You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تأثیر دانه بزرک بر آنزیمهای کبدی و میزان استئاتوز و فیبروز کبدی در بیماران مبتلا به کبد چرب غیرالکلی: کار آزمایی بالینی تصادفی کنترلدار زهرا یاری، مهران رحیملو، حسین پوستچی، ناصر ابراهیمی دریانی، آزیتا حکمت دوست
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی عوامل مؤثر بر ناامنی غذایی در شهر تهران در سال 1390 با استفاده از مدلهای آماری چند سطحی مریم محمدی، محمدرضا اشراقیان
*، احمدرضا درستی، محسن اسدی لاری، محمد علی منصورنیا، سارا احسنی نسب
چکیده -
متن کامل (PDF)
برهمکنش بهبود وضعیت ویتامین D و پلیمورفیسم VDR FokI بر تنش اکسیداتیو در افراد دیابتی نوع دوم: کارآزمــایی بــالینی تصــادفی شاهددار پونه دولو، سکینه شب بیدار، تیرنگ نیستانی
*، ابوالقاسم جزایری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر هشت هفته تمرین هوازی به همراه مکمل دهی چای سبز بر سطوح سرمی گالانین و پروفایل چربی خون زنان چاق غیر ورزشکار مهرداد فتحی
*، سمیه خیرابادی، محسن دهباشی، بهاره کتابدار
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ارتباط میزان تبعیت از الگوی غذایی مدیترانهای با اضافهوزن و چاقی در دختران نوجوان شهر تهران بیتا بیضایی، عسل نشاط بینی طهرانی، آزیتا حکمت دوست، بهرام رشیدخانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی وضعیت ناامنی غذایی خانوار و برخی عوامل اقتصادی- اجتماعی در کودکان کوتاهقد دچار اضافهوزن شهر زاهدان در سال 1393 میترا ستوده، محمد صفریان، احمدرضا درستی
*، علیرضا داشی پور، عادله خدابخشی، فرزانه منتظری فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهبود پایداری اکسیداسیون روغن زیتون بکر با استفاده از ریز جلبک اسپیرولینا بهعنوان یک آنتیاکسیدان طبیعی نصیره علوی، محمدتقی گلمکانی
*، محمود امین لاری، ملیحه کرامت، شهرام شکرفروش، مسعود نوروزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر افزودن هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در پوشش میگوی سوخاری بر میزان جذب روغن و خصوصیات حسی آن در طی سرخ کردن عمیق هانیه عوض خواجه، سارا جرجانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر اشعه دهی بر میزان اکسیداسیون چربی و پروفایل اسیدهای چرب در سوسیس آلمانی عبدالصمد عابدی، روح الله فردوسی
*، رزیتا کمیلی فنود، عبدالرضا محمدی، هدایت حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه تأثیر روشخشک کردن با کمک خشککن خورشیدی در حالت بازگردش هوا با روش سنتی در معرض تابش مستقیم آفتاب بر روی خصوصیات کیفی پسته محسن مختاریان
*، حمید توکلی پور، احمد کلباسی اشتری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید مایونز با چربی کاهش یافته با استفاده از کمپلکسهای الکترواستاتیکی و کووالانسی بتالاکتوگلوبولین و صمغ فارسی عبدالخالق گل کار، علی نصیرپور
*، جواد کرامت
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر افزودن اینولین و D- تاگاتوز بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آب انگور فراسودمند سارا سهراب وندی، بهاره سرمدی، آمنه نعمت الهی، رزیتا کمیلی فنود، سید امیر محمد مرتضویان فارسانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی اولئوژل روغن آفتابگردان مهدی نادری، جمشید فرمانی
*، لادن رشیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue