[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 9، شماره 4 - ( زمستان 1393 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML تأثیر سیلیبینین بر القاءآپوپتوز و مهار رشد سلولی در رده سلولی M‏CF-7 سرطان پستان ص. 1-10
[English Abstract] سید محمدباقر پیروزپناه، سعید پیروزپناه، مهدی سبزیچی، رقیه پاشایی اصل، مریم پاشایی اصل، ناصر صمدی*
چکیده (9357 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3677 دریافت)  
XML اثرات اسیدهای چرب امگا-3 بر لیپوپروتئین‌ها و آپوپروتئین‌های سرمی در بیماران دیابتی نوع 2 ص. 11-17
[English Abstract] فاطمه تورنگ، شبنم پویا، محمود جلالی، ابواقاسم جزایری*، ثریا ابراهیم پور کوجان
چکیده (6331 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2073 دریافت)  
XML تعیین کننده‌های انتخاب میان‌وعده‌های سالم توسط مادران کودکان 1 تا 5 سال شهر همدان بر اساس نظریه شناختی اجتماعی (SCT) ص. 19-26
[English Abstract] اکرم کریمی شاهنجرینی*، مهناز شریفی، سعید بشیریان، عباس مقیم بیگی
چکیده (8107 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1532 دریافت)  
XML ارتباط ویژگی‌های دموگرافیک، اقتصادی- اجتماعی و برخی مشکلات سلامتی با وضعیت تغذیه سالمندان ص. 27-34
[English Abstract] فرهاد لشکربلوکی*، محمد آریایی، سيد ابوالقاسم جزایری، حسن افتخار اردبیلی، منصوره مینایی
چکیده (8124 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2342 دریافت)  
XML شیوع ناامنی غذایی در خانوارهای روستایی شهرستان اراک و ارتباط برخی عوامل اقتصادی- اجتماعی و جمعیتی با آن در سال 93-1392 ص. 35-44
[English Abstract] محبوبه نجفیان زاده، عادله مبارک آبادی، مهدی رنجبران*، دکتر محمودرضا نخعی
چکیده (7808 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1822 دریافت)  
XML تأثیر یک هفته مکمل‌دهی ال- آرژنین بر تغییرات گازهای تنفسی و سطوح لاکتات خون در دختران هندبالیست ص. 45-52
[English Abstract] مهتاب معظمی*، وحید تقی زاده، عاطفه کتابدار، محسن دهباشی، راضیه جلیل‌پور
چکیده (16860 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (6819 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML بررسی خواص ضد میکروبی فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس گشنیز و پوست لیموترش و تأثیر آن بر افزایش زمان ماندگاری گوشت گوسفند در دمای یخچال ص. 53-62
[English Abstract] ناصر صداقت*، مهدی محمد حسینی، سارا خشنودی نیا، محمد باقر حبیبی نجفی، آرش کوچکی
چکیده (7779 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3894 دریافت)  
XML تهیه نانولیپوزوم‌های حاوی ویتامین E به عنوان حامل‌های DHA و EPA و ارزیابی پایداری فیزیکی آنها ص. 63-76
[English Abstract] زهرا هادیان، حمیدرضا مقیمی*، محمدعلی سحری، محسن برزگر
چکیده (8635 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2776 دریافت)  
XML تأثیر مصرف جیره حاوی پرو‌بیوتیک بر ویژگی‌های گوشت بلدرچین ژاپنی طی مدت نگهداری ص. 77-86
[English Abstract] بهزاد ناصحی*، مرتضی چاجی، میترا قدسی، محمد پورانیان
چکیده (5910 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3242 دریافت)  
XML بررسی اثر نگهداری یخچالی بر قابلیت زیستی سویه‌های بومی و صنعتی پروبیوتیک‌ و برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی در آب زغال‌اخته ص. 87-96
[English Abstract] آمنه نعمت الهی، سارا سهراب وندی*، امیر محمد مرتضویان فارسانی، رزیتا کمیلی، سپیده اسد زاده
چکیده (7912 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1658 دریافت)  
XML تعیین میزان فورفورال و هیدروکسی متیل فورفورال در شیرخشک‌های موجود در بازار تهران با روش ریز‌استخراج مایع-مایع پخشی به همراه کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا ص. 97-107
[English Abstract] معصومه مدنی-تنکابنی، مرضیه کمانکش، امیرمحمد مرتضویان فارسانی*، روح الله فردوسی، عبدالرضا محمدی
چکیده (5855 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3093 دریافت)  
XML قابلیت زیستی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در پنیر سفید فراپالایش سین‌بیوتیک حاوی پودر پونه کوهی و اسپیرولینا پلاتنسیس ص. 109-116
[English Abstract] صدیقه مزینانی، وجیه فدائی نوغانی*، کیانوش خسروی دارانی
چکیده (6723 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2422 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4256