You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
ارتباط بین شاخص فیتوکمیکال رژیمی و عوامل تنسنجی با پیشرفت کبد چرب غیر الکلی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 سمیرا سلطانیه، ماریه صلواتی زاده، حسین پوستچی، زهرا یاری، آسیه منصور، محمد ابراهیم خمسه، مجتبی ملک، فریبا علائی شهمیری، آزیتا حکمت دوست
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ارتباط بین شاخصهای عملکرد کبدی و فاکتورهای خطر کاردیو متابولیک با محیط دور گردن و شاخص شکل بدنی A در مبتلایان به دیابت نوع 2 در مراکز آموزشی- درمانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان در سال 1400 مهشید نقاش پور، وهاب الدین مصطفی نژاد اصل مرند، فاطمه مقصودی، سحر گلابی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
شیوع فرتوتی و ارتباط آن با سوء تغذیه در سالمندان ساکن شهر تهران در سال 1400 سمانه جعفری پور، نسرین امیدوار، حسن عینی زیناب، مهشید رضائی، آرزو رضازاده
*چکیده -
متن کامل (PDF)
امکانسنجی غنیسازی خاک اقلیمهای یازده گانه ایران در راستای برنامههای مکمل یاری فرحناز مرادی پور، عبدالمجید مهدوی دامغانی
*، فاطمه آقامیر، مرضیه وحید دستجردی، حسین محمودی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید شکلات صبحانه رژیمی با استفاده از جایگزین های چربی مالتودکسترین و صمغ گوار- زانتان و جایگزینی کامل شیر خشک با کنجاله کنجد و بادام شیرین مریم سلطانی، محمد گلی
*، مهشید جهادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پوشش خوراکی صمغ شیرازی حاوی اسانس نعناع فلفلی بر ماندگاری خیار گلخانهای (Cucumissativus) و ارزیابی ویژگیهای کیفی آن طی نگهداری در یخچال محسن مختاریان
*، فاطمه کوشکی، بهروز جنت
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی ترکیب پایدار کننده فازهای روغنی و غیر روغنی ارده و بررسی تأثیر آن بر میزان زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک آزاد و ریزپوشینهشده علیرضا برزگری اردکانی، صبیحه سلیمانیان زاد
*، محمدحسین مصدق
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فرمولاسیون نوعی چاشنی مایع مغذی بر پایه عصاره لیموترش و ترکیبات فنلی تفاله آن حاوی هیدروکلوییدهای ژلان، زانتان و پکتین سارا عابدی زاده نیستانک، مریم میزانی
*، مزدک علیمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و آنالیز مؤلفههای اصلی (PCA) در ارزشیابی حسی و تحلیل ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پایداری کیفیت کفیر ساخته شده از شیر بز آمیختهی مهابادی و آلپاین (F1) امیررضا شویک لو
*، الهام تیمور نژاد، ناصر تیمورنژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه پایداری ویتامین D3 در سیستم های روغن آفتابگردان و اولئوژل بر پایه موم سبوس برنج و سوربیتان مونو استئارات سید ضیالدین امامی، لیلا گلستان
*، خدیجه خوش طینت، سید احمد شهیدی، مهرداد محمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از فناوری پلاسمای سرد به عنوان روشی در جهت اصلاح ساختاری نشاسته ذرت و بررسی عملکردی آن در مدل غذایی حنانه بهمن پور، نارملا آصفی
*، آیناز علیزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تخمین درصد گوشت و اعتبارسنجی نتایج فرآورده های گوشتی با استفاده از هیستوشیمی و آنالیز تصویری در فرآورده های گوشتی شهر همدان نازنین الیاسی، محمدرضا پژوهی الموتی
*، علی کلانتری حصاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue