[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 8، شماره 3 - ( پاییز 1392 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها
XML نانوانکپسولاسیون اسیدهای چرب امگا 3 توسط حامل‌های پکتین- کازئینات‌: بررسی‌ تشکیل کمپلکس، اندازه ذرات و کارایی انکپسولاسیون ص. 15-1
[English Abstract] ساجده بحرانی ، بابک قنبرزاده ، حامد همیشه کار* ، محمود صوتی خیابانی
چکیده (12615 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4311 دریافت)  
XML الگوی غذایی مصرفی و خطر ابتلا به سرطان پروستات: مطالعه مورد- شاهدی ص. 25-17
[English Abstract] فائزه عسکری ، مهدی کاردوست پاریزی ، بهرام رشیدخانی*
چکیده (16565 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3749 دریافت)  
XML بررسی مهاجرت پلاستی سایرز دی اتیل هگزیل آدیپات (DEHA) از بطری PET به داخل محلول مدل غذایی اسیدی: تخمین ضریب نفوذ و انرژی فعال‌سازی نفوذ ص. 34-27
[English Abstract] مهدی فرهودی* ، بهزاد رحمت زاده ، امیر فلاح ، مریم سلیمانی
چکیده (11424 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2345 دریافت)  
XML تأثیر تمرین هوازی منظم و مصرف مکمل امگا-3 بر sICAM-1 و سطوح لیپوپروتئین سرم در زنان سالمند چاق ص. 44-35
[English Abstract] اصغر توفیقی ، غفور غفاری*
چکیده (9325 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3192 دریافت)  
XML اثر ترکیب دیواره بر ویژگی‌های کانتاگزانتین طبیعی ریزپوشانی شده به روش خشک‌کن پاششی ص. 54-45
[English Abstract] محمد حجتی* ، سید هادی رضوی ، کرامت ا. . رضایی ، کامبیز گیلانی
چکیده (10727 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3040 دریافت)  
XML رابطه‌ی درک از خطر بیماری‌های قلبی عروقی بر اساس مدل باور سلامت با دریافت خوراک در گروهی از کارمندان دولت- تهران-1391 ص. 64-55
[English Abstract] سحر درفشی قهرودی ، دالی بنداریان زاده* ، آناهیتا هوشیار راد ، عصمت ناصری ، الهام شکیبازاده ، فرید زایری
چکیده (8019 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2997 دریافت)  
XML تأثیر افزودن بتاگلوکان و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی‌های حسی و فیزیکی ناگت میگوی فراسودمند ص. 72-65
[English Abstract] مهرداد حق شناس ، هدایت حسینی* ، کوشان نایب زاده ، حمیدرضا راشدی ، بهزاد رحمت زاده
چکیده (13876 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3292 دریافت)  
XML جداسازی رنگ‌های خوراکی از فراورده‌های قنادی به روش کروماتوگرافی با لایه نازک ص. 78-73
[English Abstract] مؤید عوض پور ، فریبا سیفی پور* ، جهانگیر عبدی ، طیبه نبوی ، مونا زمانیان عضدی
چکیده (8220 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (8070 دریافت)  
XML اثر کوتاه مدت مکمل‌یاری با رزوین بر ظرفیت ضداکسایشی تام، سوپراکسید دسموتاز و کراتین کیناز در بازیکنان والیبال نخبه زن ص. 86-79
[English Abstract] الهه مکیان فینی* ، نادر شوندی ، عباس صارمی ، سعیده طبیبی راد
چکیده (8302 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2662 دریافت)  
XML تأثیر دو گونه صمغ کتیرا بر پایداری و برخی ویژگی‌های رئولوژیک امولسیون روغن در آب ص. 98-87
[English Abstract] نرجس کریمی ، محمد امین محمدی فر* ، کوشان نایب زاده
چکیده (11974 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4045 دریافت)  
XML مدل‌سازی تجربی چروکیدگی قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمار‌شده با اولتراسوند و خشک‌کردن طی فرایند سرخ‌کردن عمیق ص. 111-99
[English Abstract] عنایت ا. . نقوی ، جلال دهقان نیا* ، بابک قنبرزاده ، رضا رضایی مکرم
چکیده (7304 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2656 دریافت)  
XML تأثیر سازگاری با چربی بر متابولیسم و عملکرد ورزشی، مروری بر شواهد موجود ص. 122-113
[English Abstract] نفیسه زاغیان ، لیلا درویشی ، غلامرضا عسکری ، رضا غیاثوند*
چکیده (9600 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5725 دریافت)  
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی دو رقم زیتون زرد و روغنی شهرهای شیراز و کازرون ص. 130-121
[English Abstract] مسعود هماپور* ، منوچهر حامدی ، مریم مصلحی شاد ، حامد صفافر
چکیده (7125 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3863 دریافت)  
XML اثرات رژیم غذایی کاهنده فشار خون بر سندرم متابولیک، اجزای متشکله آن و شاخص‌های چربی خون در نوجوانان: یک کارآزمایی بالینی متقاطع تصادفی ص. 136-123
[English Abstract] پروانه صانعی ، مهین هاشمی پور ، رویا کلیشادی ، سمیه رجایی ، ناهید ظرافتی شعاع ، احمد اسماعیل زاده*
چکیده (8718 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2686 دریافت)  
XML بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و حسی نان بربری تولید شده از خمیر منجمد حاوی صمغ‌های کتیرا و ثعلب ص. 144-137
[English Abstract] زهرا قرایی ، محمد حسین عزیزی* ، محسن برزگر ، سید محمد حسینی پنجکی
