[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 19، شماره 1 - ( بهار 1403 )
برگشت به فهرست نسخه ها
مقالات تحقیقی
سبد غذایی مطلوب و مقرون به صرفه پایدار ایران-1402
ص. 16-1
مونا پورقادری
،
فاطمه محمدی نصرآبادی
*
،
مرتضی عبدالهی*
،
آناهیتا هوشیارراد*
،
محمدرضا خوش فطرت
،
فاطمه اسفرجانی
،
دلارام قدسی
،
مرجان عجمی
،
سید رضا سبحانی
،
علی میلانی بناب
،
مینا اسماعیلی
،
نسرین امیدوار
،
لیلا آزادبخت
،
یداله محرابی
،
مجید کاراندیش
،
محمدرضا وفا
،
حامد پورآرام
،
سید محمد حسینی
،
فرزانه صادقی قطب آبادی
،
الناز جعفروند
،
احمد اسمعیل زاده
،
حسین فرشیدی
چکیده
(2748 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(829 دریافت)
|
پیوست 1 [PDF]
(117 دریافت)
ارتباط میان درصد چربی شیر دریافتی و شاخصهای متابولیک قلبی در مردان بزرگسال: نتایج حاصل از یک مطالعه مقطعی
ص. 28-17
زهرا حریری
،
حامد کرد ورکانه
،
مینه-آلکساندرو گامان
،
علی اصغر وحیدنیا
*
چکیده
(1619 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(373 دریافت)
تأثیر تمرین مقاومتی همراه با دریافت عصاره آبی سیر بر بیان Nrf2 و PPARγ کبدی موشهای صحرایی دیابتی
ص. 37-29
سیما نوری
،
سقا فرج تبار بهرستاق
*
چکیده
(1500 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(455 دریافت)
بررسی ارتباط الگوهای غذایی در دوران بارداری با شاخصهای تکامل عصبی ـ رفتاری کودکان
ص. 58-39
محمد رضا جمالی
،
مطهر حیدری بنی
*
،
مهری خوشحالی
،
سولماز نادری بلداجی
،
رضا غیاثوند
،
رویا کلیشادی
چکیده
(1380 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(441 دریافت)
تأثیر مکمل کلستروم بر کاهش عوارض پس از تروما در بیماران شکستگی لگن
ص. 71-59
فائزه گوهری
،
رضا زندی
*
،
امیر مهرور
،
شاهین طالبی
چکیده
(1082 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(337 دریافت)
بررسی وضعیت مصرف لبنیات فراسودمند در زنان شاغل شهر بیرجند در سال 1401 : مطالعه مبتنی بر مدل مراحل تغییر
ص. 83-73
اعظم طورانی
،
میترا مودی
،
طیبه زینلی
*
،
فاطمه سلمانی
،
انسیه نوروزی
چکیده
(1060 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(326 دریافت)
|
ضمیمه مقاله [PDF]
(47 دریافت)
بررسی تأثیر نانوامولسیون اسانس زنیان تولید شده توسط امولسیون سازی خود به خودی با کمک نشاسته اصلاح شده به عنوان پوشش برای افزایش طول مدت نگهداری ماهی قزلآلا
ص. 98-85
سنور پورشامحمد
،
مریم محمودزاده
*
چکیده
(1241 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(396 دریافت)
بررسی تأثیر جایگزینی شکر با شیره توت بر خواص آنتی اکسیدانی و شیمیایی پاستیل بر پایه اگزوکارپ هندوانه
ص. 107-99
عاطفه اصغری مقدم
،
سمیه نیک نیا
*
،
محمدعلی نجفی
،
محمود توکلی
،
صفیه خلیلیان
چکیده
(1740 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(380 دریافت)
مطالعهی اثر فیلم ژلاتینی حاوی پروبیوتیکهای لاکتوباسیلوس رامنسوس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیله ماهی کپور در دمای یخچال
ص. 123-109
مائده وجدانی
،
حمیدرضا کاظمینی
*
چکیده
(1464 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(318 دریافت)
مقاله مروری
بررسی انتخابهای غذایی کودکان و نوجوانان براساس مدل بازاریابی اجتماعی: یک مطالعه مروری نظام مند
ص. 139-125
زهرا نامخواه
،
سیده فاطمه فاطمی
،
فاطمه گلدانی مقدم
،
نوشین پیمان
*
چکیده
(1243 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(336 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.09 seconds with 55 queries by YEKTAWEB 4713