[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی ارتباط نمایه تجربی التهابی رژیم غذایی با وضعیت عملکرد شناختی در سالمندان بالای 60 سال شهر تهران
شهرزاد دائی، احمدرضا درستی مطلق *، ابوالقاسم جزایری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات سیاست‌گذاری کاهش اسیدهای چرب ترانس بر دریافت آن در خانوارهای شش استان در ایران
مینا اسماعیلی، مرتضی عبداللهی، زهرا عبداللهی، فروزان صالحی، مرجان عجمی، آناهیتا هوشیارراد *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارتباط امتیاز تنوع غذایی کودکان و مادران با شاخص ‌های تن‌سنجی کودکان پیش دبستانی
فاطمه عیوضی، پروین میرمیران *، مرتضی عبداللهی، ریحانه راسخ مقام، نسرین برومندنیا، غزاله اسلامیان، آرزو حقیقیان رودسری، عادل احمدی گل، مرجان عجمی*
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML میزان توجه به سواد غذا و تغذیه در کتاب‌های درسی دوره ابتدایی
زینب ترک، نسرین امیدوار *، مرضیه دهقانی، اعظم دوست محمدیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML برداشت و درک ذهنی مصرف کنندگان نسبت به محصولات غذایی اصلاح ژنتیکی شده: یک مطالعه کیفی در تهران
سعید زارع بیدکی، جلال الدین میرزای رزاز، آرزو حقیقیان رودسری *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML توسعه روش استخراج مایع-مایع همگن تلفیق شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی بر پایه حلال‌های اتکتیک عمیق به منظور استخراج فیتواسترول‌ها از نمونه‌های خامه حیوانی و اندازه‌گیری آن‌ها با کروماتوگرافی گازی مجهز به دتکتور یونیزاسیون شعله‌ای
کبری مشکینی، محمدرضا افشارمقدم، جلیل خندقی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر صمغ دانه بالنگو بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست تازه کم چرب و ارزیابی آن در دوره نگهداری
سمیرا نوروزی، محسن قدس روحانی *، حسن رشیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی کارایی آرد کامل دانه خربزه در فرمولاسیون غلات صبحانه
الناز میلانی، فخری شهیدی *، الهام انصاری فر، محمد خلیلیان موحد، فریده صالحی پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML طراحی و ساخت یک زیست حسگر ولتامتریک در ترکیب با روش HPLC برای پایش آفلاتوکسینM1 در شیر
فاطمه احمدی، محمد حجت الاسلامی *، حسین کیانی، هومان مولوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه ترکیب شیمیایی اسانس گیاه آویشن شیرازی و کاکوتی در پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوزان برروی رشد باکتری آئروموناس هیدروفیلا تلقیح شده در فیله ماهی سالمون
مرضیه آقابابایی، حمید رضا کاظمینی *، محمدحسن شاهوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فعالیت و بررسی ویژگی های باکتریوسین تولید شده توسط باکتری های لاکتوباسیل جدا شده از ماست محلی شهرستان بهبهان
بهروز علیزاده بهبهانی *، محمد نوشاد، حسین جوینده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML حفظ فعالیت آنتی‌اکسیدانی و کاهش بار میکروبی آریل انار رقم ملس ساوه با استفاده از فیلم حاوی کیتوزان و کارواکرول
حسین عراقی، سمیه رستگار *، بهجت تاج الدین، محمد جوان نیکخواه، محمد علی عسکری سرچشمه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML نقش تجارب آسیب زای دوران کودکی در پیش بینی اختلال پرخوری با میانجی‌گری طرحواره‌های ناسازگار اولیه
زهراالسادات حاجی سیدتقیانقوی، حمید پورشریفی *، فرحناز مسچی، حمیدرضا حسن آبادی، منصور رضایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 0 queries by