[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 17، شماره 4 - ( زمستان 1401 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML ارتباط بین شاخص فیتوکمیکال رژیمی و عوامل تن‌سنجی با پیشرفت کبد چرب غیر الکلی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 ص. 10-1
[English Abstract] سمیرا سلطانیه ، ماریه صلواتی زاده ، حسین پوستچی ، زهرا یاری ، آسیه منصور ، محمد ابراهیم خمسه ، مجتبی ملک ، فریبا علائی شهمیری ، آزیتا حکمت دوست*
چکیده (2606 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (354 دریافت)  
XML ارتباط بین شاخص‌های عملکرد کبدی و فاکتورهای خطر کاردیو متابولیک با محیط دور گردن و شاخص شکل بدنی A در مبتلایان به دیابت نوع 2 در مراکز آموزشی- درمانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان در سال 1400 ص. 18-11
[English Abstract] مهشید نقاش پور ، وهاب الدین مصطفی نژاد اصل مرند ، فاطمه مقصودی ، سحر گلابی*
چکیده (960 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (244 دریافت)  
XML شیوع فرتوتی و ارتباط آن با سوء تغذیه در سالمندان ساکن شهر تهران در سال 1400 ص. 29-19
[English Abstract] سمانه جعفری پور ، نسرین امیدوار ، حسن عینی زیناب ، مهشید رضائی ، آرزو رضازاده*
چکیده (1134 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (309 دریافت)  
XML امکان‌سنجی غنی‌سازی خاک اقلیمهای یازده گانه ایران در راستای برنامه‌های مکمل یاری ص. 43-31
[English Abstract] فرحناز مرادی پور ، عبدالمجید مهدوی دامغانی* ، فاطمه آقامیر ، مرضیه وحید دستجردی ، حسین محمودی
چکیده (807 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (209 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML تولید شکلات صبحانه رژیمی با استفاده از جایگزین های چربی مالتودکسترین و صمغ گوار- زانتان و جایگزینی کامل شیر خشک با کنجاله کنجد و بادام شیرین ص. 61-45
[English Abstract] مریم سلطانی ، محمد گلی* ، مهشید جهادی
چکیده (832 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (219 دریافت)  
XML تأثیر پوشش خوراکی صمغ شیرازی حاوی اسانس نعناع فلفلی بر ماندگاری خیار گلخانه‌ای (Cucumissativus) و ارزیابی ویژگی‌های کیفی آن طی نگهداری در یخچال ص. 71-63
[English Abstract] محسن مختاریان* ، فاطمه کوشکی ، بهروز جنت
چکیده (892 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (218 دریافت)  
XML شناسایی ترکیب پایدار کننده فازهای روغنی و غیر روغنی ارده و بررسی تأثیر آن بر میزان زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک آزاد و ریزپوشینه‌‌شده ص. 80-73
[English Abstract] علیرضا برزگری اردکانی ، صبیحه سلیمانیان زاد* ، محمدحسین مصدق
چکیده (794 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (187 دریافت)  
XML بهینه سازی فرمولاسیون نوعی چاشنی مایع مغذی بر پایه عصاره لیموترش و ترکیبات فنلی تفاله آن حاوی هیدروکلوییدهای ژلان، زانتان و پکتین ص. 93-81
[English Abstract] سارا عابدی زاده نیستانک ، مریم میزانی* ، مزدک علیمی
چکیده (728 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (169 دریافت)  
XML استفاده از آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و آنالیز مؤلفه‌های اصلی (PCA) در ارزشیابی حسی و تحلیل ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و پایداری کیفیت کفیر ساخته شده از شیر بز آمیخته‌ی مهابادی ‌و آلپاین (F1) ص. 103-95
[English Abstract] امیررضا شویک لو* ، الهام تیمور نژاد ، ناصر تیمورنژاد
چکیده (696 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (195 دریافت)  
XML مطالعه پایداری ویتامین D3 در سیستم های روغن آفتابگردان و اولئوژل بر پایه موم سبوس برنج و سوربیتان مونو استئارات ص. 112-105
[English Abstract] سید ضیالدین امامی ، لیلا گلستان* ، خدیجه خوش طینت ، سید احمد شهیدی ، مهرداد محمدی
چکیده (1451 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (284 دریافت)  
XML استفاده از فناوری پلاسمای سرد به عنوان روشی در جهت اصلاح ساختاری نشاسته ذرت و بررسی عملکردی آن در مدل غذایی ص. 121-113
[English Abstract] حنانه بهمن پور ، نارملا آصفی* ، آیناز علیزاده
چکیده (1213 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (264 دریافت)  
XML تخمین درصد گوشت و اعتبارسنجی نتایج فرآورده های گوشتی با استفاده از هیستوشیمی و آنالیز تصویری در فرآورده های گوشتی شهر همدان ص. 132-123
[English Abstract] نازنین الیاسی ، محمدرضا پژوهی الموتی* ، علی کلانتری حصاری
چکیده (776 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (194 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4645