[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 8، شماره 3 - ( پاییز 1392 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها
XML نانوانکپسولاسیون اسیدهای چرب امگا 3 توسط حامل‌های پکتین- کازئینات‌: بررسی‌ تشکیل کمپلکس، اندازه ذرات و کارایی انکپسولاسیون ص. 1-15
[English Abstract] ساجده بحرانی، بابک قنبرزاده، حامد همیشه کار، محمود صوتی خیابانی
چکیده (9677 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2956 دریافت)  
XML الگوی غذایی مصرفی و خطر ابتلا به سرطان پروستات: مطالعه مورد- شاهدی ص. 17-25
[English Abstract] فائزه عسکری، مهدی کاردوست پاریزی، بهرام رشیدخانی
چکیده (7086 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2723 دریافت)  
XML بررسی مهاجرت پلاستی سایرز دی اتیل هگزیل آدیپات (DEHA) از بطری PET به داخل محلول مدل غذایی اسیدی: تخمین ضریب نفوذ و انرژی فعال‌سازی نفوذ ص. 27-34
[English Abstract] مهدی فرهودی، بهزاد رحمت زاده، امیر فلاح، مریم سلیمانی
چکیده (9001 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1702 دریافت)  
XML تأثیر تمرین هوازی منظم و مصرف مکمل امگا-3 بر sICAM-1 و سطوح لیپوپروتئین سرم در زنان سالمند چاق ص. 35-44
[English Abstract] اصغر توفیقی، غفور غفاری
چکیده (6764 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2487 دریافت)  
XML اثر ترکیب دیواره بر ویژگی‌های کانتاگزانتین طبیعی ریزپوشانی شده به روش خشک‌کن پاششی ص. 45-54
[English Abstract] محمد حجتی، سید هادی رضوی، کرامت ا. . رضایی، کامبیز گیلانی
چکیده (8058 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2215 دریافت)  
XML رابطه‌ی درک از خطر بیماری‌های قلبی عروقی بر اساس مدل باور سلامت با دریافت خوراک در گروهی از کارمندان دولت- تهران-1391 ص. 55-64
[English Abstract] سحر درفشی قهرودی، دالی بنداریان زاده، آناهیتا هوشیار راد، عصمت ناصری، الهام شکیبازاده، فرید زایری
چکیده (5970 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2191 دریافت)  
XML تأثیر افزودن بتاگلوکان و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی‌های حسی و فیزیکی ناگت میگوی فراسودمند ص. 65-72
[English Abstract] مهرداد حق شناس، هدایت حسینی، کوشان نایب زاده، حمیدرضا راشدی، بهزاد رحمت زاده
چکیده (11380 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2515 دریافت)  
XML جداسازی رنگ‌های خوراکی از فراورده‌های قنادی به روش کروماتوگرافی با لایه نازک ص. 73-78
[English Abstract] مؤید عوض پور، فریبا سیفی پور، جهانگیر عبدی، طیبه نبوی، مونا زمانیان عضدی
چکیده (5953 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5288 دریافت)  
XML اثر کوتاه مدت مکمل‌یاری با رزوین بر ظرفیت ضداکسایشی تام، سوپراکسید دسموتاز و کراتین کیناز در بازیکنان والیبال نخبه زن ص. 79-86
[English Abstract] الهه مکیان فینی، نادر شوندی، عباس صارمی، سعیده طبیبی راد
چکیده (5902 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1996 دریافت)  
XML تأثیر دو گونه صمغ کتیرا بر پایداری و برخی ویژگی‌های رئولوژیک امولسیون روغن در آب ص. 87-98
[English Abstract] نرجس کریمی، محمد امین محمدی فر، کوشان نایب زاده
چکیده (9116 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2994 دریافت)  
XML مدل‌سازی تجربی چروکیدگی قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمار‌شده با اولتراسوند و خشک‌کردن طی فرایند سرخ‌کردن عمیق ص. 99-111
[English Abstract] عنایت ا. . نقوی، جلال دهقان نیا، بابک قنبرزاده، رضا رضایی مکرم
چکیده (5432 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1957 دریافت)  
XML تأثیر سازگاری با چربی بر متابولیسم و عملکرد ورزشی، مروری بر شواهد موجود ص. 113-122
[English Abstract] نفیسه زاغیان، لیلا درویشی، غلامرضا عسکری، رضا غیاثوند
چکیده (7042 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3168 دریافت)  
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی دو رقم زیتون زرد و روغنی شهرهای شیراز و کازرون ص. 121-130
[English Abstract] مسعود هماپور، منوچهر حامدی، مریم مصلحی شاد، حامد صفافر
چکیده (5152 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2590 دریافت)  
XML اثرات رژیم غذایی کاهنده فشار خون بر سندرم متابولیک، اجزای متشکله آن و شاخص‌های چربی خون در نوجوانان: یک کارآزمایی بالینی متقاطع تصادفی ص. 123-136
[English Abstract] پروانه صانعی، مهین هاشمی پور، رویا کلیشادی، سمیه رجایی، ناهید ظرافتی شعاع، احمد اسماعیل زاده
چکیده (6203 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1937 دریافت)  
XML بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و حسی نان بربری تولید شده از خمیر منجمد حاوی صمغ‌های کتیرا و ثعلب ص. 137-144
[English Abstract] زهرا قرایی، محمد حسین عزیزی، محسن برزگر، سید محمد حسینی پنجکی
چکیده (9955 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1800 دریافت)  
