[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 8، شماره 1 - ( بهار 1392 )
برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی اثر توکوترینول افزوده شده به روغن کلزا بر وضعیت التهابی، استرس نیتروزاتیو و میکروآلبومین ادرار در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی تصادفی دو سوکور
ص. 10-1
ندا حقیقت
،
محمد رضا وفا
*
،
شهریار اقتصادی
،
ایرج حیدری
،
آغا فاطمه حسینی
چکیده
(9096 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2859 دریافت)
بهینه یابی شرایط استخراج قلیایی فیبرهای رژیمی پوست قهوه و تأثیر آن بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری نان بربری
ص. 22-11
عبدالله همتیان سورکی
*
،
هادی مهدویان مهر
،
امیر پورفرزاد
،
ناصر صداقت
چکیده
(9577 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2942 دریافت)
اثرات تجویز توأم مکمل اسید دکوزاهگزانوئیک و ویتامین E بر اسیدهای چرب غشای اسپرم مردان آستِنواسپرم
ص. 37-33
غزاله اسلامیان
،
ناصر امیرجنتی
*
،
محمد رضا صادقی
،
بهرام رشیدخانی
،
سمیه پهلوان
،
آزاده هوشنگی
،
آزیتا حکمت دوست
چکیده
(18573 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(9036 دریافت)
تأثیر ریزپوشانی با آلژینات کلسیم و نشاسته مقاوم ذرت بر زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی و خصوصیات حسی در کرم مغزی کیک
ص. 48-39
محمد علی خسروی زنجانی
*
،
بابک غیاثی طرزی
،
انوشه شریفان
،
حسین باخدا
،
نیما محمدی
چکیده
(20970 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(11777 دریافت)
تولید شکلات تلخ کمکالری پریبیوتیک با استفاده از اینولین، پلیدکستروز و مالتودکسترین
ص. 62-49
شکوفه بیطرف
،
سلیمان عباسی
*
،
زهره حمیدی
چکیده
(12674 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5820 دریافت)
تأثیر روشهای مختلف تصفیهی شیرهی خرما بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آبنباتهای تولید شده از آن
ص. 70-63
ثمین شفیعی
،
محمد حجت الاسلامی
*
،
رضا شکرانی
،
انوشه شریفان
،
وحید لقمانی خوزانی
چکیده
(9299 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4285 دریافت)
بررسی میزان و نوع مایعات مصرفی در جمعیت بزرگسال شهر تهران در سال 1390
ص. 80-71
مرتضی عبداللهی
،
عصمت ناصری
*
،
دالی بنداریان زاده
،
بهنوش محمدپوراهرنجانی
،
آناهیتا هوشیار راد
چکیده
(7703 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7198 دریافت)
تولید پنیر فراسودمند با استفاده از روغنهای زیتون و کانولا
ص. 92-81
بهرام فتحی آچاچلوئی
*
،
جواد حصاری
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
سید هادی پیغمبردوست
،
محسن اسمعیلی
چکیده
(10605 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3687 دریافت)
بررسی عملکرد ضدمیکروبی و فیزیکی فیلم خوراکی بر پایه ایزولهی پروتئین نخود حاوی اسانس آویشن به روش سطح پاسخ
ص. 104-93
سید محمد مشکانی
*
،
سید علی مرتضوی
،
زهرا پورفلاح
چکیده
(10182 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3197 دریافت)
اثر عصارهی آبی- الکلی هستهی انگور قرمز بر میزان جریان خون مفصل زانو در موشهای صحرایی دریافتکنندهی سرب
ص. 111-105
فاطمه زارع مهرجردی
،
محمد بدوی
،
ساره عاشورزاده
،
لیدا مرادی
،
سید حسین داودی
،
مرجان عجمی
*
چکیده
(8744 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2265 دریافت)
تولید سوسیس غیرگوشتی با استفاده از روش طرح عاملی کامل
ص. 119-113
نعیمه اکرم زاده
،
هدایت حسینی
*
،
نادر کریمیان خسروشاهی
،
فرید زایری
،
رایموند آرامیانس
چکیده
(10864 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3960 دریافت)
اثر دریافت لبنیات بر وزن و ترکیب بدن در بزرگسالان: مرور سیستماتیک و متاآنالیز بر مطالعات کارآزمایی بالینی تصادفی و کنترل شده
ص. 134-121
مرجان تابش
،
امین صالحی ابرقویی
،
محسن جانقربانی
،
محمد صالحی مرزیجرانی
،
احمد اسماعیل زاده
*
چکیده
(8756 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2813 دریافت)
بررسی شیوع اختلالات خوردن و برخی عوامل مرتبط با آن در دختران دانشآموز دبیرستانی شهر تهران در سال 1388
ص. 144-135
روشنک روستایی
،
مجید حاجی فرجی
*
،
محمود دژکام
،
آناهیتا هوشیار راد
،
یداله محرابی
،
تلما ذوقی
چکیده
(11595 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4773 دریافت)
بررسی اثر استفاده توأم نشاستهی اصلاح شده و صمغ زانتان بر ویژگیهای پایداری، حسی
ص. 158-145
الهه امیدبخش
،
کوشان نایب زاده
*
،
محمد امین محمدی فر
،
زهره امیری
چکیده
(16914 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4892 دریافت)
مقایسهی کیفیت زندگی در کودکان چاق و مبتلا به اضافه وزن با کودکان در محدودهی وزن طبیعی پایه اول و دوم ابتدایی شهر شوشتر
ص. 166-159
مائده سادات بهاری زاده
،
مرتضی عبداللهی
*
،
بهنوش محمدپور اهرنجانی
،
فرید زائری
چکیده
(8649 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2883 دریافت)
بررسی میزان لیزینوآلانین در برخی شیرهای پاستوریزه و استریلیزهی مصرفی شهر تهران در سال 1390
ص. 175-167
نسیم خورشیدیان
،
اقدس تسلیمی
*
،
مرتضی مشایخ
،
ابراهیم آزادنیا
چکیده
(9268 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2819 دریافت)
ارزیابی فعالیت ضد رادیکالی، آنتیاکسیدانی و تعیین ترکیبات فلاونوئیدی میوهی ولیک (Crataegus elbursensis)
ص. 185-177
شهلا سلمانیان
*
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
مهران اعلمی
،
محمد قربانی
چکیده
(8830 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7861 دریافت)
بررسی رابطهی سازههای مدل فرانظریهای با چربی دریافتی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2
ص. 196-187
آذین کریم زاده
،
مریم السادات فروید
*
،
زهره امیری
،
الهام شکیبازاده
چکیده
(8608 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4828 دریافت)
اثرات نگهدارندگی ترکیب عصارهی موسیر (Allium ascalonicum) و عصارهی زردچوبه (curcuma longa) بر خمیر ماهی کپور نقرهای در شرایط انجماد (°C18-)
ص. 207-197
فرزانه فروغی
،
هدایت حسینی
*
،
رامین خاکسار
،
حمید راشدی
،
منیژه کامران
،
فرزانه شهراز
،
رزیتا کمیلی
،
سیدحسن جلیلی
،
راحله فاضلی فرد
،
اعظم غیاث یگانه
،
ابراهیم آزاد نیا
چکیده
(9824 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3386 دریافت)
بررسی ترکیبات زیستفعال و فعالیت آنتیاکسیدانی پرتقال تامسون ناول طی نگهداری در انبار
ص. 217-209
زهرا محمدحسینی
،
مریم هاشمی
*
،
عبدالرضا محمدی
،
فوژان بدیعی
،
سارا عشقی
،
کریم احمدی صومعه
،
کیاندخت قناتی
چکیده
(9902 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4366 دریافت)
تهیه و ارزیابی ویژگیهای نانولیپوزومهای حاوی ایکوزاپنتاانوئیک اسید و دکوزاهگزاانوئیک اسید به روشهای اکستروژن و سونیکاسیون میلهای
ص. 230-219
زهرا هادیان
،
محمدعلی سحری
*
،
حمیدرضا مقیمی
،
محسن برزگی
،
سلیمان عباسی
چکیده
(11611 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4040 دریافت)
تأثیر دو روش پخت آبپز و مایکروویو بر باقیماندهی آنتیبیوتیک تایلوزین در گوشت مرغ
ص. 240-231
علی حشمتی
،
ابوالفضل کامکار
*
،
جمیله سالار آملی
،
جلال حسن
،
غلامرضا جاهد
چکیده
(8277 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3031 دریافت)
تعیین ترکیبات فورانی در غذاهای کودک موجود در بازار تهران با روش ریزاستخراج و بررسی تأثیر دمای آمادهسازی بر غلظت این ترکیبات
ص. 252-241
حسین حبیبی
،
عبدالرضا محمدی
*
،
مهرداد محمدی
،
زهره امیری
،
ابراهیم آزادنیا
چکیده
(9327 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4361 دریافت)
بررسی ویژگیهای بافتی و حسی پنیر سفید فراپالایش شدهی تولیدی با پروتئاز گیاه پنیرباد (ویتانیا کواگولانس) در مقایسه با مایهپنیر قارچی
ص. 262-253
مریم بیگمی
،
محسن قدس روحانی
،
محمد امین محمدی فر
*
،
مریم هاشمی
،
محرم ولی زاده
،
کیاندخت قناتی
چکیده
(9063 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5908 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.08 seconds with 95 queries by YEKTAWEB 4660