[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 15، شماره 3 - ( پاییز 1399 )
برگشت به فهرست نسخه ها
علوم تغذیه
مقایسه اثر سه نوع رژیم غذایی پر چربی، پر پروتئین و کم کالری بر بیان ژنهای Klotho و TGF-β در کبد و سرم خون موشهای صحرایی نر پیر نژاد ویستار
ص. 8-1
احمد مصطفی رحیمی
،
آناهید شفیعی
،
فاطمه نبوی زاده
،
قربانگل اصحابی
*
چکیده
(3086 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1049 دریافت)
تأثیر دریافت مکمل آلفا لیپوییک اسید بر سطح سرمی آهن، ظرفیت اتصالی کل آهن و شاخصهای خون در بیماران مبتلا به بتا تالاسمی ماژور: کارآزمایی بالینی متقاطع
ص. 18-9
الهام شریفی ذهابی
،
هادی عبداله زاد
*
،
محمدرضا گلپایگانی
،
خدیجه جمشیدی
،
میر امیر آغداشی
،
محمدرضا محمدحسینی آذر
،
شیرین فلاح پاکدل
چکیده
(1957 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(876 دریافت)
بررسی ارتباط مصرف سویا با شدت بیماری سیروز: نتایج حاصل از یک مطالعه مقطعی
ص. 26-19
مینا موحدیان
،
زهرا یاری
،
سوسن محمدی
،
بهناز آبدار اصفهانی
،
فرشته پاشایی خامنه
،
آزیتا حکمت دوست
*
چکیده
(2274 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(902 دریافت)
تأثیر 4 هفته تمرین هوازی همراه با مکمل یاری پروبیوتیک بر سطوح سرمی SOD و TAC در رت های نر مبتلا شده به دیابت نوع2
ص. 34-27
هاله ماهری نیا
،
مقصود پیری
*
،
محمد علی آذربایجانی
،
مریم دلفان
چکیده
(2467 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(942 دریافت)
علوم و صنایع غذایی
بررسی اثر استفاده از آرد دانه کینوآ و باکویت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر کمگوشت
ص. 42-35
فرشته بهمنیار
،
سیده مرضیه حسینی
،
زهرا هادیان
،
لیلا میرمقتدایی
*
،
سعیده شجاعی علی آبادی*
چکیده
(2422 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(984 دریافت)
بررسی تأثیر سلولاز و همیسلولاز و امولسیفایر لسیتین بر ویژگیهای کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و کنجاله کتان
ص. 58-43
الهه آقااسماعیلی
،
هاجر عباسی
*
،
محمد فاضل
چکیده
(2077 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(851 دریافت)
بهینه سازی تولید گامانونالاکتون توسط لاکتوباسیلوس سانفرانسینسیس در خمیرترش با روش ریز استخراج فاز جامد در فضای فوقانی
ص. 68-59
الهام فرهمند
،
هادی رضوی
*
،
سعید محتسبی
چکیده
(2291 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(732 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و حسی کره پروبیوتیک حاوی پودر فندق
ص. 80-69
پرهام محسنی
،
سیمین عربی
*
،
مریم فهیم دانش
چکیده
(2325 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1015 دریافت)
تولید سوسیس غنیشده با پودر بزرک و مطالعه ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و میکروساختار آن
ص. 90-81
حامد غفوری اسکویی
،
افشین جوادی
*
،
محمدرضا سعیدی اصل
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
محمد آرمین
چکیده
(2215 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(737 دریافت)
ارزیابی میزان چربی و ساکارز شیرهای پاستوریزه و فرادما ساده و طعم دار شهر تهران 1395
ص. 96-91
محمد رضا کوشکی
*
،
پالیز کوهی کمالی
،
رزیتا کمیلی فنود
چکیده
(2105 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(954 دریافت)
اثر آنتیباکتریایی اسانسهای آویشن، مرزه، رزماری، نعناع و پونه بر روی پنج باکتری گرم مثبت در مقایسه با سه آنتیبیوتیک
ص. 103-97
فاطمه اخوان
*
،
سعید تهموزی دیده بان
،
محمد حجتی
چکیده
(2277 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(857 دریافت)
مقاله مروری
مروری بر سیاستها و برنامههای مرتبط با کاهش کمبود ویتامین A در جهان
ص. 120-105
گلناز رجاییه
،
ناصر کلانتری
،
فاطمه محمدی نصرآبادی
،
عفت محمدی
،
امیرحسین تکیان
*
چکیده
(2407 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1250 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.07 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4660