XML تأثیر مصرف مکمل کوآنزیم Q10 بر میزان فشارخون، التهاب و الگوی چربی خون در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 ص. 145-153
[English Abstract] مهسا مؤذن، زهره مظلوم، محمد حسین دباغ منش، افسانه احمدی
چکیده (7285 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2704 دریافت)  
XML تولید اسید سیتریک از کاه گندم و باگاس خام نیشکر با استفاده از قارچ آسپرژیلوس نایجر به روش تخمیر در بستر جامد ص. 155-163
[English Abstract] آلاله ذوقی، کیانوش خسروی داران، سارا سهراب وندی
چکیده (11651 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3568 دریافت)  
XML مطالعۀ اثربخشی مصرف روزانۀ دوغ غنی شده با ویتامین D به تنهایی و توأم ویتامین D و کلسیم بر غلظت‌های سرمی آپوپروتئین A1، B و لیپوپروتئین a در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 ص. 165-170
[English Abstract] تیرنگ نیستانی، بهاره نیکویه، سودابه هروی فرد، حمید علوی مجد، آناهیتا هوشیار راد، ملیحه زاهدی راد، نسترن شریعت زاده، علی کلایی
چکیده (7671 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2152 دریافت)  
XML تأثیر سبوس گندم تیمار شده به روش هیدروترمال جهت کاهش مقدار اسید فیتیک بر خصوصیات فیزیکی و حسی بیسکوئیت ص. 171-178
[English Abstract] مهسا مجذوبی، زینب نعمت الهی، عسگر فرحناکی
چکیده (5850 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2663 دریافت)  
XML اثر انواع سویه‌های‌ ساکارومایسس و شرایط تخمیر در تولید ماءالشعیر ص. 179-187
[English Abstract] سارا سهراب وندی، سید محمد موسوی، سید هادی رضوی، شیرین مال گنجی، کیانوش خسروی دارانی، امیر محمد مرتضویان
چکیده (8340 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3518 دریافت)  
XML اثرات مکمل‌یاری با پودر توت فرنگی بر سطوح هموگلوبین گلیکوزیله و لیپیدهای سرم در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی تصادفی دوسوکور ص. 189-200
[English Abstract] رضا امانی، سارا مؤذن، حاجیه شهبازیان، کامبیز احمدی انکالی، عزیز همایونی راد، محمد طه جلالی
چکیده (5892 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1738 دریافت)  
XML اثرات خشک کردن بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی زعفران ص. 201-208
[English Abstract] محسن عاطفی، علیرضا اکبری اوغاز، اردشیر مهری
چکیده (5415 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2251 دریافت)  
XML بررسی تأثیر فرایند پخت و انجماد بر میزان نیترات و نیتریت سبزیجات پرمصرف ص. 201-208
[English Abstract] احسان صادقی، امیر حسین هاشمیان، میترا محمدی، سمیه بهلولی اسکویی، حبیبه مسکینی، رضا محمدی، علی الماسی
چکیده (6012 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2329 دریافت)  
XML اثر مصرف زردچوبه بر شاخص‌های تن سنجی، وضعیت گلیسمی و الگو چربی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 هایپر لیپیدمی ص. 217-227
[English Abstract] زهره ادب، شهریار اقتصادی، محمدرضا وفا، ایرج حیدری، آسیه شجاعی، حمید حقانی، نیره خرمی نیا
چکیده (7497 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2480 دریافت)  
XML بررسی تأثیر اختلاط آرد گندم با سبوس برنج و آرد سویا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت ص. 229-240
[English Abstract] بهاره صحرائیان، مصطفی مظاهری تهرانی، فریبا نقی پور، مهدی قیافه داودی، مریم سلیمانی
چکیده (7242 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3997 دریافت)  
XML اثر سوش، مقدار تلقیح و فیزیولوژی پروبیوتیک‌ها و pH نهایی تخمیر روی کاهش مقدار آفلاتوکسین M1 آزاد در دوغ ص. 241-249
[English Abstract] زهرا سرلک، میلاد روحی لنگرودی، رضا محمدی، امیر محمد مرتضویان، رامین خاکسار
چکیده (7080 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1753 دریافت)  
XML تعیین میزان فلزات سمی سرب، کادمیوم، آلومینیوم و بازدارنده‌های کلسیم و روی در شیرخشک و غذای کودک عرضه شده در ایران ص. 251-259
[English Abstract] محمد ملکوتیان، عبدالعلی گلپایگانی
چکیده (8357 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2632 دریافت)  
XML بررسی شیوع سوءتغذیه و رابطه آن با متغیرهای اجتماعی واقتصادی در بیماران سرطانی مراجعه کننده به بیمارستان شهدای تجریش در سال1389 ص. 261-267
[English Abstract] راضیه سروریان، نسرین خوشنویس، زهره امیری، آرزو حقیقیان رودسری، آرش رشیدی
چکیده (9113 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1656 دریافت)  
XML نیازسنجی آموزشی قابلیت‌های رهبری در بین متخصصان علوم و صنایع غذایی در ایران ص. 269-278
[English Abstract] آزاده داوری، آرش رشیدی، محمدرضا زالی، محمدرضا احسانی
چکیده (4840 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2094 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
>Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 114 queries by YEKTAWEB 4050