[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML ارزیابی تأثیر مصرف روزانه دوغ غنی شده با ویتامین D و توأم ویتامین D و کلسیم بر غلظت‌های سرمی فراورده‌های نهایی گلیکاسیون و لیپوپروتئین کم‌چگال اکسیده در مبتلایان به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی شاهددار
نیما طیبی نژاد، تیرنگ نیستانی *، بهرام رشیدخانی، بهاره نیکویه، علی کلایی، نسترن شریعت زاده، ملیحه زاهدی راد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر افزودن پودر دانه‌های خرفه بر ویژگی‌های شیمیایی، پروفایل اسیدهای چرب و کیفیت حسی نان
رزیتا فتح نژاد کاظمی، سید هادی پیغمبر دوست *، صدیف آزادمرد دمیرچی، محبوب نعمتی، سید عباس رأفت، سعید نقوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارتباط الگوهای غذایی غالب با عوامل خطر بیماری‌های قلبی عروقی در زنان
فهیمه حقیقت دوست، فاطمه زریباف، لیلا آزادبخت، احمد اسماعیل زاده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر دو گونه صمغ کتیرا بر برخی ویژگی‌های رئولوژیک، فیزیکی و حسی نوشیدنی شیر خرما
مریم کشتکاران، محمد امین محمدی فر *، علامحسین اسدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر مصرف تک مرحله‌ای مکمل کافئین بر غلظت‌ سرمی کورتیزول، HSP72 و تعداد گویچه‌های سفید خون در مردان ورزشکار
بهرام جمالی قراخانلو *، اکرم آمقانی، اصغر توفیقی، علی جمالی، محمدرضا شیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر درجه استخراج آرد، میزان آنزیم آسپارژیناز، دما و مدت زمان پخت بر تشکیل آکریلامید در نان سنگک
حبیب واحدی، محمد حسین عزیزی *، فرزاد کبارفرد، محسن برزگر، زهره حمیدی اصفهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزشیابی حسی و میزان پذیرش شیر غنی شده با کلسیم و ویتامین D از نظر کودکان دبستانی شهر تهران
نسرین امیدوار، میترا ابتهی *، تیرنگ نیستانی، مجید حاجی فرجی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر اسید آسکوربیک به همراه پوشش پروتئین آب پنیر بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در دمای یخچال: ارزیابی بار میکروبی و ویژگی‌های شیمیایی
محمد خضری احمدآباد، مسعود رضائی *، سید مهدی اجاق
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه تأثیر مکمل‌های کربوهیدرات و کربوهیدرات- پروتئین بر سطوح پروتئین شوک گرمایی72 (HSP72) طی فعالیت‌های تناوبی فوتبال
ایوب هاشمی *، محمد فرامرزی، مریم برقرار، علی خازنی، صادق امانی، ابراهیم بنی طالبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات افزودن جوانه گندم بر ویژگی‌های شیمیایی، حسی، پخت و میکروبی پاستا
واله شاکری، بابک غیاثی طرزی *، مهرداد قوامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی مقالات فارسی تغذیه‌ای در نشریات علمی ـ پژوهشی کشور طی سال‌های 89-1385: فرصتی برای تغییر سیاست‌ پژوهش‌های تغذیه‌ای
فرناز خوش نویسان، مجید حاجی فرجی *، ناهید سالارکیا، آزاده امین پور، مریم راثی، نرگس عباسقلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر تغییرات توأم pH و نمک کلسیم بر رفتار جریانی مخلوط صمغ‌های زانتان و ژلان
سینوش همت‌زاده دستگردی، محمد حجت الاسلامی *، اورنگ عیوض زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 0 queries by