
سراج بیتا *، لحاک برزگر
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.03 seconds with 0 queries by