You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
ارتباط بین بار اسیدی رژیم غذایی و خطر بیماریهای قلبی عروقی در بین بیماران نفروپاتی دیابتی مائده مرادی، فهیمه حقیقت دوست، لیلا آزادبخت
*چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر عصاره هیدرو الکلی زعفران (Crocus sativus L.) در درمان افسردگی – اضطراب خفیف تا متوسط توأم در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2: یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده سه سوکور علیرضا میلاجردی، شاهین آخوندزاده، شیما جزایری، الهام شیرزادی، نجمه هاشم زاده، ژاله درخشان، ابوالقاسم جزایری
*، محمود محمودی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر هشت هفتهای مصرف ویتامین C و تمرین هوازی منظم بر سطوح سرمی فاکتور نروتروفیک مشتق از مغز و فاکتور رشد شبه انسولینی-1 در دختران چاق معصومه حبیبیان
*، هاجر خسروی، پروین فرزانگی
چکیده -
متن کامل (PDF)
آیا بین پلیمورفیسمهای ژن گیرنده ویتامین D با ابتلا به سندرم متابولیک و دیابت نوع دو ارتباطی وجود دارد؟ نتایج یک مطالعه مورد-شاهدی مینا حاجی محمدی، سکینه شب بیدار، تیرنگ نیستانی
*، ابوالقاسم جزایری، محمد رضا اشراقیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ارتباط بین ناامنی غذایی با شاخص سازگاری نوجوانان دبیرستانی شهرستان بابلسر در سال 1394: مطالعهی مورد-شاهد امیرحسین رمضانی احمدی، ابوعلی ودادهیر، رامین حشمت، حامد پورآرام
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای بیوشیمیایی و میکروبیولوژیک سویههای مختلف پروبیوتیک در نوشیدنی مالت طی دوره نگهداری یخچالی رضا محمدی، مریم ذبیح زاده، زهره دلشادیان، زهرا سرلک، سید امیرمحمد مرتضویان
*، محمدیار حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات جایگزینی قندهای گلوکز و ساکارز با قندهای سوربیتول و فروکتوز در آبگیری اسمزی انگور شاهرودی پوشش داده شده پریسا قلی زاده، بابک قنبرزاده
*چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه تأثیر نانوپرکنندههای آلی و معدنی بر خواص مکانیکی و ممانعتی فیلم نانوکامپوزیتی ایزوله پروتئین آبپنیر زینب غضنفرزاده، فریماه سیف، مهدی کدیور
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پوششهای بستهبندی نانو نقره بر پایه دی اکسید تیتانیوم در افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزلآلا رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) حمید راشدی
*، افسانه پرتوی، رضا فتاح، محمدعلی خلیل زاده کلاگر، محمد خیابانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر ریزپوشانی چند لایهای به روش ژلاتیناسیون خارجی بر بقاء باکتری پروبیوتیک طی پاستوریزاسیون آب پرتقال محمد دولت آبادی، محسن مختاریان
*، سیّد علی مرتضوی، امیر حسین الهامی راد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید و بررسی ویژگیهای فیلم پلیاتیلنی با دانسیته پایین حاوی نانوذرات خاک رس اصلاح شده با نانوذرات مس سیدهادی پیغمبردوست
*، سهیلا صمدپور هنداوری، سیدجمال الدین پیغمبردوست
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر آرد دانه آمارانت (Amaranthus hypochondriacus) به عنوان جایگزین پروتئین سویا و آرد سوخاری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر معمولی احمد سبزی بلخکانلو، لیلا میرمقتدایی، هدایت حسینی، مرضیه حسینی، روح الله فردوسی، سعیده شجاعی علی ابادی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue