[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 8، شماره 3 - ( پاییز 1392 )
برگشت به فهرست نسخه ها
نانوانکپسولاسیون اسیدهای چرب امگا 3 توسط حاملهای پکتین- کازئینات: بررسی تشکیل کمپلکس، اندازه ذرات و کارایی انکپسولاسیون
ص. 15-1
ساجده بحرانی
،
بابک قنبرزاده
،
حامد همیشه کار
*
،
محمود صوتی خیابانی
چکیده
(12615 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4311 دریافت)
الگوی غذایی مصرفی و خطر ابتلا به سرطان پروستات: مطالعه مورد- شاهدی
ص. 25-17
فائزه عسکری
،
مهدی کاردوست پاریزی
،
بهرام رشیدخانی
*
چکیده
(16565 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3749 دریافت)
بررسی مهاجرت پلاستی سایرز دی اتیل هگزیل آدیپات (DEHA) از بطری PET به داخل محلول مدل غذایی اسیدی: تخمین ضریب نفوذ و انرژی فعالسازی نفوذ
ص. 34-27
مهدی فرهودی
*
،
بهزاد رحمت زاده
،
امیر فلاح
،
مریم سلیمانی
چکیده
(11424 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2345 دریافت)
تأثیر تمرین هوازی منظم و مصرف مکمل امگا-3 بر sICAM-1 و سطوح لیپوپروتئین سرم در زنان سالمند چاق
ص. 44-35
اصغر توفیقی
،
غفور غفاری
*
چکیده
(9325 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3192 دریافت)
اثر ترکیب دیواره بر ویژگیهای کانتاگزانتین طبیعی ریزپوشانی شده به روش خشککن پاششی
ص. 54-45
محمد حجتی
*
،
سید هادی رضوی
،
کرامت ا. . رضایی
،
کامبیز گیلانی
چکیده
(10727 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3040 دریافت)
رابطهی درک از خطر بیماریهای قلبی عروقی بر اساس مدل باور سلامت با دریافت خوراک در گروهی از کارمندان دولت- تهران-1391
ص. 64-55
سحر درفشی قهرودی
،
دالی بنداریان زاده
*
،
آناهیتا هوشیار راد
،
عصمت ناصری
،
الهام شکیبازاده
،
فرید زایری
چکیده
(8019 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2997 دریافت)
تأثیر افزودن بتاگلوکان و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای حسی و فیزیکی ناگت میگوی فراسودمند
ص. 72-65
مهرداد حق شناس
،
هدایت حسینی
*
،
کوشان نایب زاده
،
حمیدرضا راشدی
،
بهزاد رحمت زاده
چکیده
(13876 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3292 دریافت)
جداسازی رنگهای خوراکی از فراوردههای قنادی به روش کروماتوگرافی با لایه نازک
ص. 78-73
مؤید عوض پور
،
فریبا سیفی پور
*
،
جهانگیر عبدی
،
طیبه نبوی
،
مونا زمانیان عضدی
چکیده
(8220 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8070 دریافت)
اثر کوتاه مدت مکملیاری با رزوین بر ظرفیت ضداکسایشی تام، سوپراکسید دسموتاز و کراتین کیناز در بازیکنان والیبال نخبه زن
ص. 86-79
الهه مکیان فینی
*
،
نادر شوندی
،
عباس صارمی
،
سعیده طبیبی راد
چکیده
(8302 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2662 دریافت)
تأثیر دو گونه صمغ کتیرا بر پایداری و برخی ویژگیهای رئولوژیک امولسیون روغن در آب
ص. 98-87
نرجس کریمی
،
محمد امین محمدی فر
*
،
کوشان نایب زاده
چکیده
(11974 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4045 دریافت)
مدلسازی تجربی چروکیدگی قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند و خشککردن طی فرایند سرخکردن عمیق
ص. 111-99
عنایت ا. . نقوی
،
جلال دهقان نیا
*
،
بابک قنبرزاده
،
رضا رضایی مکرم
چکیده
(7304 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2656 دریافت)
تأثیر سازگاری با چربی بر متابولیسم و عملکرد ورزشی، مروری بر شواهد موجود
ص. 122-113
نفیسه زاغیان
،
لیلا درویشی
،
غلامرضا عسکری
،
رضا غیاثوند
*
چکیده
(9600 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5725 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی دو رقم زیتون زرد و روغنی شهرهای شیراز و کازرون
ص. 130-121
مسعود هماپور
*
،
منوچهر حامدی
،
مریم مصلحی شاد
،
حامد صفافر
چکیده
(7125 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3863 دریافت)
اثرات رژیم غذایی کاهنده فشار خون بر سندرم متابولیک، اجزای متشکله آن و شاخصهای چربی خون در نوجوانان: یک کارآزمایی بالینی متقاطع تصادفی
ص. 136-123
پروانه صانعی
،
مهین هاشمی پور
،
رویا کلیشادی
،
سمیه رجایی
،
ناهید ظرافتی شعاع
،
احمد اسماعیل زاده
*
چکیده
(8718 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2686 دریافت)
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی و حسی نان بربری تولید شده از خمیر منجمد حاوی صمغهای کتیرا و ثعلب
ص. 144-137
زهرا قرایی
،
محمد حسین عزیزی
*
،
محسن برزگر
،
سید محمد حسینی پنجکی
چکیده
(12419 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2392 دریافت)
