[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 14، شماره 4 - ( زمستان 1398 )
برگشت به فهرست نسخه ها
تأثیر چهار هفته مصرف اسانس لیموترش همراه با تمرین شنا بر فاکتورهای لیپیدی و پراکسیداسیون لیپیدی در موشهای سوری نر بالغ
ص. 8-1
فروغ نوروزی
،
عبدالحسن دولاح
*
،
مریم رفیعی راد
چکیده
(4045 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1460 دریافت)
علوم تغذیه
تأثیر منطقه جغرافیایی سکونت در تنوع غذایی خانوارهای شهری ایران
ص. 18-9
مجتبی مجاوریان
،
محمد تقی گیلک حکیم آبادی
،
پروین سجادی
*
،
ایوب کریمی
،
پرستو مجاوریان
چکیده
(3613 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1236 دریافت)
بررسی همبستگی امتیاز تنوع غذایی با اضطراب در نوجوانان دختر ایرانی در سال 1396
ص. 26-19
الهام قنبرزاده
،
احمدرضا درستی مطلق
*
،
بهنود عباسی
چکیده
(3149 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1203 دریافت)
علوم و صنایع غذایی
دسر نوشیدنی سینبیوتیک تخمیری و غیرتخمیری کم لاکتوز با استفاده از مخلوط مساوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس جیجی و لاکتوباسیلوس پاراکازئی
ص. 36-27
سیما طاهری
،
مرتضی خمیری
*
،
مهران اعلمی
،
علی مویدی
چکیده
(3409 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1521 دریافت)
بررسی اثر میدان الکترواستاتیک بر پارامترهای انجماد و ریزساختار قارچ دکمهای (Agaricus bisporus)
ص. 44-37
سعیده فلاح جوشقانی
،
ناصر همدمی
*
چکیده
(3036 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1542 دریافت)
بررسی میزان آلودگی و ارزیابی خطر آفلاتوکسین تام در برنجهای ایرانی در اقلیمهای مختلف امنیت غذایی
ص. 54-45
هاله سمیعی
،
هدایت حسینی
*
،
وحید مفید
،
بهروز جنت
چکیده
(4160 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1630 دریافت)
اثر ضدمیکروبی استارترهای زیست محافظ لاکتوباسیلوس پلانتاروم و پدیوکوکوساسیدیلاکتیسی علیه باکتریهای بیماریزای غذایی در گوشت مرغ تخمیر شده
ص. 66-55
مهرداد ورنان
،
محمد محسن زاده
*
،
امیر سالاری
چکیده
(2974 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1124 دریافت)
بررسی ویژگیهای شیمیایی پنیر سنتی حاصل از شیر بز (نژاد ندوشن) و تعیین میزان ترکیبات فرار آن در طول رسیدن
ص. 76-67
فائزه حکم اللهی
،
محمد رضا احسانی
*
چکیده
(4710 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2125 دریافت)
تأثیر استفاده از برخی هیدروکلوئیدهای خوراکی بر ویژگیهای کیفی فلافل سرخ شده با تأکید بر کاهش مقدار روغن جذب شده
ص. 88-77
محمد حجتی
*
،
محمد امین مهرنیا
،
آسیه کاکاآقازاده
،
سیمین فقهی
چکیده
(2782 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1276 دریافت)
اثر زمان فرآیند بر ویژگیهای عملکردی و آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده کینوآ با آلکالاز و پانکراتین
ص. 102-89
یوسف صادقیان امین
،
علی رضا صادقی ماهونک
*
،
محمد قربانی
،
مهران اعلمی
،
حمید رضا جوشقانی
چکیده
(3952 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1834 دریافت)
فعالیت ضدمیکروبی فیلم نانورس حاوی اسانس نارنج (Citrus aurantium) بر عوامل بیماریزای منتقل شده در فرآوردههای شیلاتی
ص. 111-103
حسن دهقان
،
لاله رومیانی
*
چکیده
(3293 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1340 دریافت)
ارزیابی میزان نمک (کلرور سدیم) نانهای سنتی و صنعتی شهر تهران 1395
ص. 122-113
زهرا هادیان
*
،
احسان فیض اللهی
،
زهره هنرور
،
رزیتا کمیلی فنود
،
کیانوش خسروی دارانی
،
وحید مفید
،
حدیثه زند رجبی
،
غزاله بهرامیان
،
مهدیه صالحی
،
غلامرضا مرتضایی
،
حمید راسخی
چکیده
(3708 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3799 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.06 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4660