چکیده (12419 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2392 دریافت)  
XML تأثیر مصرف مکمل کوآنزیم Q10 بر میزان فشارخون، التهاب و الگوی چربی خون در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 ص. 153-145
[English Abstract] مهسا مؤذن ، زهره مظلوم* ، محمد حسین دباغ منش ، افسانه احمدی
چکیده (11308 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3879 دریافت)  
XML تولید اسید سیتریک از کاه گندم و باگاس خام نیشکر با استفاده از قارچ آسپرژیلوس نایجر به روش تخمیر در بستر جامد ص. 163-155
[English Abstract] آلاله ذوقی ، کیانوش خسروی داران* ، سارا سهراب وندی
چکیده (15822 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (6228 دریافت)  
XML مطالعۀ اثربخشی مصرف روزانۀ دوغ غنی شده با ویتامین D به تنهایی و توأم ویتامین D و کلسیم بر غلظت‌های سرمی آپوپروتئین A1، B و لیپوپروتئین a در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 ص. 170-165
[English Abstract] تیرنگ نیستانی* ، بهاره نیکویه ، سودابه هروی فرد ، حمید علوی مجد ، آناهیتا هوشیار راد ، ملیحه زاهدی راد ، نسترن شریعت زاده ، علی کلایی
چکیده (10139 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3987 دریافت)  
XML تأثیر سبوس گندم تیمار شده به روش هیدروترمال جهت کاهش مقدار اسید فیتیک بر خصوصیات فیزیکی و حسی بیسکوئیت ص. 178-171
[English Abstract] مهسا مجذوبی* ، زینب نعمت الهی ، عسگر فرحناکی
چکیده (8126 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3647 دریافت)  
XML اثر انواع سویه‌های‌ ساکارومایسس و شرایط تخمیر در تولید ماءالشعیر ص. 187-179
[English Abstract] سارا سهراب وندی ، سید محمد موسوی ، سید هادی رضوی ، شیرین مال گنجی ، کیانوش خسروی دارانی ، امیر محمد مرتضویان*
چکیده (11345 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (6301 دریافت)  
XML اثرات مکمل‌یاری با پودر توت فرنگی بر سطوح هموگلوبین گلیکوزیله و لیپیدهای سرم در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی تصادفی دوسوکور ص. 200-189
[English Abstract] رضا امانی ، سارا مؤذن* ، حاجیه شهبازیان ، کامبیز احمدی انکالی ، عزیز همایونی راد ، محمد طه جلالی
چکیده (8121 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2348 دریافت)  
XML اثرات خشک کردن بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی زعفران ص. 208-201
[English Abstract] محسن عاطفی* ، علیرضا اکبری اوغاز ، اردشیر مهری
چکیده (7524 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3021 دریافت)  
XML بررسی تأثیر فرایند پخت و انجماد بر میزان نیترات و نیتریت سبزیجات پرمصرف ص. 208-201
[English Abstract] احسان صادقی ، امیر حسین هاشمیان ، میترا محمدی ، سمیه بهلولی اسکویی ، حبیبه مسکینی ، رضا محمدی ، علی الماسی*
چکیده (8433 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3858 دریافت)  
XML اثر مصرف زردچوبه بر شاخص‌های تن سنجی، وضعیت گلیسمی و الگو چربی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 هایپر لیپیدمی ص. 227-217
[English Abstract] زهره ادب ، شهریار اقتصادی* ، محمدرضا وفا ، ایرج حیدری ، آسیه شجاعی ، حمید حقانی ، نیره خرمی نیا
چکیده (12176 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3612 دریافت)  
XML بررسی تأثیر اختلاط آرد گندم با سبوس برنج و آرد سویا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت ص. 240-229
[English Abstract] بهاره صحرائیان ، مصطفی مظاهری تهرانی ، فریبا نقی پور* ، مهدی قیافه داودی ، مریم سلیمانی
چکیده (10024 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5686 دریافت)  
XML اثر سوش، مقدار تلقیح و فیزیولوژی پروبیوتیک‌ها و pH نهایی تخمیر روی کاهش مقدار آفلاتوکسین M1 آزاد در دوغ ص. 249-241
[English Abstract] زهرا سرلک ، میلاد روحی لنگرودی ، رضا محمدی ، امیر محمد مرتضویان* ، رامین خاکسار
چکیده (9082 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2400 دریافت)  
XML تعیین میزان فلزات سمی سرب، کادمیوم، آلومینیوم و بازدارنده‌های کلسیم و روی در شیرخشک و غذای کودک عرضه شده در ایران ص. 259-251
[English Abstract] محمد ملکوتیان* ، عبدالعلی گلپایگانی
چکیده (10723 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3783 دریافت)  
XML بررسی شیوع سوءتغذیه و رابطه آن با متغیرهای اجتماعی واقتصادی در بیماران سرطانی مراجعه کننده به بیمارستان شهدای تجریش در سال1389 ص. 267-261
[English Abstract] راضیه سروریان ، نسرین خوشنویس ، زهره امیری ، آرزو حقیقیان رودسری ، آرش رشیدی*
چکیده (11396 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2249 دریافت)  
XML نیازسنجی آموزشی قابلیت‌های رهبری در بین متخصصان علوم و صنایع غذایی در ایران ص. 278-269
[English Abstract] آزاده داوری* ، آرش رشیدی ، محمدرضا زالی ، محمدرضا احسانی
چکیده (6840 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2735 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 112 queries by YEKTAWEB 4660