[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی اثر مصرف روغن کانولای غنی شده با ویتامین دی بر وضعیت ویتامین دی و چربی‌های خون در بزرگسالان سالم: مطالعه کارآزمایی بالینی دو سوکور
نگار قاسمی فرد، نسرین نسیمی، زهرا حسن زاده رستمی، اعظم عباسی، شیوا فقیه *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات محافظتی تمرین هوازی و مصرف کروسین بر استرس اکسیداتیو ناشی از دوکسوروبیسین در بافت قلب موش های صحرایی نر
حکمت شکرریز، محمد گله داری *، لعیا سادات خرسندی، مسعود نیکبخت
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارتباط برخی دریافت‌های غذایی، شاخص‌های تن‌سنجی و مقاومت به انسولین با بیان نسبی ژن P53 در بافت چربی زیرجلدی و احشایی افراد چاق و غیرچاق
معصومه حاجی زاده اوغاز، گلنوش کدخدا، مریم زرکش، نیما حسین زاده، اتوسا سعیدپور *، مهدی هدایتی*
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه اثر مکمل روزانه 1000 و ماهانه 50000 واحدی ویتامین D بر سطح 25-هیدروکسی ویتامین D سرم دانشجویان، کارآزمایی بالینی تصادفی سه سوکور
علی کهن مو، سارا رنجبر، فائزه قنبری، دریا خسروی نیا، معصومه اخلاقی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه تأثیر12 هفته تمرین تناوبی هوازی با و بدون مکمل‌سازی رازیانه بر شاخص های سندروم متابولیک و متابولیت های استروژن در زنان یائسه چاق
افسانه شاکرین، عباسعلی گایینی *، سیروس چوبینه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی فرمولاسیون گز رژیمی غنی شده با قند استویا و قارچ گانودرما لوسیدوم به روش سطح پاسخ (RSM)
محمد گلی *، زهرا محمدی برکانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی نانولیپوزوم‌های بارگیری شده با پروتئین هیدرولیز شده دانه کینوآ
یوسف صادقیان امین، علی رضا صادقی ماهونک *، محمد قربانی، مهران اعلمی، حمید رضا جوشقانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید کیک اسفنجی حاوی پودر سیاهدانه و بررسی برخی از ویژگی های کیفی آن طی نگهداری
مهدیه کوهی، صدیف آزادمرد دمیرچی *، مهدی قره خانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML صحه‌گذاری میزان کمی گوشت قرمز ادعا شده در برچسب انواع کباب لقمه صنعتی با استفاده از آنالیز داده‌های طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز با روش‌های کمومتریکس
معصومه غضنفری، عباسعلی مطلبی *، هدایت حسینی، نوردهر رکنی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید پودر موز سبز به روش خشک کردن فوم مت: تأثیر غلظت اوالبومین بر سینتیک خشک شدن و خواص فیزیکوشیمیایی محصول
رضا کمالی، سعید داداشی *، جلال دهقان‌نیا، حسین غفاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی ترکیبات اسانس انیسون (Pimpinella anisum L.) و بررسی اثر آن بر روی برخی از پاتوژن‌های غذایی، باسیلوس سرئوس، استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلای O157:H7 و سالمونلا تیفی موریوم، در شرایط آزمایشگاهی
بهرام فتحی آچاچلوئی *، نیما بابلانی مقدم، یونس زاهدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید نانوکپسول‌ حاوی عصاره برگ گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) و بررسی اثر عصاره و نانوکپسول حاوی عصاره بر ویژگی‌های میکروبی کالباس طی دوره نگهداری
محبوبه سرابی جماب *، منا کاوه، معصومه مدرس، آرام بستان
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.03 seconds with 0 queries by