[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثر هشت هفته تمرین هوازی و مکمل یاری ویتامین D بر استئوکلسین و آلکالین فسفاتاز سرم موش‌های صحرایی مسموم شده با H2O2
مارینا شریعتی، محمدعلی آذربایجانی *، شیرین زیلائی بوری، غلامرضا کاکا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارتباط بین تغذیه با شیر مادر با الگوهای غذایی غالب در کودکان 7 تا 10 ساله
مهدی خوشگو، لیلا آزادبخت، فرزاد شیدفر *، لیلا جانانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر 12 هفته تمرین هوازی با و بدون محدودیت غذایی بر SIRT3، PGC1-α و SOD2 عضله نعلی موش‌های صحرایی نر
رسول هاشم کندی اسدی، سجاد ارشدی *، عبدالعلی بنایی فر، مسعود حاجی رسولی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر مصرف دوغ (نوشیدنی سنتی از ماست) بر کیفیت خواب دانشجویان دختر مبتلا به اختلال خواب: مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی
مهتاب رجبی جورشری، شیرین امینی، سیما جعفری راد *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر تنوع نژادی سویه‌های لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از موادغذایی مختلف بر فعالیت ضدمیکروبی، آنتی‌اکسیدانی و تجمعی آن‌ها
دینا شهرام پور، مرتضی خمیری *، سیدمحمدعلی رضوی، محبوبه کشیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تغییرات کیفی میگوی ریز Macrobrachium nipponense تالاب بین المللی بندر انزلی با سه دستگاه خشک‌کن طی 6 ماه نگهداری
قربان زارع گشتی *، یاسمن اعتمادیان، علی اصغر خانی پور، ژاله خوشخو، صغری کمالی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا بر ویژگی‌های کیفی، رئولوژیکی و حسی سس کچاپ گوجه فرنگی
مهدی امینی، مریم قادری قهفرخی *، بهاره برهانی، زهرا پیران، سید محمد حسین باقری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید و ارزیابی سوسیس فرانکفورتر کم چرب با استفاده از ژل امولسیونی بر پایه اینولین و روغن سبوس برنج
نیوشا نوربهشت، هاجر شکرچی زاده *، نفیسه سلطانی زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی روشهای مختلف آماده‌سازی قارچ خوراکی دکمه‌ای (Agaricus bisporus) نژاد H737 بر کاهش میزان مخاطرات سلامتی ناشی از باقیمانده سم دلتامترین
مینا حمیدی، امیر نیلی احمد ابادی، علی حشمتی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پلی‌ساکاریدهای برگ فیجوآ بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست کم چرب طی دوره نگهداری
مه رو مرادیان، علی گنجلو *، ماندانا بی مکر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی، مهارآنزیم آلفاگلوکوزیداز و فعالیت ضد میکروبی آلوئه‌امودین و آنتراکینون آلوئه‌ورا
مریم غزنوی، مریم مصلحی شاد *، فاطمه قمری
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 0 queries by