You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی اثر توکوترینول افزوده شده به روغن کلزا بر وضعیت التهابی، استرس نیتروزاتیو و میکروآلبومین ادرار در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی تصادفی دو سوکور ندا حقیقت، محمد رضا وفا
*، شهریار اقتصادی، ایرج حیدری، آغا فاطمه حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه یابی شرایط استخراج قلیایی فیبرهای رژیمی پوست قهوه و تأثیر آن بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری نان بربری عبدالله همتیان سورکی
*، هادی مهدویان مهر، امیر پورفرزاد، ناصر صداقت
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات تجویز توأم مکمل اسید دکوزاهگزانوئیک و ویتامین E بر اسیدهای چرب غشای اسپرم مردان آستِنواسپرم غزاله اسلامیان، ناصر امیرجنتی
*، محمد رضا صادقی، بهرام رشیدخانی، سمیه پهلوان، آزاده هوشنگی، آزیتا حکمت دوست
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر ریزپوشانی با آلژینات کلسیم و نشاسته مقاوم ذرت بر زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی و خصوصیات حسی در کرم مغزی کیک محمد علی خسروی زنجانی
*، بابک غیاثی طرزی، انوشه شریفان، حسین باخدا، نیما محمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید شکلات تلخ کمکالری پریبیوتیک با استفاده از اینولین، پلیدکستروز و مالتودکسترین شکوفه بیطرف، سلیمان عباسی
*، زهره حمیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر روشهای مختلف تصفیهی شیرهی خرما بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آبنباتهای تولید شده از آن ثمین شفیعی، محمد حجت الاسلامی
*، رضا شکرانی، انوشه شریفان، وحید لقمانی خوزانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی میزان و نوع مایعات مصرفی در جمعیت بزرگسال شهر تهران در سال 1390 مرتضی عبداللهی، عصمت ناصری
*، دالی بنداریان زاده، بهنوش محمدپوراهرنجانی، آناهیتا هوشیار راد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید پنیر فراسودمند با استفاده از روغنهای زیتون و کانولا بهرام فتحی آچاچلوئی
*، جواد حصاری، صدیف آزادمرد دمیرچی، سید هادی پیغمبردوست، محسن اسمعیلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی عملکرد ضدمیکروبی و فیزیکی فیلم خوراکی بر پایه ایزولهی پروتئین نخود حاوی اسانس آویشن به روش سطح پاسخ سید محمد مشکانی
*، سید علی مرتضوی، زهرا پورفلاح
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر عصارهی آبی- الکلی هستهی انگور قرمز بر میزان جریان خون مفصل زانو در موشهای صحرایی دریافتکنندهی سرب فاطمه زارع مهرجردی، محمد بدوی، ساره عاشورزاده، لیدا مرادی، سید حسین داودی، مرجان عجمی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید سوسیس غیرگوشتی با استفاده از روش طرح عاملی کامل نعیمه اکرم زاده، هدایت حسینی
*، نادر کریمیان خسروشاهی، فرید زایری، رایموند آرامیانس
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر دریافت لبنیات بر وزن و ترکیب بدن در بزرگسالان: مرور سیستماتیک و متاآنالیز بر مطالعات کارآزمایی بالینی تصادفی و کنترل شده مرجان تابش، امین صالحی ابرقویی، محسن جانقربانی، محمد صالحی مرزیجرانی، احمد اسماعیل زاده
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی شیوع اختلالات خوردن و برخی عوامل مرتبط با آن در دختران دانشآموز دبیرستانی شهر تهران در سال 1388 روشنک روستایی، مجید حاجی فرجی
*، محمود دژکام، آناهیتا هوشیار راد، یداله محرابی، تلما ذوقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر استفاده توأم نشاستهی اصلاح شده و صمغ زانتان بر ویژگیهای پایداری، حسی الهه امیدبخش، کوشان نایب زاده
*، محمد امین محمدی فر، زهره امیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسهی کیفیت زندگی در کودکان چاق و مبتلا به اضافه وزن با کودکان در محدودهی وزن طبیعی پایه اول و دوم ابتدایی شهر شوشتر مائده سادات بهاری زاده، مرتضی عبداللهی
*، بهنوش محمدپور اهرنجانی، فرید زائری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی میزان لیزینوآلانین در برخی شیرهای پاستوریزه و استریلیزهی مصرفی شهر تهران در سال 1390 نسیم خورشیدیان، اقدس تسلیمی
*، مرتضی مشایخ، ابراهیم آزادنیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی فعالیت ضد رادیکالی، آنتیاکسیدانی و تعیین ترکیبات فلاونوئیدی میوهی ولیک (Crataegus elbursensis) شهلا سلمانیان
*، علیرضا صادقی ماهونک، مهران اعلمی، محمد قربانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی رابطهی سازههای مدل فرانظریهای با چربی دریافتی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 آذین کریم زاده، مریم السادات فروید
*، زهره امیری، الهام شکیبازاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات نگهدارندگی ترکیب عصارهی موسیر (Allium ascalonicum) و عصارهی زردچوبه (curcuma longa) بر خمیر ماهی کپور نقرهای در شرایط انجماد (°C18-) فرزانه فروغی، هدایت حسینی
*، رامین خاکسار، حمید راشدی، منیژه کامران، فرزانه شهراز، رزیتا کمیلی، سیدحسن جلیلی، راحله فاضلی فرد، اعظم غیاث یگانه، ابراهیم آزاد نیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ترکیبات زیستفعال و فعالیت آنتیاکسیدانی پرتقال تامسون ناول طی نگهداری در انبار زهرا محمدحسینی، مریم هاشمی
*، عبدالرضا محمدی، فوژان بدیعی، سارا عشقی، کریم احمدی صومعه، کیاندخت قناتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تهیه و ارزیابی ویژگیهای نانولیپوزومهای حاوی ایکوزاپنتاانوئیک اسید و دکوزاهگزاانوئیک اسید به روشهای اکستروژن و سونیکاسیون میلهای زهرا هادیان، محمدعلی سحری
*، حمیدرضا مقیمی، محسن برزگی، سلیمان عباسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر دو روش پخت آبپز و مایکروویو بر باقیماندهی آنتیبیوتیک تایلوزین در گوشت مرغ علی حشمتی، ابوالفضل کامکار
*، جمیله سالار آملی، جلال حسن، غلامرضا جاهد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین ترکیبات فورانی در غذاهای کودک موجود در بازار تهران با روش ریزاستخراج و بررسی تأثیر دمای آمادهسازی بر غلظت این ترکیبات حسین حبیبی، عبدالرضا محمدی
*، مهرداد محمدی، زهره امیری، ابراهیم آزادنیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای بافتی و حسی پنیر سفید فراپالایش شدهی تولیدی با پروتئاز گیاه پنیرباد (ویتانیا کواگولانس) در مقایسه با مایهپنیر قارچی مریم بیگمی، محسن قدس روحانی، محمد امین محمدی فر
*، مریم هاشمی، محرم ولی زاده، کیاندخت قناتی
چکیده -
متن کامل (PDF)