You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی اثر مکملیاری با سیترولین بر شاخصهای کبد چرب غیر الکلی: کار آزمایی بالینی تصادفی کنترلدار زهرا دارابی، مینا درند، زهرا یاری، شهرام آگاه، آزیتا حکمت دوست
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر مکملیاری کوآنزیم Q10 بر فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی و شاخص پراکسیداسیون لیپیدی در زنان مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس صبا ابراهیمی لوشاب
*، امیر حسین حقیقی، کریم نیکخواه، هاجر حمیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
شیوع ناامنی غذایی در زنان باردار شهر خرمآباد و ارتباط آن با سلامت عمومی و برخی عوامل مرتبط با آن حدیث فتحی بیرانوند
*، شهریار اقتصادی، عسل عطایی جعفری، آریو موحدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر تمرین مقاومتی و مکمل سازی- هیدروکسی بتا- متیل بوتیرات بر پاسخ پروتئین واکنشگر C با حساسیت بالا و نیمرخ لیپیدی به یک جلسه فعالیت بدنی شدید در موشهای نر بالغ فریبا آقایی، سعیده شادمهری
*، علی اصغر سلیمانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعییین شرایط بهینه تولید پپتیدهای با خاصیت آنتیاکسیدانی و مهارکنندگی اکسید نیتریک از هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو توسط آنزیم پپسین کوثر ذاکری، محمد قربانی
*، علیرضا صادقی ماهونک، علی مویدی، یحیی مقصودلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پوشش کیتوزان و بستهبندی اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی خیار (رقم رویال) و مدلسازی ماندگاری آن گیسو ملکی، ناصر صداقت
*، مهدی فرهودی، محبت محبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی اثرات نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی بر ویژگیهای شیمیایی، میکروبی و حسی فیله کپور نقرهای نسیم خدری، لاله رومیانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی سس مایونز با استفاده از شیرکنجاله فندق به عنوان جایگزین زرده تخممرغ در سطوح مختلف صمغ زانتان- گوار به روش سطح پاسخ المیرا محمدعلیزاده سامانی، محمد گلی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی افزایش پایداری اکسیداتیو روغن پسته با استفاده از امولسیفایر منوگلیسیرید و روغن کاروتینو در دمای 60 درجه سانتیگراد احمد شاکر اردکانی
*، محمد ابوطالبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
پایش عوامل خطر در فرآورده های سرخ شده صنعتی و صنفی کشور خدیجه خوش طینت
*، زهرا بیگ محمدی، رزیتا کمیلی فنود، عبدالصمد عابدی، مزدا کاظمزاده، حدیثه زند رجبی، غزاله بهرامیان، مهدیه صالحی، وحیده شایگان، وحید مفید
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر افزودن پودر هسته خرما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده حاوی آرد ذرت در طی انبارمانی سحر اصغری پور، محمد نوشاد، بهزاد ناصحی
*، حسین جوینده، شهرام بیرقی طوسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر اشعه گاما بر اکسیداسیون چربی، نیتروژن فرّار تام، رنگ و مقدار باقیمانده نیتریت در فرآوردههای گوشتی با درصد گوشت متفاوت عبدالصمد عابدی، روح الله فردوسی، راحله سادات فاضلی فرد، مریم ذبیح زاده، سهیل اسکندری
*، غلامرضا شاه حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue