You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
ارزیابی تأثیر مصرف روزانه دوغ غنی شده با ویتامین D و توأم ویتامین D و کلسیم بر غلظتهای سرمی فراوردههای نهایی گلیکاسیون و لیپوپروتئین کمچگال اکسیده در مبتلایان به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی شاهددار نیما طیبی نژاد، تیرنگ نیستانی
*، بهرام رشیدخانی، بهاره نیکویه، علی کلایی، نسترن شریعت زاده، ملیحه زاهدی راد
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر افزودن پودر دانههای خرفه بر ویژگیهای شیمیایی، پروفایل اسیدهای چرب و کیفیت حسی نان رزیتا فتح نژاد کاظمی، سید هادی پیغمبر دوست
*، صدیف آزادمرد دمیرچی، محبوب نعمتی، سید عباس رأفت، سعید نقوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارتباط الگوهای غذایی غالب با عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی در زنان فهیمه حقیقت دوست، فاطمه زریباف، لیلا آزادبخت، احمد اسماعیل زاده
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر دو گونه صمغ کتیرا بر برخی ویژگیهای رئولوژیک، فیزیکی و حسی نوشیدنی شیر خرما مریم کشتکاران، محمد امین محمدی فر
*، علامحسین اسدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر مصرف تک مرحلهای مکمل کافئین بر غلظت سرمی کورتیزول، HSP72 و تعداد گویچههای سفید خون در مردان ورزشکار بهرام جمالی قراخانلو
*، اکرم آمقانی، اصغر توفیقی، علی جمالی، محمدرضا شیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر درجه استخراج آرد، میزان آنزیم آسپارژیناز، دما و مدت زمان پخت بر تشکیل آکریلامید در نان سنگک حبیب واحدی، محمد حسین عزیزی
*، فرزاد کبارفرد، محسن برزگر، زهره حمیدی اصفهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزشیابی حسی و میزان پذیرش شیر غنی شده با کلسیم و ویتامین D از نظر کودکان دبستانی شهر تهران نسرین امیدوار، میترا ابتهی
*، تیرنگ نیستانی، مجید حاجی فرجی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر اسید آسکوربیک به همراه پوشش پروتئین آب پنیر بر ماندگاری ماهی قزلآلای رنگینکمان در دمای یخچال: ارزیابی بار میکروبی و ویژگیهای شیمیایی محمد خضری احمدآباد، مسعود رضائی
*، سید مهدی اجاق
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه تأثیر مکملهای کربوهیدرات و کربوهیدرات- پروتئین بر سطوح پروتئین شوک گرمایی72 (HSP72) طی فعالیتهای تناوبی فوتبال ایوب هاشمی
*، محمد فرامرزی، مریم برقرار، علی خازنی، صادق امانی، ابراهیم بنی طالبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات افزودن جوانه گندم بر ویژگیهای شیمیایی، حسی، پخت و میکروبی پاستا واله شاکری، بابک غیاثی طرزی
*، مهرداد قوامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی مقالات فارسی تغذیهای در نشریات علمی ـ پژوهشی کشور طی سالهای 89-1385: فرصتی برای تغییر سیاست پژوهشهای تغذیهای فرناز خوش نویسان، مجید حاجی فرجی
*، ناهید سالارکیا، آزاده امین پور، مریم راثی، نرگس عباسقلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر تغییرات توأم pH و نمک کلسیم بر رفتار جریانی مخلوط صمغهای زانتان و ژلان سینوش همتزاده دستگردی، محمد حجت الاسلامی
*، اورنگ عیوض زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue