[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 8، شماره 4 - ( زمستان 1392 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها
XML تأثیر مصرف مکمل آلفا-لیپوئیک اسید بر اینترلوکین-6، hs-CRP، فشار خون، شاخص‌های تن‌سنجی و دریافت غذایی در مردان مبتلا به ضایعه نخاعی مزمن ص. 12-1
[English Abstract] ویدا محمدی ، شهریار اقتصادی* ، محمد خلیلی ، شیما جزایری ، هوشنگ صابری ، سحر کشتکار آقابابایی ، حدیث صبور ، محمود رضا گوهری ، فیروزه قادری
چکیده (15130 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5824 دریافت)  
XML تأثیر اسانس گیاه چویر بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس در طی تولید و نگهداری پنیر سفید ایرانی ص. 20-13
[English Abstract] محمد جواد داردرفشی ، غلامرضا بهرامی ، احسان صادقی* ، معصومه خان احمدی ، میترا محمدی ، رضا محمدی
چکیده (9491 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4737 دریافت)  
XML بررسی ارتباط بین پلی‌مورفیسم PvuII ژن لیپوپروتئین لیپاز با پروفایل لیپیدی و نمایه توده بدن در جمعیت ترکمن استان گلستان ص. 29-21
[English Abstract] سمیرا عشقی نیا ، مهران مرادی* ، ساکو میرزایی ، محمد دوجی ، مریم آقاعباسی ، پویان اسدی ، نایبعلی احمدی
چکیده (8706 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2442 دریافت)  
XML بررسی اثر بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم بر ویژگی‌های کیفی و حسی نان تست حاصل ص. 40-31
[English Abstract] زهرا محبی ، عزیز همایونی* ، محمد حسین عزیزی ، محمد اصغری جعفرآبادی
چکیده (9579 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2977 دریافت)  
XML تأثیر مصرف مکمل رزوراترول بر آنزیم‌های کبدی، شاخص التهابی hs-CRP و میزان استئاتوز کبدی در بیماران مبتلا به کبد چرب غیرالکلی: کارآزمایی بالینی تصادفی شده دو سوکور ص. 49-40
[English Abstract] فروزان فقیه زاده ، پیمان ادیبی ، آزیتا حکمت دوست*
چکیده (16418 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (6081 دریافت)  
XML تهیه و ارزیابی نانوامولسیون خوراکی ویتامین E با روش خود‌به‌خودی ص. 65-51
[English Abstract] نوشین نیک نیا ، بابک قنبرزاده* ، حامد همیشه کار ، رضا رضایی مکرم ، امیر محمد مرتضویان
چکیده (10482 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4244 دریافت)  
XML اثر مصرف توت سیاه (شاه توت) بر غلظت سرمی لیپوپروتئین ها، آپولیپو پروتئین‌های A1 وB ، مارکر التهابی hs – CRP و فشار خون در افراد با اختلالات لیپیدی ص. 81-67
[English Abstract] سحر کشتکار آقابابایی ، محمد رضا وفا* ، فرزاد شیدفر ، محمود رضا گوهری ، داوود کاتبی ، ویدا محمدی
چکیده (13301 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5627 دریافت)  
XML اثر ضد میکروبی نانوذرات نقره تولید شده به روش احیای شیمیایی بر استافیلوکوکوس-اورئوس و اشرشیاکلی ص. 92-83
[English Abstract] مهداد اسدی اسدآبادی ، کیانوش خسروی دارانی* ، علی مرتضوی ، نسرین حاج سید جوادی ، ابراهیم آزادنیا ، آیت الله کیانی هرچگانی ، نگین احمدی
چکیده (13319 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (7042 دریافت)  
XML اثر فرآیند تثبیت بر ترکیبات فراسودمند و پروفایل اسیدهای چرب جوانه گندم رشد داده شده ص. 100-93
[English Abstract] فروغ زارع نژاد ، سید هادی پیغمبردوست*
چکیده (8938 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4941 دریافت)  
XML نیازسنجی آموزشی کارشناسان تغذیه جامعه شاغل در نظام بهداشتی ایران 1391 ص. 111-101
[English Abstract] فرزانه صادقی قطب آبادی ، الهام شکیبازاده* ، نسرین امیدوار ، فتحیه مرتضوی
چکیده (7941 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2521 دریافت)  
XML پایداری حرارتی روغن سویا توسط آنتی‌اکسیدانهای طبیعی استخراج شده از میوه زرشک بیدانه به وسیله آب مادون بحرانی ص. 124-113
[English Abstract] مرتضی محمدی* ، عبدالمجید مسکوکی ، سید علی مرتضوی ، منیره نهاردانی ، زهرا پورفلاح ، علیرضا صادقیان
چکیده (9359 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2686 دریافت)  
XML تأثیر ریزپوشانی با پوشش کیتوزان بر روی زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم در بستنی ص. 134-125
[English Abstract] محمد علی خسروی زنجانی ، نیما محمدی* ، حامد اهری ، بابک غیاثی طرزی ، حسین باخدا
چکیده (11632 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (9620 دریافت)  
