Journal archive for Google Scholar Robot!
Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 7, Number 3 (2012-10)
The effect of pH and calcium salt simultaneous changes on rheological behavior of xanthan- gellan gum blends
تأثیر تغییرات توأم pH و نمک کلسیم بر رفتار جریانی مخلوط صمغهای زانتان و ژلان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Assessment of Farsi nutrition articles in Iranian scientific journals 2006-2011: an opportunity to revise nutrition research policy
ارزیابی مقالات فارسی تغذیهای در نشریات علمی ـ پژوهشی کشور طی سالهای 89-1385: فرصتی برای تغییر سیاست پژوهشهای تغذیهای
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effects of wheat germ on chemical, sensorial, cooking and microbial properties of Pasta
اثرات افزودن جوانه گندم بر ویژگیهای شیمیایی، حسی، پخت و میکروبی پاستا
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
A comparison of the effects of Carbohydrate and Carbohydrate-Protein supplements on heat shock protein 72(HSP72) during intermittent soccer activities
مقایسه تأثیر مکملهای کربوهیدرات و کربوهیدرات- پروتئین بر سطوح پروتئین شوک گرمایی72 (HSP72) طی فعالیتهای تناوبی فوتبال
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of ascorbic acid combined with whey protein coating on the shelf-life of rainbow trout stored at refrigerator temperature: Microbial and chemical analyzes
اثر اسید آسکوربیک به همراه پوشش پروتئین آب پنیر بر ماندگاری ماهی قزلآلای رنگینکمان در دمای یخچال: ارزیابی بار میکروبی و ویژگیهای شیمیایی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Sensory evaluation and assessment of compliance with vitamin D and Calcium fortified- milk among school- age children in Tehran
ارزشیابی حسی و میزان پذیرش شیر غنی شده با کلسیم و ویتامین D از نظر کودکان دبستانی شهر تهران
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of flour extration rate, amount of asparaginase enzyme, and baking temperature and time on acrylamide formation in Sangak bread
تأثیر درجه استخراج آرد، میزان آنزیم آسپارژیناز، دما و مدت زمان پخت بر تشکیل آکریلامید در نان سنگک
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of single stage caffeine supplementation on serum cortisol and HSP72 concentrations and leukocyte count of male athletes
تأثیر مصرف تک مرحلهای مکمل کافئین بر غلظت سرمی کورتیزول، HSP72 و تعداد گویچههای سفید خون در مردان ورزشکار
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of two types of Iranian gum tragacanth on some rheological, physical and sensory properties of date milk beverage
بررسی اثر دو گونه صمغ کتیرا بر برخی ویژگیهای رئولوژیک، فیزیکی و حسی نوشیدنی شیر خرما
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Association between major dietary patterns and risk factors for cardiovascular disease among women
ارتباط الگوهای غذایی غالب با عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی در زنان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Effect of purslane powder on chemical characteristics, fatty acids profile and sensory quality of bread
اثر افزودن پودر دانههای خرفه بر ویژگیهای شیمیایی، پروفایل اسیدهای چرب و کیفیت حسی نان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of daily consumption of Iranian yogurt drink doogh fortified with vitamin D or vitamin D plus calcium on the serum advanced glycation end products (AGEs) and oxidized LDL concentrations in type 2 diabetes patients: a randomized clinical trial
ارزیابی تأثیر مصرف روزانه دوغ غنی شده با ویتامین D و توأم ویتامین D و کلسیم بر غلظتهای سرمی فراوردههای نهایی گلیکاسیون و لیپوپروتئین کمچگال اکسیده در مبتلایان به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی شاهددار
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles