You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تأثیر چهار هفته مصرف اسانس لیموترش همراه با تمرین شنا بر فاکتورهای لیپیدی و پراکسیداسیون لیپیدی در موشهای سوری نر بالغ
فروغ نوروزی، عبدالحسن دولاح *، مریم رفیعی راد
چکیده - متن کامل (PDF)
فروغ نوروزی، عبدالحسن دولاح *، مریم رفیعی راد
چکیده - متن کامل (PDF)
تأثیر منطقه جغرافیایی سکونت در تنوع غذایی خانوارهای شهری ایران
مجتبی مجاوریان، محمد تقی گیلک حکیم آبادی، پروین سجادی *، ایوب کریمی، پرستو مجاوریان
چکیده - متن کامل (PDF)
مجتبی مجاوریان، محمد تقی گیلک حکیم آبادی، پروین سجادی *، ایوب کریمی، پرستو مجاوریان
چکیده - متن کامل (PDF)
بررسی همبستگی امتیاز تنوع غذایی با اضطراب در نوجوانان دختر ایرانی در سال 1396
الهام قنبرزاده، احمدرضا درستی مطلق *، بهنود عباسی
چکیده - متن کامل (PDF)
الهام قنبرزاده، احمدرضا درستی مطلق *، بهنود عباسی
چکیده - متن کامل (PDF)
دسر نوشیدنی سینبیوتیک تخمیری و غیرتخمیری کم لاکتوز با استفاده از مخلوط مساوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس جیجی و لاکتوباسیلوس پاراکازئی
سیما طاهری، مرتضی خمیری *، مهران اعلمی، علی مویدی
چکیده - متن کامل (PDF)
سیما طاهری، مرتضی خمیری *، مهران اعلمی، علی مویدی
چکیده - متن کامل (PDF)
بررسی اثر میدان الکترواستاتیک بر پارامترهای انجماد و ریزساختار قارچ دکمهای (Agaricus bisporus)
سعیده فلاح جوشقانی، ناصر همدمی *
چکیده - متن کامل (PDF)
سعیده فلاح جوشقانی، ناصر همدمی *
چکیده - متن کامل (PDF)
بررسی میزان آلودگی و ارزیابی خطر آفلاتوکسین تام در برنجهای ایرانی در اقلیمهای مختلف امنیت غذایی
هاله سمیعی، هدایت حسینی *، وحید مفید، بهروز جنت
چکیده - متن کامل (PDF)
هاله سمیعی، هدایت حسینی *، وحید مفید، بهروز جنت
چکیده - متن کامل (PDF)
اثر ضدمیکروبی استارترهای زیست محافظ لاکتوباسیلوس پلانتاروم و پدیوکوکوساسیدیلاکتیسی علیه باکتریهای بیماریزای غذایی در گوشت مرغ تخمیر شده
مهرداد ورنان، محمد محسن زاده *، امیر سالاری
چکیده - متن کامل (PDF)
مهرداد ورنان، محمد محسن زاده *، امیر سالاری
چکیده - متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای شیمیایی پنیر سنتی حاصل از شیر بز (نژاد ندوشن) و تعیین میزان ترکیبات فرار آن در طول رسیدن
فائزه حکم اللهی، محمد رضا احسانی *
چکیده - متن کامل (PDF)
فائزه حکم اللهی، محمد رضا احسانی *
چکیده - متن کامل (PDF)
تأثیر استفاده از برخی هیدروکلوئیدهای خوراکی بر ویژگیهای کیفی فلافل سرخ شده با تأکید بر کاهش مقدار روغن جذب شده
محمد حجتی *، محمد امین مهرنیا، آسیه کاکاآقازاده، سیمین فقهی
چکیده - متن کامل (PDF)
محمد حجتی *، محمد امین مهرنیا، آسیه کاکاآقازاده، سیمین فقهی
چکیده - متن کامل (PDF)
اثر زمان فرآیند بر ویژگیهای عملکردی و آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده کینوآ با آلکالاز و پانکراتین
یوسف صادقیان امین، علی رضا صادقی ماهونک *، محمد قربانی، مهران اعلمی، حمید رضا جوشقانی
چکیده - متن کامل (PDF)
یوسف صادقیان امین، علی رضا صادقی ماهونک *، محمد قربانی، مهران اعلمی، حمید رضا جوشقانی
چکیده - متن کامل (PDF)