[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: برترین‌های پایگاه ::
:: مقالات منتشر شده در نشریه با بیشترین تعداد مشاهده
بررسی کارایی و سازوکار برخی ترکیبات هیدروکلوئیدی در جلوگیری از دو فاز شدن دوغ (42894 مشاهده)
تأثیر مکمل‌دهی حاد ال- ‌کارنیتین در مراحل چرخه قاعدگی زنان ورزشکار بر توان هوازی و شاخص‌های متابولیکی پس از فعالیت بیشینه (41766 مشاهده)
ارزیابی‌حسی ‌و تعیین ‌ماندگاری ‌پخشینه کم‌چربی ‌و کم‌ترانس‌ (37314 مشاهده)
تأثیر باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس 5- La بر ویژگی‌های میکروبیولوژیک، خواص حسی و پایداری بافتی دوغ پروبیوتیک طی نگهداری یخچالی (31658 مشاهده)
فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره پوست سیب‌زمینی راجا (27487 مشاهده)
کاربرد اینتراستریفیکاسیون شیمیایی روغن‌های نباتی برای تولید شورتنینگ چند منظوره بدون ترانس (25049 مشاهده)
وضعیت کوتاه قدی، کم‌وزنی، لاغری و اضافه وزن در کودکان زیر پنج سال ایرانی (1379 تا 1381) (24595 مشاهده)
تأثیر ترکیب شیر، درصد تلقیح و دمای تخمیر بر رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 در ماست پروبیوتیک (24533 مشاهده)
بررسی رابطه سندرم متابولیک با الگوهای غذایی زنان غیر یائسه (24484 مشاهده)
تأثیر مخمر آبجو بر فشارخون و لیپوپروتئینهای سرم بیماران دیابتی نوع دو (23999 مشاهده)
مقایسه تاثیر دو نوع آب آشامیدنی با درجه سختی متفاوت بر عناصر ادراری در (23741 مشاهده)
ارزیابی توان تولید لاکتوسین‌ها توسط سویه‌های پروبیوتیکی در نمونه ماست‌های محلی (22699 مشاهده)
مقایسه اثر سه رژیم غذایی حاوی روغن ماهی، رژیم دارای الگوی چربی مصرفی ایرانی و رژیم استاندارد بر ایجاد آسیب کبدی در موش صحرایی (22363 مشاهده)
اثر دمای تخمیر و نسبت تلقیح باکتری‌های آغازگر بر تولید اسید پروپیونیک در نوشیدنی شیری تخمیرشده با پروپیونی‌باکتریوم (22129 مشاهده)
تولید نوشیدنی تخمیری بر پایه آب پنیر با استفاده از انواعی از میکروفلور کفیر و بررسی ویژگی‌های شیمیایی و ارگانولپتیک آن (22124 مشاهده)
اثرات متقابل باکتری های لاکتیک اسید و مخمر نانوایی در تخمیر خمیرترش مایع (21875 مشاهده)
بررسی خواص عملگر و حرارتی کنسانتره و ایزوله پروتئین نخود و سویا (21865 مشاهده)
رابطه امنیت غذایی با وضعیت وزن اعضای بزرگسال خانوارهای ایرانی (21842 مشاهده)
فرمولاسیون و تولید آزمایشگاهی پخشینه کم چربی و کم ترانس (21574 مشاهده)
تعیین برخی عوامل غذایی مرتبط با وضعیت وزن دختران نوجوان دبیرستانی (21559 مشاهده)
تولید چربی بازساخته از مخلوط روغن آفتابگردان و فِلیک سویا (21544 مشاهده)
مطالعه اثر هیدروکلوئید کاراگینان و منعقدکننده‌های گلوکونودلتالاکتون و کلرید کلسیم بر ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکی و حسی پنیر سویا (تافو) (21486 مشاهده)
تأثیر کاربرد D- تاگاتوز، اینولین و استویا به عنوان جایگزین ساکارز بر بعضی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شکلات تیره (21237 مشاهده)
مقایسه تولید زانتان در تخمیر حالت جامد و غوطه ور با زانتوموناس کمپستریس در مقیاس آزمایشگاهی (21127 مشاهده)
بررسی وضعیت تغذیه ای و برخی عوامل مرتبط با آن در کودکان پیش دبستانی 6 تا 59 ماهه در مناطق آسیب دیده از زلزله شهرستان بم (20930 مشاهده)
    ... آمار بیشتر
:: مقالات منتشر شده در نشریه با بیشترین تعداد دریافت فایل
استخراج عصاره دارچین و بررسی تأثیر آن بر پایداری روغن آفتابگردان (11428 دریافت)
تأثیر مکمل‌های پروتئین وی و کراتین بر شاخص‌های آمادگی جسمانی، سرعت و هیپرتروفی عضلانی در مردان تمرین نکرده طی یک دوره تمرین مقاومتی (11322 دریافت)
تأثیر ریزپوشانی با آلژینات کلسیم و نشاسته مقاوم ذرت بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی و خصوصیات حسی در کرم مغزی کیک (10795 دریافت)
مروری بر میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام، پاستوریزه و استریلیزه در ایران (10594 دریافت)
پایدارسازی شربت خاکشیر با استفاده از هیدروکلوئید‌های بومی (10216 دریافت)
اثرات شیر و فراورده‏های لبنی در بروز انواع سرطان‌ها (8805 دریافت)
مقالات تریبون بحث غذا و تغذیه: بازشناسی نقش غذاهای بومی در نظام غذا و تغذیه (8622 دریافت)
تأثیر ریزپوشانی با پوشش کیتوزان بر روی زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم در بستنی (8369 دریافت)
اثرات تجویز توأم مکمل اسید دکوزاهگزانوئیک و ویتامین E بر اسیدهای چرب غشای اسپرم مردان آستِنواسپرم (8106 دریافت)
ارزیابی میزان باقیمانده انواع سموم آفت‌کش به روش کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی در برخی از سبزیهای عرضه شده در میدان اصلی میوه و تره بار شهر تهران 1384 (7835 دریافت)
معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC ) جهت شناسایی و تعیین مقدار لیزینوآلانین در شیر خشک نوزادان (7412 دریافت)
تعیین میزان نیترات در کاهو، گوجه فرنگی و سیب‌زمینی عرضه شده در ‌میدان تره‌بار تهران به روش HPLC (7263 دریافت)
بررسی خصوصیات شیمیایی و میکروبیولوژیکی فراورده‌های گوشتی مورد استفاده در شهر کرمانشاه، سال 1390 (6875 دریافت)
مقایسه دو فرمول هریس- بندیکت و مفلین اس-تی جئور با کالری‌متری غیرمستقیم در تعیین میزان انرژی مصرفی استراحت (REE) (6821 دریافت)
تأثیر کاربرد D- تاگاتوز، اینولین و استویا به عنوان جایگزین ساکارز بر بعضی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شکلات تیره (6790 دریافت)
تأثیر مکمل‌یاری منیزیم بر انرژی دریافتی و کاهش وزن در سالمندان چاق یا دارای اضافه وزن مبتلا به بی‌خوابی: کارآزمایی بالینی تصادفی شده دوسوکور (6616 دریافت)
تأثیر باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس 5- La بر ویژگی‌های میکروبیولوژیک، خواص حسی و پایداری بافتی دوغ پروبیوتیک طی نگهداری یخچالی (6445 دریافت)
بهینه‌سازی فرمول نان بدون گلوتن حاصل از آردکینوا، ذرت و برنج (6378 دریافت)
هیدروکربن‌های آروماتیک چند حلقه‌ای و راه‌های کاهش در محصولات غذایی (6356 دریافت)
بررسی اثرات ضد میکروبی و روش‌های تعیین حداقل غلظت بازدارندگی اسانس های گیاهی بر باکتری های پاتوژن (6339 دریافت)
بررسی خواص عملگر و حرارتی کنسانتره و ایزوله پروتئین نخود و سویا (6120 دریافت)
ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی آرد برخی ارقام تجاری گندم‌های ایرانی و تأثیر آن‌ها بر ویژگی‌های حسی بیسکویت (6019 دریافت)
مروری بر نقش پروبیوتیک‌های مورد استفاده در جیره غذایی طیور در ارتقای سلامتی گوشت مرغ (5988 دریافت)
تأثیر نایسین و اسانس آویشن شیرازی به تنهایی و توأم با یکدیگر بر جمعیت لیستریا مونوسیتوژن تلقیح شده در گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ (5975 دریافت)
مقایسه برخی ترکیبات شیمیایی و ویژگی‌های رئولوژیک صمغ کتیرای ایرانی تراویده از دو گونه گون A. floccosus و A. rahensis (5839 دریافت)
    ... آمار بیشتر
:: مطالبی که بیشترین بازدید را داشته‌اند
راهنمای نگارش مقالات ( 25893 بازدید)
اعضای هیأت تحریریه: ( 18785 بازدید)
شناسنامه مجله ( 18567 بازدید)
فرم تعهد نویسنده ( 14274 بازدید)
نمایه‌های مجله ( 13185 بازدید)
فرم داوری مقالات ( 10095 بازدید)
دامنه مطالب مجله ( 8857 بازدید)
چک لیست مقاله ( 6920 بازدید)
ثبت کارآزمایی بالینی ( 5276 بازدید)
نمایه های نشریه ( 4921 بازدید)
اطلاعات تماس ( 3736 بازدید)
فرم داوری مقالات ( 3559 بازدید)
خوش آمدید ( 2030 بازدید)
پیام تسلیت مدیر مسئول مجله به مناسبت درگذشت دکتر سید مسعود کیمیاگر عضو هیأت تحریریه مجله ( 744 بازدید)
کسب رتبه برتر مجله ( 429 بازدید)
    ... آمار بیشتر
:: مطالبی که بیشتر به دوستان فرستاده شده‌اند
نمایه‌های مجله ( 453 ارسال)
ثبت کارآزمایی بالینی ( 371 ارسال)
فرم داوری مقالات ( 351 ارسال)
اعضای هیأت تحریریه: ( 348 ارسال)
فرم تعهد نویسنده ( 315 ارسال)
راهنمای نگارش مقالات ( 300 ارسال)
شناسنامه مجله ( 299 ارسال)
خوش آمدید ( 291 ارسال)
فرم داوری مقالات ( 217 ارسال)
چک لیست مقاله ( 212 ارسال)
کسب رتبه برتر مجله ( 93 ارسال)
دامنه مطالب مجله ( 59 ارسال)
    ... آمار بیشتر
:: مطالبی که بیشتر چاپ شده‌اند
نمایه‌های مجله ( 1441 چاپ)
راهنمای نگارش مقالات ( 1311 چاپ)
شناسنامه مجله ( 1090 چاپ)
ثبت کارآزمایی بالینی ( 1052 چاپ)
اعضای هیأت تحریریه: ( 1019 چاپ)
فرم داوری مقالات ( 976 چاپ)
فرم تعهد نویسنده ( 971 چاپ)
خوش آمدید ( 661 چاپ)
چک لیست مقاله ( 611 چاپ)
دامنه مطالب مجله ( 577 چاپ)
اطلاعات تماس ( 505 چاپ)
فرم داوری مقالات ( 396 چاپ)
نمایه های نشریه ( 296 چاپ)
کسب رتبه برتر مجله ( 86 چاپ)
پیام تسلیت مدیر مسئول مجله به مناسبت درگذشت دکتر سید مسعود کیمیاگر عضو هیأت تحریریه مجله ( 70 چاپ)
    ... آمار بیشتر

Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 91 queries by YEKTAWEB 4030