Journal archive for Google Scholar Robot!
Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 20, Number 2 (2025-7)
Systematic Review of the Use of Postbiotics as Antimicrobial and Antioxidant Compounds in Meat Product Packaging
بررسی نظام مند کاربرد پست بیوتیک ها به عنوان ترکیبات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی در بسته بندی محصولات گوشتی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of Consumer Acceptance of Lamb Meat Coated With Plantago lanceolata Mucilage Containing the Probiotic Bacterium Lacticaseibacillus rhamnosus CWKu-12: An Experimental and Modeling Study
ارزیابی پذیرش مصرف گوشت بره پوشش دهی شده با موسیلاژ بارهنگ سرنیزه ای حاوی باکتری پروبیوتیک Lacticaseibacillus rhamnosus CWKu-12: یک مطالعه تجربی و مدل سازی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
In-Silico Study of Aptamer-Safranal Binding Using Molecular Docking and Dynamics Simulation
مطالعه In-Silico اتصال آپتامر-سافرانال با استفاده از داکینگ مولکولی و شبیهسازی دینامیک مولکولی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Relationship between Mothers' Health Literacy and Anthropometric Indicators of Children
بررسی ارتباط سواد سلامت مادران با شاخصهای تنسنجی سلامت کودکان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of the Quality of the Community Nutrition Internship Program for Undergraduate Nutrition Science Students at Shahid Beheshti University of Medical Sciences Using the CIPP Model
ارزشیابی کیفیت برنامه کارآموزی در عرصه تغذیه جامعه دانشجویان کارشناسی علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با استفاده از الگوی CIPP
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Interactive Effects of Astaxanthin Supplementation and Resistance Training on Selected Inflammatory Markers in Male Bodybuilders Serum
تأثیر تعاملی مصرف مکمل آستازانتین و تمرین مقاومتی بر نشانگرهای التهابی منتخب در سرم مردان بدنساز
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Effect of 8 Weeks of High-Intensity Interval Running with Vitamin D Supplementation on VEGF and IL-6 Levels Women with Vitamin D Deficiency
تأثیر 8 هفته دویدن اینتروال شدید همراه با دریافت مکمل ویتامین D بر سطوح VEGF و IL-6 در زنان دارای کمبود ویتامین D
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Association Between Dietary Antioxidants and Risk of Gallstone Disease: A Case – Control Study
ارتباط دریافت آنتی اکسیدان های غذایی با خطر بروز سنگ کیسه صفرا: یک مطالعه مورد - شاهدی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles