[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: برترین‌های پایگاه ::
:: مقالات منتشر شده در نشریه با بیشترین تعداد مشاهده
مقایسه اثر مکمل روزانه 1000 و ماهانه 50000 واحدی ویتامین D بر سطح 25-هیدروکسی ویتامین D سرم دانشجویان، کارآزمایی بالینی تصادفی سه سوکور (97478 مشاهده)
تأثیر مکمل‌دهی حاد ال- ‌کارنیتین در مراحل چرخه قاعدگی زنان ورزشکار بر توان هوازی و شاخص‌های متابولیکی پس از فعالیت بیشینه (62175 مشاهده)
بررسی کارایی و سازوکار برخی ترکیبات هیدروکلوئیدی در جلوگیری از دو فاز شدن دوغ (46071 مشاهده)
اثر مصرف سیر در وعده صبحانه بر سطح گلوکز و انسولین سرم پس از صرف (42681 مشاهده)
ارزیابی‌حسی ‌و تعیین ‌ماندگاری ‌پخشینه کم‌چربی ‌و کم‌ترانس‌ (39626 مشاهده)
تأثیر مخمر آبجو بر فشارخون و لیپوپروتئینهای سرم بیماران دیابتی نوع دو (39342 مشاهده)
تأثیر باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس 5- La بر ویژگی‌های میکروبیولوژیک، خواص حسی و پایداری بافتی دوغ پروبیوتیک طی نگهداری یخچالی (36332 مشاهده)
فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره پوست سیب‌زمینی راجا (29938 مشاهده)
مقایسه تاثیر دو نوع آب آشامیدنی با درجه سختی متفاوت بر عناصر ادراری در (28170 مشاهده)
کاربرد اینتراستریفیکاسیون شیمیایی روغن‌های نباتی برای تولید شورتنینگ چند منظوره بدون ترانس (27918 مشاهده)
وضعیت کوتاه قدی، کم‌وزنی، لاغری و اضافه وزن در کودکان زیر پنج سال ایرانی (1379 تا 1381) (27673 مشاهده)
تأثیر ترکیب شیر، درصد تلقیح و دمای تخمیر بر رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 در ماست پروبیوتیک (27384 مشاهده)
بررسی رابطه سندرم متابولیک با الگوهای غذایی زنان غیر یائسه (27268 مشاهده)
تولید نوشیدنی تخمیری بر پایه آب پنیر با استفاده از انواعی از میکروفلور کفیر و بررسی ویژگی‌های شیمیایی و ارگانولپتیک آن (26446 مشاهده)
تأثیر مکمل زنجبیل بر سطوح آنزیم‌های کبدی و میزان استئاتوز و فیبروز کبدی در بیماران مبتلا به کبد چرب غیر الکلی: کارآزمایی بالینی تصادفی شده دوسوکور (26438 مشاهده)
ارزیابی توان تولید لاکتوسین‌ها توسط سویه‌های پروبیوتیکی در نمونه ماست‌های محلی (25375 مشاهده)
مقایسه اثر سه رژیم غذایی حاوی روغن ماهی، رژیم دارای الگوی چربی مصرفی ایرانی و رژیم استاندارد بر ایجاد آسیب کبدی در موش صحرایی (25374 مشاهده)
اثرات متقابل باکتری های لاکتیک اسید و مخمر نانوایی در تخمیر خمیرترش مایع (25064 مشاهده)
رابطه امنیت غذایی با وضعیت وزن اعضای بزرگسال خانوارهای ایرانی (24744 مشاهده)
بررسی خواص عملگر و حرارتی کنسانتره و ایزوله پروتئین نخود و سویا (24719 مشاهده)
اثر دمای تخمیر و نسبت تلقیح باکتری‌های آغازگر بر تولید اسید پروپیونیک در نوشیدنی شیری تخمیرشده با پروپیونی‌باکتریوم (24561 مشاهده)
تأثیر کاربرد D- تاگاتوز، اینولین و استویا به عنوان جایگزین ساکارز بر بعضی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شکلات تیره (24482 مشاهده)
بررسی وضعیت اسیدفولیک و ویتامین B12 در کودکان سالم پیش‌دبستانی در شهر تهران، سال 1388 (24352 مشاهده)
تولید چربی بازساخته از مخلوط روغن آفتابگردان و فِلیک سویا (24350 مشاهده)
تعیین برخی عوامل غذایی مرتبط با وضعیت وزن دختران نوجوان دبیرستانی (24296 مشاهده)
    ... آمار بیشتر
:: مقالات منتشر شده در نشریه با بیشترین تعداد دریافت فایل
اثرات شیر و فراورده‏های لبنی در بروز انواع سرطان‌ها (21998 دریافت)
مقالات تریبون بحث غذا و تغذیه: بازشناسی نقش غذاهای بومی در نظام غذا و تغذیه (17949 دریافت)
نوشیدنی‌های انرژی‌زا : ترکیبات و اثرات آن‌ها (17730 دریافت)
مقالات تریبون بحث غذا و تغذیه: تغذیه و توسعه پایدار (17306 دریافت)
استخراج عصاره دارچین و بررسی تأثیر آن بر پایداری روغن آفتابگردان (16207 دریافت)
مروری بر میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام، پاستوریزه و استریلیزه در ایران (15145 دریافت)
تأثیر مکمل‌های پروتئین وی و کراتین بر شاخص‌های آمادگی جسمانی، سرعت و هیپرتروفی عضلانی در مردان تمرین نکرده طی یک دوره تمرین مقاومتی (15101 دریافت)
مروری بر نقش پروبیوتیک‌های مورد استفاده در جیره غذایی طیور در ارتقای سلامتی گوشت مرغ (14955 دریافت)
معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC ) جهت شناسایی و تعیین مقدار لیزینوآلانین در شیر خشک نوزادان (14480 دریافت)
پایدارسازی شربت خاکشیر با استفاده از هیدروکلوئید‌های بومی (12978 دریافت)
پروبیوتیک‌ها و خواص سلامت‌بخش آن‌ها (11806 دریافت)
بررسی خصوصیات شیمیایی و میکروبیولوژیکی فراورده‌های گوشتی مورد استفاده در شهر کرمانشاه، سال 1390 (11773 دریافت)
مقایسه دو فرمول هریس- بندیکت و مفلین اس-تی جئور با کالری‌متری غیرمستقیم در تعیین میزان انرژی مصرفی استراحت (REE) (11702 دریافت)
تأثیر ریزپوشانی با آلژینات کلسیم و نشاسته مقاوم ذرت بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی و خصوصیات حسی در کرم مغزی کیک (11637 دریافت)
ارزیابی میزان باقیمانده انواع سموم آفت‌کش به روش کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی در برخی از سبزیهای عرضه شده در میدان اصلی میوه و تره بار شهر تهران 1384 (11194 دریافت)
هیدروکربن‌های آروماتیک چند حلقه‌ای و راه‌های کاهش در محصولات غذایی (10477 دریافت)
بررسی اثرات ضد میکروبی و روش‌های تعیین حداقل غلظت بازدارندگی اسانس های گیاهی بر باکتری های پاتوژن (9980 دریافت)
تعیین میزان نیترات در کاهو، گوجه فرنگی و سیب‌زمینی عرضه شده در ‌میدان تره‌بار تهران به روش HPLC (9867 دریافت)
بررسی اثر افزودن کوآنزیم Q10 و دمای نگهداری بر برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آب انگور (9509 دریافت)
تأثیر یک هفته مکمل‌دهی ال- آرژنین بر تغییرات گازهای تنفسی و سطوح لاکتات خون در دختران هندبالیست (9467 دریافت)
کاربرد دی‌اکسیدکربن فوق بحرانی در استخراج و تصفیه‌ی روغن‌‌های گیاهی (9347 دریافت)
مکمل‌های افزایش دهنده حجم عضلانی در ورزشکاران، بررسی ترکیبات موجود در بازار (9283 دریافت)
تأثیر ریزپوشانی با پوشش کیتوزان بر روی زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم در بستنی (9257 دریافت)
اثرات تجویز توأم مکمل اسید دکوزاهگزانوئیک و ویتامین E بر اسیدهای چرب غشای اسپرم مردان آستِنواسپرم (8911 دریافت)
الگوی رشد میکرو ارگانیسم‌های مزوفیل هوازی، سرماگراها، کپک و مخمر در 4 گروه فراورده گوشت قرمز حرارت دیده در طول مدت نگهداری (8888 دریافت)
    ... آمار بیشتر
:: مطالبی که بیشترین بازدید را داشته‌اند
راهنمای نگارش مقالات ( 32497 بازدید)
شناسنامه مجله ( 24460 بازدید)
اعضای هیأت تحریریه: ( 21595 بازدید)
فرم تعهد نویسنده ( 17359 بازدید)
نمایه‌های مجله ( 14974 بازدید)
فرم داوری مقالات ( 12259 بازدید)
دامنه مطالب مجله ( 11280 بازدید)
چک لیست مقاله ( 10556 بازدید)
نمایه های نشریه ( 8439 بازدید)
ثبت کارآزمایی بالینی ( 6623 بازدید)
اطلاعات تماس ( 6416 بازدید)
فرم داوری مقالات ( 3686 بازدید)
خوش آمدید ( 2065 بازدید)
پیام تسلیت مدیر مسئول مجله به مناسبت درگذشت دکتر سید مسعود کیمیاگر عضو هیأت تحریریه مجله ( 750 بازدید)
کسب رتبه برتر مجله ( 429 بازدید)
    ... آمار بیشتر
:: مطالبی که بیشتر به دوستان فرستاده شده‌اند
نمایه‌های مجله ( 453 ارسال)
ثبت کارآزمایی بالینی ( 371 ارسال)
فرم داوری مقالات ( 351 ارسال)
اعضای هیأت تحریریه: ( 348 ارسال)
فرم تعهد نویسنده ( 315 ارسال)
راهنمای نگارش مقالات ( 300 ارسال)
شناسنامه مجله ( 299 ارسال)
خوش آمدید ( 291 ارسال)
فرم داوری مقالات ( 217 ارسال)
چک لیست مقاله ( 212 ارسال)
کسب رتبه برتر مجله ( 93 ارسال)
دامنه مطالب مجله ( 59 ارسال)
    ... آمار بیشتر
:: مطالبی که بیشتر چاپ شده‌اند
نمایه‌های مجله ( 1769 چاپ)
راهنمای نگارش مقالات ( 1724 چاپ)
شناسنامه مجله ( 1518 چاپ)
اعضای هیأت تحریریه: ( 1425 چاپ)
ثبت کارآزمایی بالینی ( 1333 چاپ)
فرم داوری مقالات ( 1324 چاپ)
فرم تعهد نویسنده ( 1306 چاپ)
چک لیست مقاله ( 968 چاپ)
دامنه مطالب مجله ( 952 چاپ)
اطلاعات تماس ( 852 چاپ)
خوش آمدید ( 690 چاپ)
نمایه های نشریه ( 686 چاپ)
فرم داوری مقالات ( 401 چاپ)
کسب رتبه برتر مجله ( 86 چاپ)
پیام تسلیت مدیر مسئول مجله به مناسبت درگذشت دکتر سید مسعود کیمیاگر عضو هیأت تحریریه مجله ( 70 چاپ)
    ... آمار بیشتر

Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 89 queries by YEKTAWEB 4624