[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 17، شماره 4 - ( زمستان 1401 )
برگشت به فهرست نسخه ها
علوم تغذیه
ارتباط بین شاخص فیتوکمیکال رژیمی و عوامل تنسنجی با پیشرفت کبد چرب غیر الکلی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2
ص. 10-1
سمیرا سلطانیه
،
ماریه صلواتی زاده
،
حسین پوستچی
،
زهرا یاری
،
آسیه منصور
،
محمد ابراهیم خمسه
،
مجتبی ملک
،
فریبا علائی شهمیری
،
آزیتا حکمت دوست
*
چکیده
(2606 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(354 دریافت)
ارتباط بین شاخصهای عملکرد کبدی و فاکتورهای خطر کاردیو متابولیک با محیط دور گردن و شاخص شکل بدنی A در مبتلایان به دیابت نوع 2 در مراکز آموزشی- درمانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان در سال 1400
ص. 18-11
مهشید نقاش پور
،
وهاب الدین مصطفی نژاد اصل مرند
،
فاطمه مقصودی
،
سحر گلابی
*
چکیده
(960 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(244 دریافت)
شیوع فرتوتی و ارتباط آن با سوء تغذیه در سالمندان ساکن شهر تهران در سال 1400
ص. 29-19
سمانه جعفری پور
،
نسرین امیدوار
،
حسن عینی زیناب
،
مهشید رضائی
،
آرزو رضازاده
*
چکیده
(1134 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(309 دریافت)
امکانسنجی غنیسازی خاک اقلیمهای یازده گانه ایران در راستای برنامههای مکمل یاری
ص. 43-31
فرحناز مرادی پور
،
عبدالمجید مهدوی دامغانی
*
،
فاطمه آقامیر
،
مرضیه وحید دستجردی
،
حسین محمودی
چکیده
(807 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(209 دریافت)
علوم و صنایع غذایی
تولید شکلات صبحانه رژیمی با استفاده از جایگزین های چربی مالتودکسترین و صمغ گوار- زانتان و جایگزینی کامل شیر خشک با کنجاله کنجد و بادام شیرین
ص. 61-45
مریم سلطانی
،
محمد گلی
*
،
مهشید جهادی
چکیده
(832 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(219 دریافت)
تأثیر پوشش خوراکی صمغ شیرازی حاوی اسانس نعناع فلفلی بر ماندگاری خیار گلخانهای (Cucumissativus) و ارزیابی ویژگیهای کیفی آن طی نگهداری در یخچال
ص. 71-63
محسن مختاریان
*
،
فاطمه کوشکی
،
بهروز جنت
چکیده
(892 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(218 دریافت)
شناسایی ترکیب پایدار کننده فازهای روغنی و غیر روغنی ارده و بررسی تأثیر آن بر میزان زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک آزاد و ریزپوشینهشده
ص. 80-73
علیرضا برزگری اردکانی
،
صبیحه سلیمانیان زاد
*
،
محمدحسین مصدق
چکیده
(794 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(187 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون نوعی چاشنی مایع مغذی بر پایه عصاره لیموترش و ترکیبات فنلی تفاله آن حاوی هیدروکلوییدهای ژلان، زانتان و پکتین
ص. 93-81
سارا عابدی زاده نیستانک
،
مریم میزانی
*
،
مزدک علیمی
چکیده
(728 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(169 دریافت)
استفاده از آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و آنالیز مؤلفههای اصلی (PCA) در ارزشیابی حسی و تحلیل ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پایداری کیفیت کفیر ساخته شده از شیر بز آمیختهی مهابادی و آلپاین (F1)
ص. 103-95
امیررضا شویک لو
*
،
الهام تیمور نژاد
،
ناصر تیمورنژاد
چکیده
(696 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(195 دریافت)
مطالعه پایداری ویتامین D3 در سیستم های روغن آفتابگردان و اولئوژل بر پایه موم سبوس برنج و سوربیتان مونو استئارات
ص. 112-105
سید ضیالدین امامی
،
لیلا گلستان
*
،
خدیجه خوش طینت
،
سید احمد شهیدی
،
مهرداد محمدی
چکیده
(1451 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(284 دریافت)
استفاده از فناوری پلاسمای سرد به عنوان روشی در جهت اصلاح ساختاری نشاسته ذرت و بررسی عملکردی آن در مدل غذایی
ص. 121-113
حنانه بهمن پور
،
نارملا آصفی
*
،
آیناز علیزاده
چکیده
(1213 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(264 دریافت)
تخمین درصد گوشت و اعتبارسنجی نتایج فرآورده های گوشتی با استفاده از هیستوشیمی و آنالیز تصویری در فرآورده های گوشتی شهر همدان
ص. 132-123
نازنین الیاسی
،
محمدرضا پژوهی الموتی
*
،
علی کلانتری حصاری
چکیده
(776 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(194 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.07 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4645