[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
برترینهای پایگاه
مقالات منتشر شده در نشریه با بیشترین تعداد مشاهده
تأثیر مکملدهی حاد ال- کارنیتین در مراحل چرخه قاعدگی زنان ورزشکار بر توان هوازی و شاخصهای متابولیکی پس از فعالیت بیشینه
(51537 مشاهده)
بررسی کارایی و سازوکار برخی ترکیبات هیدروکلوئیدی در جلوگیری از دو فاز شدن دوغ
(44517 مشاهده)
ارزیابیحسی و تعیین ماندگاری پخشینه کمچربی و کمترانس
(38494 مشاهده)
تأثیر باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس 5- La بر ویژگیهای میکروبیولوژیک، خواص حسی و پایداری بافتی دوغ پروبیوتیک طی نگهداری یخچالی
(34077 مشاهده)
تأثیر مخمر آبجو بر فشارخون و لیپوپروتئینهای سرم بیماران دیابتی نوع دو
(29071 مشاهده)
فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره پوست سیبزمینی راجا
(28679 مشاهده)
کاربرد اینتراستریفیکاسیون شیمیایی روغنهای نباتی برای تولید شورتنینگ چند منظوره بدون ترانس
(26486 مشاهده)
وضعیت کوتاه قدی، کموزنی، لاغری و اضافه وزن در کودکان زیر پنج سال ایرانی (1379 تا 1381)
(26306 مشاهده)
مقایسه تاثیر دو نوع آب آشامیدنی با درجه سختی متفاوت بر عناصر ادراری در
(26060 مشاهده)
بررسی رابطه سندرم متابولیک با الگوهای غذایی زنان غیر یائسه
(25958 مشاهده)
تأثیر ترکیب شیر، درصد تلقیح و دمای تخمیر بر رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 در ماست پروبیوتیک
(25890 مشاهده)
ارزیابی توان تولید لاکتوسینها توسط سویههای پروبیوتیکی در نمونه ماستهای محلی
(24257 مشاهده)
مقایسه اثر سه رژیم غذایی حاوی روغن ماهی، رژیم دارای الگوی چربی مصرفی ایرانی و رژیم استاندارد بر ایجاد آسیب کبدی در موش صحرایی
(24103 مشاهده)
تولید نوشیدنی تخمیری بر پایه آب پنیر با استفاده از انواعی از میکروفلور کفیر و بررسی ویژگیهای شیمیایی و ارگانولپتیک آن
(23937 مشاهده)
اثرات متقابل باکتری های لاکتیک اسید و مخمر نانوایی در تخمیر خمیرترش مایع
(23480 مشاهده)
اثر دمای تخمیر و نسبت تلقیح باکتریهای آغازگر بر تولید اسید پروپیونیک در نوشیدنی شیری تخمیرشده با پروپیونیباکتریوم
(23234 مشاهده)
بررسی خواص عملگر و حرارتی کنسانتره و ایزوله پروتئین نخود و سویا
(23231 مشاهده)
رابطه امنیت غذایی با وضعیت وزن اعضای بزرگسال خانوارهای ایرانی
(23121 مشاهده)
تعیین برخی عوامل غذایی مرتبط با وضعیت وزن دختران نوجوان دبیرستانی
(22944 مشاهده)
فرمولاسیون و تولید آزمایشگاهی پخشینه کم چربی و کم ترانس
(22853 مشاهده)
تولید چربی بازساخته از مخلوط روغن آفتابگردان و فِلیک سویا
(22838 مشاهده)
تأثیر کاربرد D- تاگاتوز، اینولین و استویا به عنوان جایگزین ساکارز بر بعضی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شکلات تیره
(22755 مشاهده)
مقایسه تولید زانتان در تخمیر حالت جامد و غوطه ور با زانتوموناس کمپستریس در مقیاس آزمایشگاهی
(22728 مشاهده)
مطالعه اثر هیدروکلوئید کاراگینان و منعقدکنندههای گلوکونودلتالاکتون و کلرید کلسیم بر ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکی و حسی پنیر سویا (تافو)
(22642 مشاهده)
بررسی وضعیت تغذیه ای و برخی عوامل مرتبط با آن در کودکان پیش دبستانی 6 تا 59 ماهه در مناطق آسیب دیده از زلزله شهرستان بم
(22325 مشاهده)
... آمار بیشتر
مقالات منتشر شده در نشریه با بیشترین تعداد دریافت فایل
اثرات شیر و فراوردههای لبنی در بروز انواع سرطانها
(18669 دریافت)
استخراج عصاره دارچین و بررسی تأثیر آن بر پایداری روغن آفتابگردان
(14144 دریافت)
مقالات تریبون بحث غذا و تغذیه: بازشناسی نقش غذاهای بومی در نظام غذا و تغذیه
(13845 دریافت)
مروری بر میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام، پاستوریزه و استریلیزه در ایران
(13498 دریافت)
تأثیر مکملهای پروتئین وی و کراتین بر شاخصهای آمادگی جسمانی، سرعت و هیپرتروفی عضلانی در مردان تمرین نکرده طی یک دوره تمرین مقاومتی
(13333 دریافت)
مقالات تریبون بحث غذا و تغذیه: تغذیه و توسعه پایدار
(12093 دریافت)
پایدارسازی شربت خاکشیر با استفاده از هیدروکلوئیدهای بومی
(12079 دریافت)
تأثیر ریزپوشانی با آلژینات کلسیم و نشاسته مقاوم ذرت بر زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی و خصوصیات حسی در کرم مغزی کیک