تأثیر مصرف مکمل کوآنزیم Q10 بر میزان فشارخون، التهاب و الگوی چربی خون در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2
ص. 153-145
مهسا مؤذن
،
زهره مظلوم
*
،
محمد حسین دباغ منش
،
افسانه احمدی
چکیده
(11308 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3879 دریافت)
تولید اسید سیتریک از کاه گندم و باگاس خام نیشکر با استفاده از قارچ آسپرژیلوس نایجر به روش تخمیر در بستر جامد
ص. 163-155
آلاله ذوقی
،
کیانوش خسروی داران
*
،
سارا سهراب وندی
چکیده
(15822 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6228 دریافت)
مطالعۀ اثربخشی مصرف روزانۀ دوغ غنی شده با ویتامین D به تنهایی و توأم ویتامین D و کلسیم بر غلظتهای سرمی آپوپروتئین A1، B و لیپوپروتئین a در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2
ص. 170-165
تیرنگ نیستانی
*
،
بهاره نیکویه
،
سودابه هروی فرد
،
حمید علوی مجد
،
آناهیتا هوشیار راد
،
ملیحه زاهدی راد
،
نسترن شریعت زاده
،
علی کلایی
چکیده
(10139 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3987 دریافت)
تأثیر سبوس گندم تیمار شده به روش هیدروترمال جهت کاهش مقدار اسید فیتیک بر خصوصیات فیزیکی و حسی بیسکوئیت
ص. 178-171
مهسا مجذوبی
*
،
زینب نعمت الهی
،
عسگر فرحناکی
چکیده
(8126 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3647 دریافت)
اثر انواع سویههای ساکارومایسس و شرایط تخمیر در تولید ماءالشعیر
ص. 187-179
سارا سهراب وندی
،
سید محمد موسوی
،
سید هادی رضوی
،
شیرین مال گنجی
،
کیانوش خسروی دارانی
،
امیر محمد مرتضویان
*
چکیده
(11345 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6301 دریافت)
اثرات مکملیاری با پودر توت فرنگی بر سطوح هموگلوبین گلیکوزیله و لیپیدهای سرم در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی تصادفی دوسوکور
ص. 200-189
رضا امانی
،
سارا مؤذن
*
،
حاجیه شهبازیان
،
کامبیز احمدی انکالی
،
عزیز همایونی راد
،
محمد طه جلالی
چکیده
(8121 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2348 دریافت)
اثرات خشک کردن بر ویژگیهای شیمیایی و حسی زعفران
ص. 208-201
محسن عاطفی
*
،
علیرضا اکبری اوغاز
،
اردشیر مهری
چکیده
(7524 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3021 دریافت)
بررسی تأثیر فرایند پخت و انجماد بر میزان نیترات و نیتریت سبزیجات پرمصرف
ص. 208-201
احسان صادقی
،
امیر حسین هاشمیان
،
میترا محمدی
،
سمیه بهلولی اسکویی
،
حبیبه مسکینی
،
رضا محمدی
،
علی الماسی
*
چکیده
(8433 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3858 دریافت)
اثر مصرف زردچوبه بر شاخصهای تن سنجی، وضعیت گلیسمی و الگو چربی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 هایپر لیپیدمی
ص. 227-217
زهره ادب
،
شهریار اقتصادی
*
،
محمدرضا وفا
،
ایرج حیدری
،
آسیه شجاعی
،
حمید حقانی
،
نیره خرمی نیا
چکیده
(12176 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3612 دریافت)
بررسی تأثیر اختلاط آرد گندم با سبوس برنج و آرد سویا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت
ص. 240-229
بهاره صحرائیان
،
مصطفی مظاهری تهرانی
،
فریبا نقی پور
*
،
مهدی قیافه داودی
،
مریم سلیمانی
چکیده
(10024 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5686 دریافت)
اثر سوش، مقدار تلقیح و فیزیولوژی پروبیوتیکها و pH نهایی تخمیر روی کاهش مقدار آفلاتوکسین M1 آزاد در دوغ
ص. 249-241
زهرا سرلک
،
میلاد روحی لنگرودی
،
رضا محمدی
،
امیر محمد مرتضویان
*
،
رامین خاکسار
چکیده
(9082 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2400 دریافت)
تعیین میزان فلزات سمی سرب، کادمیوم، آلومینیوم و بازدارندههای کلسیم و روی در شیرخشک و غذای کودک عرضه شده در ایران
ص. 259-251
محمد ملکوتیان
*
،
عبدالعلی گلپایگانی
چکیده
(10723 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3783 دریافت)
بررسی شیوع سوءتغذیه و رابطه آن با متغیرهای اجتماعی واقتصادی در بیماران سرطانی مراجعه کننده به بیمارستان شهدای تجریش در سال1389
ص. 267-261
راضیه سروریان
،
نسرین خوشنویس
،
زهره امیری
،
آرزو حقیقیان رودسری
،
آرش رشیدی
*
چکیده
(11396 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2249 دریافت)
نیازسنجی آموزشی قابلیتهای رهبری در بین متخصصان علوم و صنایع غذایی در ایران
ص. 278-269
آزاده داوری
*
،
آرش رشیدی
،
محمدرضا زالی
،
محمدرضا احسانی
چکیده
(6840 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2735 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.2 seconds with 112 queries by YEKTAWEB 4660