[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 15، شماره 3 - ( پاییز 1399 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML مقایسه اثر سه نوع رژیم غذایی پر چربی، پر پروتئین و کم کالری بر بیان ژن‌های Klotho و TGF-β در کبد و سرم خون موش‌های صحرایی نر پیر نژاد ویستار ص. 8-1
[English Abstract] احمد مصطفی رحیمی ، آناهید شفیعی ، فاطمه نبوی زاده ، قربانگل اصحابی*
چکیده (3086 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1049 دریافت)  
XML تأثیر دریافت مکمل آلفا لیپوییک اسید بر سطح سرمی آهن، ظرفیت اتصالی کل آهن و شاخص‌های خون در بیماران مبتلا به بتا تالاسمی ماژور: کارآزمایی بالینی متقاطع ص. 18-9
[English Abstract] الهام شریفی ذهابی ، هادی عبداله زاد* ، محمدرضا گلپایگانی ، خدیجه جمشیدی ، میر امیر آغداشی ، محمدرضا محمدحسینی آذر ، شیرین فلاح پاکدل
چکیده (1957 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (876 دریافت)  
XML بررسی ارتباط مصرف سویا با شدت بیماری سیروز: نتایج حاصل از یک مطالعه مقطعی ص. 26-19
[English Abstract] مینا موحدیان ، زهرا یاری ، سوسن محمدی ، بهناز آبدار اصفهانی ، فرشته پاشایی خامنه ، آزیتا حکمت دوست*
چکیده (2274 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (902 دریافت)  
XML تأثیر 4 هفته تمرین هوازی همراه با مکمل یاری پروبیوتیک بر سطوح سرمی SOD و TAC در رت های نر مبتلا شده به دیابت نوع2 ص. 34-27
[English Abstract] هاله ماهری نیا ، مقصود پیری* ، محمد علی آذربایجانی ، مریم دلفان
چکیده (2467 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (942 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML بررسی اثر استفاده از آرد دانه کینوآ و باکویت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر کم‌گوشت ص. 42-35
[English Abstract] فرشته بهمنیار ، سیده مرضیه حسینی ، زهرا هادیان ، لیلا میرمقتدایی* ، سعیده شجاعی علی آبادی*
چکیده (2422 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (984 دریافت)  
XML بررسی تأثیر سلولاز و همی‌سلولاز و امولسیفایر لسیتین بر ویژگی‌های‌ کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و کنجاله کتان ص. 58-43
[English Abstract] الهه آقااسماعیلی ، هاجر عباسی* ، محمد فاضل
چکیده (2077 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (851 دریافت)  
XML بهینه‌ سازی تولید گاما‌نونا‌لاکتون توسط لاکتوباسیلوس سانفرانسینسیس در خمیر‌ترش با روش ریز استخراج فاز جامد در فضای فوقانی ص. 68-59
[English Abstract] الهام فرهمند ، هادی رضوی* ، سعید محتسبی
چکیده (2291 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (732 دریافت)  
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و حسی کره پروبیوتیک حاوی پودر فندق ص. 80-69
[English Abstract] پرهام محسنی ، سیمین عربی* ، مریم فهیم دانش
چکیده (2325 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1015 دریافت)  
XML تولید سوسیس غنی‌شده با پودر بزرک و مطالعه ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و میکروساختار آن ص. 90-81
[English Abstract] حامد غفوری اسکویی ، افشین جوادی* ، محمدرضا سعیدی اصل ، صدیف آزادمرد دمیرچی ، محمد آرمین
چکیده (2215 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (737 دریافت)  
XML ارزیابی میزان چربی و ساکارز شیرهای پاستوریزه و فرادما ساده و طعم دار شهر تهران 1395 ص. 96-91
[English Abstract] محمد رضا کوشکی* ، پالیز کوهی کمالی ، رزیتا کمیلی فنود
چکیده (2105 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (954 دریافت)  
XML اثر آنتی‌باکتریایی اسانس‌های آویشن، مرزه، رزماری، نعناع و پونه بر روی پنج باکتری گرم مثبت در مقایسه با سه آنتی‌بیوتیک ص. 103-97
[English Abstract] فاطمه اخوان* ، سعید تهموزی دیده بان ، محمد حجتی
چکیده (2277 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (857 دریافت)  

 مقاله مروری
XML مروری بر سیاست‌ها و برنامه‌های مرتبط با کاهش کمبود ویتامین A در جهان ص. 120-105
[English Abstract] گلناز رجاییه ، ناصر کلانتری ، فاطمه محمدی نصرآبادی ، عفت محمدی ، امیرحسین تکیان*
چکیده (2407 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1250 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4660