XML بررسی اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره رزماری و چویر در مقایسه با آنتی‌اکسیدان سنتزی TBHQ بر روند اکسیداسیون روغن حین فرآیند سرخ کردن عمیق ص. 143-135
[English Abstract] لیلا علیزاده ، کوشان نایب زاده* ، ریحانه شاهین
چکیده (7839 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3797 دریافت)  
XML تعیین میزان پاتولین آب سیب‌ با تکنیک ریزاستخراج مایع-مایع پخشی به همراه دستگاه کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا و بهینه‌سازی به کمک روش سطح پاسخ ص. 154-145
[English Abstract] مصطفی دلاور ، مرضیه کمانکش ، رویا توکلی ، عاطفه نوابی ، عبدالرضا محمدی*
چکیده (9177 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3462 دریافت)  
XML اثر اسید‌‌های چرب امگا3 بر استرس اکسیداتیو درنارسایی حاد کلیه ناشی از ایسکمی- رپرفیوژن ص. 162-155
[English Abstract] سید جواد حاجی میراسماعیل ، سید حسین داودی ، نسیم نمازی ، غلامعلی جاودان ، حمید رضا پازکی طرودی ، مرجان عجمی*
چکیده (10218 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4546 دریافت)  
XML بررسی ویژگی‌های حرارتی و ضدمیکربی نانوکامپوزیت‌های کیتوزان- نانوسلولز و تأثیر آن در افزایش مدت ماندگاری گوشت چرخ‌کرده ص. 173-163
[English Abstract] دانیال دهناد ، حبیب الله میرزایی* ، زهرا امام جمعه ، سید مهدی جعفری ، سعید داداشی
چکیده (11550 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4049 دریافت)  
XML ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی نانولیپوزوم‌های حامل ویتامین 3 D تولید شده به روش هیدراسیون لایه نازک- سونیکاسیون ص. 188-175
[English Abstract] مریم محمدی ، بابک قنبرزاده* ، حامد همیشه کار ، رضا رضایی مکرم ، محمد امین محمدی فر
چکیده (9297 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4955 دریافت)  
XML اندازه گیری فولیک اسید در مواد غذایی با استفاده از زیست حسگری بر پایه اسیدهای نوکلئیک دورشته ای ص. 198-189
[English Abstract] لیلا میرمقتدایی* ، نوشین میرزا نصیری ، مهدی کدیور
چکیده (8390 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3439 دریافت)  
XML اثر مکمل‌های چند سوشه پروبیوتیک بر روی پروفایل متابولیکی، hs-CRP و استرس اکسیداتیو روی در بیماران دیابتی نوع2 ص. 209-199
[English Abstract] افشین شیرانیان ، امین صالحی ابرقوئی ، ذات اله عاصمی ، زهره زارع ، حسین شاکری ، سیما سادات صبیحی ، محمدرضا خوش فطرت ، احمد اسماعیل زاده*
چکیده (9727 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2868 دریافت)  
XML تغییرات میزان مواد معدنی و ویتامین‌های ماهی شوریده (Otolithesruber) در پخت با روش‌های مختلف ص. 217-211
[English Abstract] مسعود رضایی* ، هدایت حسینی ، علی حمزه
چکیده (7291 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2649 دریافت)  
XML اثرات فلاونوئید هسپریدین بر بقای سلولی و آپوپتوز در رده ی سلولی NALM-6 ص. 226-219
[English Abstract] رقیه شهبازی ، ماکان چراغ پور ، رضا همایونفر ، جواد نصرالله زاده ، سید حسین داودی*
چکیده (11045 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4797 دریافت)  
XML بررسی اثرات آنتی‌اکسیدانی توکوفرول درمقایسه با TBHQ بر روند اکسیداسیون روغن مایونز طی مدت زمان ماندگاری ص. 236-227
[English Abstract] ریحانه شاهین ، کوشان نایب زاده* ، لیلا علیزاده ، عبدالرضا محمدی
چکیده (9607 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3621 دریافت)  
XML کدام یک از شاخص‌های دورکمر، دورکمر به باسن و دورکمر به قد در تشخیص اضافه وزن/چاقی دختران جوان مناسب‌تر است؟ تحلیل ROC ص. 246-237
[English Abstract] ناهید ظرافتی شعاع ، فاطمه محمدی نصرآبادی ، احمدرضا بهرامی ، سید محمد حسینی پنجکی ، محمدرضا خوش فطرت*
چکیده (10725 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3974 دریافت)  
XML تشخیص اگزوتوکسین باکتری استافیلوکوکوس ارئوس توسط روش پتانسیومتری در مقایسه با طیف سنجی مبتنی برنانوذرات اصلاح شده(متصل به پادتن) ص. 258-247
[English Abstract] حامد اهری* ، ودوود رضویلر ، بهروز اکبری ، عباسعلی مطلبی ، امیرعلی انوار ، نیما محمدی
چکیده (7643 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3952 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.29 seconds with 97 queries by YEKTAWEB 4710