[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی اثر توکوترینول افزوده شده به روغن کلزا بر وضعیت التهابی، استرس نیتروزاتیو و میکروآلبومین ادرار در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی تصادفی دو سوکور
ندا حقیقت، محمد رضا وفا *، شهریار اقتصادی، ایرج حیدری، آغا فاطمه حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه یابی شرایط استخراج قلیایی فیبرهای رژیمی پوست قهوه و تأثیر آن بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری نان بربری
عبدالله همتیان سورکی *، هادی مهدویان مهر، امیر پورفرزاد، ناصر صداقت
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات تجویز توأم مکمل اسید دکوزاهگزانوئیک و ویتامین E بر اسیدهای چرب غشای اسپرم مردان آستِنواسپرم
غزاله اسلامیان، ناصر امیرجنتی *، محمد رضا صادقی، بهرام رشیدخانی، سمیه پهلوان، آزاده هوشنگی، آزیتا حکمت دوست
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر ریزپوشانی با آلژینات کلسیم و نشاسته مقاوم ذرت بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی و خصوصیات حسی در کرم مغزی کیک
محمد علی خسروی زنجانی *، بابک غیاثی طرزی، انوشه شریفان، حسین باخدا، نیما محمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید شکلات تلخ کم‌کالری پری‌بیوتیک با استفاده از اینولین، پلی‌دکستروز و مالتودکسترین
شکوفه بیطرف، سلیمان عباسی *، زهره حمیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر روش‌های مختلف تصفیه‌ی شیره‌ی خرما بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی آ‌ب‌نبات‌های تولید شده از آن
ثمین شفیعی، محمد حجت الاسلامی *، رضا شکرانی، انوشه شریفان، وحید لقمانی خوزانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان و نوع مایعات مصرفی در جمعیت بزرگسال شهر تهران در سال 1390
مرتضی عبداللهی، عصمت ناصری *، دالی بنداریان زاده، بهنوش محمدپوراهرنجانی، آناهیتا هوشیار راد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید پنیر فراسودمند با استفاده از روغن‌های زیتون و کانولا
بهرام فتحی آچاچلوئی *، جواد حصاری، صدیف آزادمرد دمیرچی، سید هادی پیغمبردوست، محسن اسمعیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی عملکرد ضدمیکروبی و فیزیکی فیلم خوراکی بر پایه ایزوله‌ی پروتئین نخود حاوی اسانس آویشن به روش سطح پاسخ
سید محمد مشکانی *، سید علی مرتضوی، زهرا پورفلاح
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر عصاره‌ی آبی- الکلی هسته‌ی انگور قرمز بر میزان جریان خون مفصل زانو در موش‌های صحرایی دریافت‌کننده‌ی سرب
فاطمه زارع مهرجردی، محمد بدوی، ساره عاشورزاده، لیدا مرادی، سید حسین داودی، مرجان عجمی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید سوسیس غیرگوشتی با استفاده از روش طرح عاملی کامل
نعیمه اکرم زاده، هدایت حسینی *، نادر کریمیان خسروشاهی، فرید زایری، رایموند آرامیانس
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر دریافت لبنیات بر وزن و ترکیب بدن در بزرگسالان: مرور سیستماتیک و متاآنالیز بر مطالعات کارآزمایی بالینی تصادفی و کنترل شده
مرجان تابش، امین صالحی ابرقویی، محسن جانقربانی، محمد صالحی مرزیجرانی، احمد اسماعیل زاده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی شیوع اختلالات خوردن و برخی عوامل مرتبط با آن در دختران دانش‌آموز دبیرستانی شهر تهران در سال 1388
روشنک روستایی، مجید حاجی فرجی *، محمود دژکام، آناهیتا هوشیار راد، یداله محرابی، تلما ذوقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر استفاده توأم نشاسته‌ی اصلاح شده و صمغ زانتان بر ویژگی‌های پایداری، حسی
الهه امیدبخش، کوشان نایب زاده *، محمد امین محمدی فر، زهره امیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه‌ی کیفیت زندگی در کودکان چاق و مبتلا به اضافه وزن با کودکان در محدوده‌ی وزن طبیعی پایه اول و دوم ابتدایی شهر شوشتر
مائده سادات بهاری زاده، مرتضی عبداللهی *، بهنوش محمدپور اهرنجانی، فرید زائری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان لیزینوآلانین در برخی شیرهای پاستوریزه و استریلیزه‌ی مصرفی شهر تهران در سال 1390
نسیم خورشیدیان، اقدس تسلیمی *، مرتضی مشایخ، ابراهیم آزادنیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فعالیت ضد رادیکالی، آنتی‌اکسیدانی و تعیین ترکیبات فلاونوئیدی میوه‌ی‌ ولیک (Crataegus elbursensis)
شهلا سلمانیان *، علیرضا صادقی ماهونک، مهران اعلمی، محمد قربانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی رابطه‌ی سازه‌های مدل فرانظریه‌ای با چربی دریافتی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2
آذین کریم زاده، مریم السادات فروید *، زهره امیری، الهام شکیبازاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات نگهدارندگی ترکیب عصاره‌ی موسیر (Allium ascalonicum) و عصاره‌ی زردچوبه (curcuma longa) بر خمیر ماهی کپور نقره‌ای در شرایط انجماد (°C18-)
فرزانه فروغی، هدایت حسینی *، رامین خاکسار، حمید راشدی، منیژه کامران، فرزانه شهراز، رزیتا کمیلی، سیدحسن جلیلی، راحله فاضلی فرد، اعظم غیاث یگانه، ابراهیم آزاد نیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ترکیبات زیست‌فعال و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پرتقال تامسون ناول طی نگهداری در انبار
زهرا محمدحسینی، مریم هاشمی *، عبدالرضا محمدی، فوژان بدیعی، سارا عشقی، کریم احمدی صومعه، کیاندخت قناتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تهیه و ارزیابی ویژگی‌های نانولیپوزوم‌های حاوی ایکوزاپنتاانوئیک اسید و دکوزاهگزاانوئیک اسید به روش‌های اکستروژن و سونیکاسیون میله‌ای
زهرا هادیان، محمدعلی سحری *، حمیدرضا مقیمی، محسن برزگی، سلیمان عباسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر دو روش پخت آب‌پز و مایکروویو بر باقی‌مانده‌ی آنتی‌بیوتیک تایلوزین در گوشت مرغ
علی حشمتی، ابوالفضل کامکار *، جمیله سالار آملی، جلال حسن، غلامرضا جاهد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین ترکیبات فورانی در غذاهای کودک موجود در بازار تهران با روش ریزاستخراج و بررسی تأثیر دمای آماده‌سازی بر غلظت این ترکیبات
حسین حبیبی، عبدالرضا محمدی *، مهرداد محمدی، زهره امیری، ابراهیم آزادنیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های بافتی و حسی پنیر سفید فراپالایش شده‌ی تولیدی با پروتئاز گیاه پنیرباد (ویتانیا کواگولانس) در مقایسه با مایه‌پنیر قارچی
مریم بیگمی، محسن قدس روحانی، محمد امین محمدی فر *، مریم هاشمی، محرم ولی زاده، کیاندخت قناتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 0 queries by