[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML ارتباط بین بار اسیدی رژیم غذایی و خطر بیماری‌های قلبی عروقی در بین بیماران نفروپاتی دیابتی
مائده مرادی، فهیمه حقیقت دوست، لیلا آزادبخت *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر عصاره هیدرو الکلی زعفران (Crocus sativus L.) در درمان افسردگی – اضطراب خفیف تا متوسط توأم در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2: یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده سه سوکور
علیرضا میلاجردی، شاهین آخوندزاده، شیما جزایری، الهام شیرزادی، نجمه هاشم زاده، ژاله درخشان، ابوالقاسم جزایری *، محمود محمودی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر هشت هفته‌ای مصرف ویتامین C و تمرین هوازی منظم بر سطوح سرمی فاکتور نروتروفیک مشتق از مغز و فاکتور رشد شبه انسولینی-1 در دختران چاق
معصومه حبیبیان *، هاجر خسروی، پروین فرزانگی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML آیا بین پلی‌مورفیسم‌های ژن گیرنده ویتامین D با ابتلا به سندرم متابولیک و دیابت نوع دو ارتباطی وجود دارد؟ نتایج یک مطالعه مورد-شاهدی
مینا حاجی محمدی، سکینه شب بیدار، تیرنگ نیستانی *، ابوالقاسم جزایری، محمد رضا اشراقیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ارتباط بین ناامنی غذایی با شاخص سازگاری نوجوانان دبیرستانی شهرستان بابلسر در سال 1394: مطالعه‌ی مورد-شاهد
امیرحسین رمضانی احمدی، ابوعلی ودادهیر، رامین حشمت، حامد پورآرام *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های بیوشیمیایی و میکروبیولوژیک سویه‌های مختلف پروبیوتیک در نوشیدنی مالت طی دوره نگهداری یخچالی
رضا محمدی، مریم ذبیح زاده، زهره دلشادیان، زهرا سرلک، سید امیرمحمد مرتضویان *، محمدیار حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات جایگزینی قندهای گلوکز و ساکارز با قندهای سوربیتول و فروکتوز در آبگیری اسمزی انگور شاهرودی پوشش داده شده
پریسا قلی زاده، بابک قنبرزاده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه تأثیر نانوپرکننده‌های آلی و معدنی بر خواص مکانیکی و ممانعتی فیلم نانوکامپوزیتی ایزوله پروتئین آب‌پنیر
زینب غضنفرزاده، فریماه سیف، مهدی کدیور *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پوشش‌های بسته‌بندی نانو نقره بر پایه دی اکسید تیتانیوم در افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
حمید راشدی *، افسانه پرتوی، رضا فتاح، محمدعلی خلیل زاده کلاگر، محمد خیابانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر ریز‌پوشانی چند لایه‌ای به روش ژلاتیناسیون خارجی بر بقاء باکتری پروبیوتیک طی پاستوریزاسیون آب پرتقال
محمد دولت آبادی، محسن مختاریان *، سیّد علی مرتضوی، امیر حسین الهامی راد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید و بررسی ویژگی‌های فیلم پلی‌اتیلنی با دانسیته پایین حاوی نانوذرات خاک رس اصلاح‌ شده با نانوذرات مس
سیدهادی پیغمبردوست *، سهیلا صمدپور هنداوری، سیدجمال الدین پیغمبردوست
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر آرد دانه آمارانت (Amaranthus hypochondriacus) به عنوان جایگزین پروتئین سویا و آرد سوخاری بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر معمولی
احمد سبزی بلخکانلو، لیلا میرمقتدایی، هدایت حسینی، مرضیه حسینی، روح الله فردوسی، سعیده شجاعی علی ابادی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.03 seconds with 0 queries by