[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: برترین‌های پایگاه ::
:: مقالات منتشر شده در نشریه با بیشترین تعداد مشاهده
بررسی کارایی و سازوکار برخی ترکیبات هیدروکلوئیدی در جلوگیری از دو فاز شدن دوغ (40574 مشاهده)
ارزیابی‌حسی ‌و تعیین ‌ماندگاری ‌پخشینه کم‌چربی ‌و کم‌ترانس‌ (35853 مشاهده)
تأثیر باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس 5- La بر ویژگی‌های میکروبیولوژیک، خواص حسی و پایداری بافتی دوغ پروبیوتیک طی نگهداری یخچالی (28754 مشاهده)
فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره پوست سیب‌زمینی راجا (26076 مشاهده)
تأثیر مکمل‌دهی حاد ال- ‌کارنیتین در مراحل چرخه قاعدگی زنان ورزشکار بر توان هوازی و شاخص‌های متابولیکی پس از فعالیت بیشینه (23316 مشاهده)
کاربرد اینتراستریفیکاسیون شیمیایی روغن‌های نباتی برای تولید شورتنینگ چند منظوره بدون ترانس (23218 مشاهده)
تأثیر ترکیب شیر، درصد تلقیح و دمای تخمیر بر رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 در ماست پروبیوتیک (22933 مشاهده)
بررسی رابطه سندرم متابولیک با الگوهای غذایی زنان غیر یائسه (22650 مشاهده)
وضعیت کوتاه قدی، کم‌وزنی، لاغری و اضافه وزن در کودکان زیر پنج سال ایرانی (1379 تا 1381) (22339 مشاهده)
مقایسه تاثیر دو نوع آب آشامیدنی با درجه سختی متفاوت بر عناصر ادراری در (21289 مشاهده)
ارزیابی توان تولید لاکتوسین‌ها توسط سویه‌های پروبیوتیکی در نمونه ماست‌های محلی (20727 مشاهده)
اثر دمای تخمیر و نسبت تلقیح باکتری‌های آغازگر بر تولید اسید پروپیونیک در نوشیدنی شیری تخمیرشده با پروپیونی‌باکتریوم (20659 مشاهده)
اثرات متقابل باکتری های لاکتیک اسید و مخمر نانوایی در تخمیر خمیرترش مایع (20347 مشاهده)
رابطه امنیت غذایی با وضعیت وزن اعضای بزرگسال خانوارهای ایرانی (20261 مشاهده)
مقایسه اثر سه رژیم غذایی حاوی روغن ماهی، رژیم دارای الگوی چربی مصرفی ایرانی و رژیم استاندارد بر ایجاد آسیب کبدی در موش صحرایی (20146 مشاهده)
فرمولاسیون و تولید آزمایشگاهی پخشینه کم چربی و کم ترانس (20121 مشاهده)
تولید نوشیدنی تخمیری بر پایه آب پنیر با استفاده از انواعی از میکروفلور کفیر و بررسی ویژگی‌های شیمیایی و ارگانولپتیک آن (20093 مشاهده)
بررسی خواص عملگر و حرارتی کنسانتره و ایزوله پروتئین نخود و سویا (20073 مشاهده)
مطالعه اثر هیدروکلوئید کاراگینان و منعقدکننده‌های گلوکونودلتالاکتون و کلرید کلسیم بر ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکی و حسی پنیر سویا (تافو) (19988 مشاهده)
تولید چربی بازساخته از مخلوط روغن آفتابگردان و فِلیک سویا (19901 مشاهده)
تعیین برخی عوامل غذایی مرتبط با وضعیت وزن دختران نوجوان دبیرستانی (19832 مشاهده)
تأثیر کاربرد D- تاگاتوز، اینولین و استویا به عنوان جایگزین ساکارز بر بعضی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شکلات تیره (19342 مشاهده)
مقایسه تولید زانتان در تخمیر حالت جامد و غوطه ور با زانتوموناس کمپستریس در مقیاس آزمایشگاهی (19280 مشاهده)
بررسی وضعیت تغذیه ای و برخی عوامل مرتبط با آن در کودکان پیش دبستانی 6 تا 59 ماهه در مناطق آسیب دیده از زلزله شهرستان بم (19234 مشاهده)
بررسی میزان ژلاتینه شدن نشاسته در نان لواش توسط روش پراش اشعه ایکس ( XRD) (18931 مشاهده)
    ... آمار بیشتر
:: مقالات منتشر شده در نشریه با بیشترین تعداد دریافت فایل
تأثیر ریزپوشانی با آلژینات کلسیم و نشاسته مقاوم ذرت بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی و خصوصیات حسی در کرم مغزی کیک (10174 دریافت)
استخراج عصاره دارچین و بررسی تأثیر آن بر پایداری روغن آفتابگردان (8247 دریافت)
اثرات تجویز توأم مکمل اسید دکوزاهگزانوئیک و ویتامین E بر اسیدهای چرب غشای اسپرم مردان آستِنواسپرم (7537 دریافت)
تأثیر ریزپوشانی با پوشش کیتوزان بر روی زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم در بستنی (7529 دریافت)
ارزیابی میزان باقیمانده انواع سموم آفت‌کش به روش کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی در برخی از سبزیهای عرضه شده در میدان اصلی میوه و تره بار شهر تهران 1384 (6200 دریافت)
تأثیر مکمل‌یاری منیزیم بر انرژی دریافتی و کاهش وزن در سالمندان چاق یا دارای اضافه وزن مبتلا به بی‌خوابی: کارآزمایی بالینی تصادفی شده دوسوکور (6108 دریافت)
تأثیر کاربرد D- تاگاتوز، اینولین و استویا به عنوان جایگزین ساکارز بر بعضی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شکلات تیره (6048 دریافت)
پایدارسازی شربت خاکشیر با استفاده از هیدروکلوئید‌های بومی (5270 دریافت)
تأثیر نایسین و اسانس آویشن شیرازی به تنهایی و توأم با یکدیگر بر جمعیت لیستریا مونوسیتوژن تلقیح شده در گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ (5250 دریافت)
مقایسه برخی ترکیبات شیمیایی و ویژگی‌های رئولوژیک صمغ کتیرای ایرانی تراویده از دو گونه گون A. floccosus و A. rahensis (5194 دریافت)
تأثیر باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس 5- La بر ویژگی‌های میکروبیولوژیک، خواص حسی و پایداری بافتی دوغ پروبیوتیک طی نگهداری یخچالی (4975 دریافت)
تاثیر مخلوط آنتی اکسیدان های طبیعی بر پایداری اکسیداتیو مارگارین (4856 دریافت)
الگوی رشد میکرو ارگانیسم‌های مزوفیل هوازی، سرماگراها، کپک و مخمر در 4 گروه فراورده گوشت قرمز حرارت دیده در طول مدت نگهداری (4816 دریافت)
اثر نانوکریستال سلولز و پلی وینیل الکل روی ویژگی‌های فیزیکی فیلم‌های بیونانوکامپوزیتی‌ بر پایه نشاسته (4807 دریافت)
بررسی خواص عملگر و حرارتی کنسانتره و ایزوله پروتئین نخود و سویا (4709 دریافت)
تأثیر مصرف مکمل کراتین اتیل استر و تمرین مقاومتی بر ترکیب بدنی و قدرت عضلانی (4601 دریافت)
بررسی کارایی و سازوکار برخی ترکیبات هیدروکلوئیدی در جلوگیری از دو فاز شدن دوغ (4464 دریافت)
ارزیابی اثر بسته‌بندی‌های نانوکامپوزیتی حاوی نقره و اکسید روی بر عمر نگهداری آب پرتقال تازه (4462 دریافت)
تعیین میزان نیترات در کاهو، گوجه فرنگی و سیب‌زمینی عرضه شده در ‌میدان تره‌بار تهران به روش HPLC (4412 دریافت)
تأثیر برخی هیدروکلوئید‌ها بر پایداری فیزیکی، ویژگی‌های رئولوژیکی و حسی مخلوط شیر-آب‌پرتقال (4086 دریافت)
ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی آرد برخی ارقام تجاری گندم‌های ایرانی و تأثیر آن‌ها بر ویژگی‌های حسی بیسکویت (4079 دریافت)
اثر پودر خردل زرد بر pH، جمعیت میکروبی زنده و خواص حسی سس مایونز (4001 دریافت)
مقایسه دو فرمول هریس- بندیکت و مفلین اس-تی جئور با کالری‌متری غیرمستقیم در تعیین میزان انرژی مصرفی استراحت (REE) (3980 دریافت)
بررسی امکان استفاده از پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در تولید کلوچه‌ی صنعتی (3971 دریافت)
اثرات ضداکسیداسیونی و ضد باکتریایی پوشش آلژینات سدیم به همراه اسانس آویشن بر فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری شده در یخچال (3932 دریافت)
    ... آمار بیشتر
:: مطالبی که بیشترین بازدید را داشته‌اند
راهنمای نگارش مقالات ( 22777 بازدید)
اعضای هیأت تحریریه: ( 17455 بازدید)
شناسنامه مجله ( 15776 بازدید)
فرم تعهد نویسنده ( 12813 بازدید)
نمایه‌های مجله ( 12410 بازدید)
فرم داوری مقالات ( 9061 بازدید)
دامنه مطالب مجله ( 7767 بازدید)
چک لیست مقاله ( 5464 بازدید)
ثبت کارآزمایی بالینی ( 4669 بازدید)
فرم داوری مقالات ( 3495 بازدید)
نمایه های نشریه ( 3295 بازدید)
اطلاعات تماس ( 2274 بازدید)
خوش آمدید ( 2007 بازدید)
پیام تسلیت مدیر مسئول مجله به مناسبت درگذشت دکتر سید مسعود کیمیاگر عضو هیأت تحریریه مجله ( 744 بازدید)
کسب رتبه برتر مجله ( 429 بازدید)
    ... آمار بیشتر
:: مطالبی که بیشتر به دوستان فرستاده شده‌اند
نمایه‌های مجله ( 453 ارسال)
ثبت کارآزمایی بالینی ( 371 ارسال)
فرم داوری مقالات ( 351 ارسال)
اعضای هیأت تحریریه: ( 348 ارسال)
فرم تعهد نویسنده ( 315 ارسال)
راهنمای نگارش مقالات ( 300 ارسال)
شناسنامه مجله ( 299 ارسال)
خوش آمدید ( 291 ارسال)
فرم داوری مقالات ( 217 ارسال)
چک لیست مقاله ( 212 ارسال)
کسب رتبه برتر مجله ( 93 ارسال)
دامنه مطالب مجله ( 59 ارسال)
    ... آمار بیشتر
:: مطالبی که بیشتر چاپ شده‌اند
نمایه‌های مجله ( 1334 چاپ)
راهنمای نگارش مقالات ( 1130 چاپ)
ثبت کارآزمایی بالینی ( 955 چاپ)
شناسنامه مجله ( 950 چاپ)
اعضای هیأت تحریریه: ( 896 چاپ)
فرم تعهد نویسنده ( 881 چاپ)
فرم داوری مقالات ( 866 چاپ)
خوش آمدید ( 643 چاپ)
چک لیست مقاله ( 506 چاپ)
دامنه مطالب مجله ( 458 چاپ)
فرم داوری مقالات ( 395 چاپ)
نمایه های نشریه ( 176 چاپ)
اطلاعات تماس ( 130 چاپ)
کسب رتبه برتر مجله ( 86 چاپ)
پیام تسلیت مدیر مسئول مجله به مناسبت درگذشت دکتر سید مسعود کیمیاگر عضو هیأت تحریریه مجله ( 70 چاپ)
    ... آمار بیشتر

Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 90 queries by YEKTAWEB 3731