(11143 دریافت)
نوشیدنیهای انرژیزا : ترکیبات و اثرات آنها
(10962 دریافت)
مروری بر نقش پروبیوتیکهای مورد استفاده در جیره غذایی طیور در ارتقای سلامتی گوشت مرغ
(10866 دریافت)
معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC ) جهت شناسایی و تعیین مقدار لیزینوآلانین در شیر خشک نوزادان
(10307 دریافت)
بررسی خصوصیات شیمیایی و میکروبیولوژیکی فراوردههای گوشتی مورد استفاده در شهر کرمانشاه، سال 1390
(9567 دریافت)
ارزیابی میزان باقیمانده انواع سموم آفتکش به روش کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی در برخی از سبزیهای عرضه شده در میدان اصلی میوه و تره بار شهر تهران 1384
(9394 دریافت)
مقایسه دو فرمول هریس- بندیکت و مفلین اس-تی جئور با کالریمتری غیرمستقیم در تعیین میزان انرژی مصرفی استراحت (REE)
(8805 دریافت)
تأثیر ریزپوشانی با پوشش کیتوزان بر روی زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم در بستنی
(8774 دریافت)
پروبیوتیکها و خواص سلامتبخش آنها
(8508 دریافت)
اثرات تجویز توأم مکمل اسید دکوزاهگزانوئیک و ویتامین E بر اسیدهای چرب غشای اسپرم مردان آستِنواسپرم
(8469 دریافت)
تعیین میزان نیترات در کاهو، گوجه فرنگی و سیبزمینی عرضه شده در میدان ترهبار تهران به روش HPLC
(8424 دریافت)
هیدروکربنهای آروماتیک چند حلقهای و راههای کاهش در محصولات غذایی
(8277 دریافت)
بررسی اثرات ضد میکروبی و روشهای تعیین حداقل غلظت بازدارندگی اسانس های گیاهی بر باکتری های پاتوژن
(8215 دریافت)
ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آرد برخی ارقام تجاری گندمهای ایرانی و تأثیر آنها بر ویژگیهای حسی بیسکویت
(7665 دریافت)
تأثیر مصرف مکملهای روی، منیزیم و روی همراه منیزیم بر قدرت عضلانی زنان فعال
(7640 دریافت)
بهینهسازی فرمول نان بدون گلوتن حاصل از آردکینوا، ذرت و برنج
(7625 دریافت)
بررسی خواص عملگر و حرارتی کنسانتره و ایزوله پروتئین نخود و سویا
(7503 دریافت)
تأثیر باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس 5- La بر ویژگیهای میکروبیولوژیک، خواص حسی و پایداری بافتی دوغ پروبیوتیک طی نگهداری یخچالی
(7381 دریافت)
... آمار بیشتر
مطالبی که بیشترین بازدید را داشتهاند
راهنمای نگارش مقالات
(
28524 بازدید
)
شناسنامه مجله
(
20690 بازدید
)
اعضای هیأت تحریریه:
(
19841 بازدید
)
فرم تعهد نویسنده
(
15388 بازدید
)
نمایههای مجله
(
13843 بازدید
)
فرم داوری مقالات
(
10871 بازدید
)
دامنه مطالب مجله
(
9781 بازدید
)
چک لیست مقاله
(
8206 بازدید
)
نمایه های نشریه
(
6155 بازدید
)
ثبت کارآزمایی بالینی
(
5842 بازدید
)
اطلاعات تماس
(
4730 بازدید
)
فرم داوری مقالات
(
3595 بازدید
)
خوش آمدید
(
2046 بازدید
)
پیام تسلیت مدیر مسئول مجله به مناسبت درگذشت دکتر سید مسعود کیمیاگر عضو هیأت تحریریه مجله
(
745 بازدید
)
کسب رتبه برتر مجله
(
429 بازدید
)
... آمار بیشتر
مطالبی که بیشتر به دوستان فرستاده شدهاند
نمایههای مجله
(
453 ارسال
)
ثبت کارآزمایی بالینی
(
371 ارسال
)
فرم داوری مقالات
(
351 ارسال
)
اعضای هیأت تحریریه:
(
348 ارسال
)
فرم تعهد نویسنده
(
315 ارسال
)
راهنمای نگارش مقالات
(
300 ارسال
)
شناسنامه مجله
(
299 ارسال
)
خوش آمدید
(
291 ارسال
)
فرم داوری مقالات
(
217 ارسال
)
چک لیست مقاله
(
212 ارسال
)
کسب رتبه برتر مجله
(
93 ارسال
)
دامنه مطالب مجله
(
59 ارسال
)
... آمار بیشتر
مطالبی که بیشتر چاپ شدهاند
نمایههای مجله
(
1570 چاپ
)
راهنمای نگارش مقالات
(
1465 چاپ
)
شناسنامه مجله
(
1268 چاپ
)
ثبت کارآزمایی بالینی
(
1182 چاپ
)
اعضای هیأت تحریریه:
(
1159 چاپ
)
فرم داوری مقالات
(
1116 چاپ
)
فرم تعهد نویسنده
(
1102 چاپ
)
چک لیست مقاله
(
757 چاپ
)
دامنه مطالب مجله
(
742 چاپ
)
خوش آمدید
(
674 چاپ
)
اطلاعات تماس
(
656 چاپ
)
نمایه های نشریه
(
469 چاپ
)
فرم داوری مقالات
(
397 چاپ
)
کسب رتبه برتر مجله
(
86 چاپ
)
پیام تسلیت مدیر مسئول مجله به مناسبت درگذشت دکتر سید مسعود کیمیاگر عضو هیأت تحریریه مجله
(
70 چاپ
)
... آمار بیشتر
Persian site map -
English site map
- Created in 0.04 seconds with 89 queries by YEKTAWEB 4280