[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی اثرات ضدسرطانی فلاونوئیدها بر مبنای مسیر انتقال پیام PI3K/Akt
رقیه شهبازی، سید حسین داودی *، سعیده اسمعیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML نقش پروبیوتیک‌ها در پیشگیری و درمان اسهال عفونی در کودکان
شریف ابراهیمی، امان محمد کرم، میلاد روحی، رضا محمدی *، زهره دلشادیان، سید امیر محمد مرتضویان، مهدی شادنوش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد نانوحامل‌های لیپوزومی حاوی آنزیم در تولید و رسیدن پنیر
مهرداد محمدی، مهشید جهادی، محمدرضا احسانی، کیانوش خسروی دارانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد دی‌اکسیدکربن فوق بحرانی در استخراج و تصفیه‌ی روغن‌‌های گیاهی
آمنه نعمت الهی، مرتضی مشایخ، سارا سهراب وندی *، کیانوش خسروی دارانی، ایمان برار نژاد باریکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد هیدروکلوئیدها در پایدارسازی سیستم‌‌های امولسیونی
نرجس کریمی، محمد امین محمدی فر *، مینا فرضی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ویتامین D در خطر بروز سرطان پستان
یاسمن جمشیدی نائینی، سید حسین داودی *، سعیده اسمعیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML قارچ خوراکی: قهوه‌ای شدن آنزیمی و روش‌های مهار آن
مهرداد محمدی، مهشید جهادی، کیانوش خسروی دارانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد میوه‌ و سبزی‌ به عنوان محیط پایه برای تولید نوشیدنی‌های پروبیوتیک غیرلبنی
آمنه نعمت الهی، سارا سهراب وندی *، سید امیر محمد مرتضویان، ایمان برار نژاد باریکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 0 queries by