You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی اثر مصرف روغن کانولای غنی شده با ویتامین دی بر وضعیت ویتامین دی و چربیهای خون در بزرگسالان سالم: مطالعه کارآزمایی بالینی دو سوکور نگار قاسمی فرد، نسرین نسیمی، زهرا حسن زاده رستمی، اعظم عباسی، شیوا فقیه
*چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات محافظتی تمرین هوازی و مصرف کروسین بر استرس اکسیداتیو ناشی از دوکسوروبیسین در بافت قلب موش های صحرایی نر حکمت شکرریز، محمد گله داری
*، لعیا سادات خرسندی، مسعود نیکبخت
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارتباط برخی دریافتهای غذایی، شاخصهای تنسنجی و مقاومت به انسولین با بیان نسبی ژن P53 در بافت چربی زیرجلدی و احشایی افراد چاق و غیرچاق معصومه حاجی زاده اوغاز، گلنوش کدخدا، مریم زرکش، نیما حسین زاده، اتوسا سعیدپور
*، مهدی هدایتی*
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه اثر مکمل روزانه 1000 و ماهانه 50000 واحدی ویتامین D بر سطح 25-هیدروکسی ویتامین D سرم دانشجویان، کارآزمایی بالینی تصادفی سه سوکور علی کهن مو، سارا رنجبر، فائزه قنبری، دریا خسروی نیا، معصومه اخلاقی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه تأثیر12 هفته تمرین تناوبی هوازی با و بدون مکملسازی رازیانه بر شاخص های سندروم متابولیک و متابولیت های استروژن در زنان یائسه چاق افسانه شاکرین، عباسعلی گایینی
*، سیروس چوبینه
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فرمولاسیون گز رژیمی غنی شده با قند استویا و قارچ گانودرما لوسیدوم به روش سطح پاسخ (RSM) محمد گلی
*، زهرا محمدی برکانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی نانولیپوزومهای بارگیری شده با پروتئین هیدرولیز شده دانه کینوآ یوسف صادقیان امین، علی رضا صادقی ماهونک
*، محمد قربانی، مهران اعلمی، حمید رضا جوشقانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید کیک اسفنجی حاوی پودر سیاهدانه و بررسی برخی از ویژگی های کیفی آن طی نگهداری مهدیه کوهی، صدیف آزادمرد دمیرچی
*، مهدی قره خانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
صحهگذاری میزان کمی گوشت قرمز ادعا شده در برچسب انواع کباب لقمه صنعتی با استفاده از آنالیز دادههای طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز با روشهای کمومتریکس معصومه غضنفری، عباسعلی مطلبی
*، هدایت حسینی، نوردهر رکنی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید پودر موز سبز به روش خشک کردن فوم مت: تأثیر غلظت اوالبومین بر سینتیک خشک شدن و خواص فیزیکوشیمیایی محصول رضا کمالی، سعید داداشی
*، جلال دهقاننیا، حسین غفاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی ترکیبات اسانس انیسون (Pimpinella anisum L.) و بررسی اثر آن بر روی برخی از پاتوژنهای غذایی، باسیلوس سرئوس، استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلای O157:H7 و سالمونلا تیفی موریوم، در شرایط آزمایشگاهی بهرام فتحی آچاچلوئی
*، نیما بابلانی مقدم، یونس زاهدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید نانوکپسول حاوی عصاره برگ گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) و بررسی اثر عصاره و نانوکپسول حاوی عصاره بر ویژگیهای میکروبی کالباس طی دوره نگهداری محبوبه سرابی جماب
*، منا کاوه، معصومه مدرس، آرام بستان
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue