[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تأثیر چهار هفته مصرف اسانس لیموترش همراه با تمرین شنا بر فاکتورهای لیپیدی و پراکسیداسیون لیپیدی در موش‌های سوری نر بالغ
فروغ نوروزی، عبدالحسن دولاح *، مریم رفیعی راد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر منطقه جغرافیایی سکونت در تنوع غذایی خانوارهای شهری ایران
مجتبی مجاوریان، محمد تقی گیلک حکیم آبادی، پروین سجادی *، ایوب کریمی، پرستو مجاوریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی همبستگی امتیاز تنوع غذایی با اضطراب در نوجوانان دختر ایرانی در سال 1396
الهام قنبرزاده، احمدرضا درستی مطلق *، بهنود عباسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML دسر نوشیدنی سین‌بیوتیک تخمیری و غیرتخمیری کم لاکتوز با استفاده از مخلوط مساوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس جی‎جی و لاکتوباسیلوس پاراکازئی
سیما طاهری، مرتضی خمیری *، مهران اعلمی، علی مویدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر میدان الکترواستاتیک بر پارامترهای انجماد و ریزساختار قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus)
سعیده فلاح جوشقانی، ناصر همدمی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان آلودگی و ارزیابی خطر آفلاتوکسین تام در برنج‌های ایرانی در اقلیم‌های مختلف امنیت غذایی
هاله سمیعی، هدایت حسینی *، وحید مفید، بهروز جنت
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ضد‌میکروبی استارترهای زیست محافظ لاکتوباسیلوس پلانتاروم و پدیوکوکوس‌‌اسیدی‌‌لاکتیسی علیه باکتری‌های بیماری‌زای غذایی در گوشت مرغ تخمیر شده
مهرداد ورنان، محمد محسن زاده *، امیر سالاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های شیمیایی پنیر سنتی حاصل از شیر بز (نژاد ندوشن) و تعیین میزان ترکیبات فرار آن در طول رسیدن
فائزه حکم اللهی، محمد رضا احسانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر استفاده از برخی هیدروکلوئیدهای خوراکی بر ویژگیهای کیفی فلافل سرخ شده با تأکید بر کاهش مقدار روغن جذب شده
محمد حجتی *، محمد امین مهرنیا، آسیه کاکاآقازاده، سیمین فقهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر زمان فرآیند بر ویژگی‌های عملکردی و آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده کینوآ با آلکالاز و پانکراتین
یوسف صادقیان امین، علی رضا صادقی ماهونک *، محمد قربانی، مهران اعلمی، حمید رضا جوشقانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فعالیت ضدمیکروبی فیلم نانورس حاوی اسانس نارنج (Citrus aurantium) بر عوامل بیماری‌زای منتقل شده در فرآورده‌های شیلاتی
حسن دهقان، لاله رومیانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی میزان نمک (کلرور سدیم) نان‌های سنتی و صنعتی شهر تهران 1395
زهرا هادیان *، احسان فیض اللهی، زهره هنرور، رزیتا کمیلی فنود، کیانوش خسروی دارانی، وحید مفید، حدیثه زند رجبی، غزاله بهرامیان، مهدیه صالحی، غلامرضا مرتضایی، حمید راسخی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 0 queries by