[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تأثیر دانه بزرک بر آنزیم‌های کبدی و میزان استئاتوز و فیبروز کبدی در بیماران مبتلا به کبد چرب غیرالکلی: کار آزمایی بالینی تصادفی کنترل‌دار
زهرا یاری، مهران رحیملو، حسین پوستچی، ناصر ابراهیمی دریانی، آزیتا حکمت دوست *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی عوامل مؤثر بر ناامنی غذایی در شهر تهران در سال 1390 با استفاده از مدل‌های آماری چند سطحی
مریم محمدی، محمدرضا اشراقیان *، احمدرضا درستی، محسن اسدی لاری، محمد علی منصورنیا، سارا احسنی نسب
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML برهمکنش بهبود وضعیت ویتامین D و پلی‌مورفیسم VDR FokI بر تنش اکسیداتیو در افراد دیابتی نوع دوم: کارآزمــایی بــالینی تصــادفی شاهددار
پونه دولو، سکینه شب بیدار، تیرنگ نیستانی *، ابوالقاسم جزایری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر هشت هفته تمرین هوازی به همراه مکمل دهی چای سبز بر سطوح سرمی گالانین و پروفایل چربی خون زنان چاق غیر ورزشکار
مهرداد فتحی *، سمیه خیرابادی، محسن دهباشی، بهاره کتابدار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ارتباط میزان تبعیت از الگوی غذایی مدیترانه‌ای با اضافه‌وزن و چاقی در دختران نوجوان شهر تهران
بیتا بیضایی، عسل نشاط بینی طهرانی، آزیتا حکمت دوست، بهرام رشیدخانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی وضعیت ناامنی غذایی خانوار و برخی عوامل اقتصادی- اجتماعی در کودکان کوتاه‌قد دچار اضافه‌وزن شهر زاهدان در سال 1393
میترا ستوده، محمد صفریان، احمدرضا درستی *، علیرضا داشی پور، عادله خدابخشی، فرزانه منتظری فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهبود پایداری اکسیداسیون روغن زیتون بکر با استفاده از ریز جلبک اسپیرولینا به‌عنوان یک آنتی‌اکسیدان طبیعی
نصیره علوی، محمدتقی گلمکانی *، محمود امین لاری، ملیحه کرامت، شهرام شکرفروش، مسعود نوروزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر افزودن هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در پوشش میگوی سوخاری بر میزان جذب روغن و خصوصیات حسی آن در طی سرخ کردن عمیق
هانیه عوض خواجه، سارا جرجانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر اشعه دهی بر میزان اکسیداسیون چربی و پروفایل اسیدهای چرب در سوسیس آلمانی
عبدالصمد عابدی، روح الله فردوسی *، رزیتا کمیلی فنود، عبدالرضا محمدی، هدایت حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه تأثیر روش‌خشک کردن با کمک خشک‌کن خورشیدی در حالت بازگردش هوا با روش سنتی در معرض تابش مستقیم آفتاب بر روی خصوصیات کیفی پسته
محسن مختاریان *، حمید توکلی پور، احمد کلباسی اشتری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید مایونز با چربی کاهش یافته با استفاده از کمپلکس‌های الکترواستاتیکی و کووالانسی بتالاکتوگلوبولین و صمغ فارسی
عبدالخالق گل کار، علی نصیرپور *، جواد کرامت
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر افزودن اینولین و D- تاگاتوز بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آب انگور فراسودمند
سارا سهراب وندی، بهاره سرمدی، آمنه نعمت الهی، رزیتا کمیلی فنود، سید امیر محمد مرتضویان فارسانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی اولئوژل روغن آفتابگردان
مهدی نادری، جمشید فرمانی *، لادن رشیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.03 seconds with 0 queries by