[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 14، شماره 1 - ( بهار 1398 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML اثر تمرین هوازی و آدنوزین بر بیان SREBP-1C و گیرنده A1 کبدی در موش‌های صحرایی تغذیه شده با غذای پرچرب ص. 9-1
[English Abstract] ابوالحسن هدایتی کتولی ، محمدعلی آذربایجانی* ، عبدالعلی بنائی فر ، سجاد ارشدی
چکیده (3602 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1389 دریافت)  
XML تأثیر یک دوره تمرین هوازی و مصرف سیاه دانه بر حافظه‌کاری زنان میانسال غیرفعال ص. 18-11
[English Abstract] ماندانا حیدری ، جلال دهقانی زاده*
چکیده (2823 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1141 دریافت)  
XML تأثیر 8 هفته تمرین تناوبی سرعتی همراه با مصرف عصاره زعفران بر میزان PGC-1α و SIRT3 عضلانی در موش‌های سالمند نر ص. 26-19
[English Abstract] هما صدر ارهامی ، مریم نورشاهی* ، خسرو ابراهیم ، مصطفی موسوی مظفر ، مهدی هدایتی
چکیده (3234 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1378 دریافت)  
XML ارتباط چاقی و اضافه ‌وزن با هوش‌هیجانی و بهره‌هوشی دانش‌آموزان ۹-۱۲ ساله مناطق 1 و 19 شهر تهران ص. 36-27
[English Abstract] مرضیه فیض پور ، آریو موحدی ، سیدعلی کشاورز ، شهریار اقتصادی*
چکیده (3442 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1082 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML بررسی اثر تلقیح ترکیبات استخراجی توسط آب مادون بحرانی از پوست پسته جهت افزایش پایداری روغن سویا ص. 46-37
[English Abstract] مرتضی محمدی ، محمد قربانی* ، عادل بیگ بابایی ، سمیرا یگانه زاد ، علیرضا صادقی ماهونک
چکیده (2908 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (895 دریافت)  
XML تولید نوشیدنی پروبیوتیک غله‌ای بهینه‌شده به روش سطح پاسخ و بررسی ویژگی‌های آن ص. 56-47
[English Abstract] مهدی دسترس ، مارال سلطان زاده ، سیدهادی پیغمبردوست*
چکیده (3201 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1004 دریافت)  
XML بهینه‌سازی فرمولاسیون پوشش دهنده کم چرب سین بیوتیک جهت استفاده در صنعت میان‌وعده غذایی حجیم ص. 66-57
[English Abstract] الناز میلانی* ، ندا هاشمی ، غلامعلی گلی موحد ، مجید هاشمی
چکیده (3671 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1175 دریافت)  
XML ارزیابی کیفیت بتا کاروتن استخراج ‌شده از آزولا فیلیکوئیدس (Azolla filiculoides) تالاب انزلی به روش حلال آلی ص. 76-67
[English Abstract] مینا سیف زاده*
چکیده (3023 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1364 دریافت)  
XML بهینه‌سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده‌ی دانه شنبلیله با استفاده از روش سطح پاسخ ص. 88-77
[English Abstract] شیما کاوه ، علیرضا صادقی ماهونک* ، محمد قربانی ، سید مهدی جعفری ، خشایار سرابندی
چکیده (3001 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1047 دریافت)  
XML شناسایی و تجزیه تحلیل مهاجرت آمین‌های آروماتیک نوع اول از بسته‌بندی‌های انعطاف‌پذیر مواد غذایی با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC ) ص. 98-89
[English Abstract] مرتضی شهرستانی ، شهرام شعیبی* ، محمد صابر تهرانی ، پرویز آبرومند آذر ، سید واقف حسین
چکیده (3507 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1335 دریافت)  
XML بررسی ترکیبات پلی فنولی و خواص آنتی اکسیدانی آب انار رقم پوست سیاه ساوه (Punica granatum) ص. 108-99
[English Abstract] ثنا حسینی ، لادن رشیدی* ، مسعود هماپور
چکیده (4194 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2143 دریافت)  
XML تأثیر جایگزینی پودر تفاله انگور قرمز بر ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و محتوای آکریل‌آمید بیسکویت ص. 117-109
[English Abstract] صنم اعظمی ، لیلا روفه گری نژاد*
چکیده (3855 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1306 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4645