[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 8، شماره 2 - ( تابستان 1392 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها
XML سرمقاله: طرح‌های ملی بررسی مصرف مواد غذایی فرصتی بزرگ برای مردم، مسئولان و متخصصان
مرتضی عبداللهی، آناهیتا هوشیار راد
چکیده (2626 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1208 دریافت)  
XML تأثیر مکمل‌یاری سینبیوتیک بر آنزیم‌های کبدی، شاخص‌های التهابی و میزان فیبروز کبدی در افراد مبتلا به بیماری کبد چرب غیرالکلی: کارآزمایی بالینی تصادفی شده دو سوکور ص. 1-8
[English Abstract] طناز اسلام پرست، حسین پوستچی، فرهاد زمانی، مریم شرف خواه، رضا ملک زاده، آزیتا حکمت دوست
چکیده (6075 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2423 دریافت)  
XML تأثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری و ویژگی‌های کیفی میوه‌ی توت‌فرنگی پس از برداشت ص. 9-19
[English Abstract] سارا عشقی، مریم هاشمی، عبدالرضا محمدی، فوژان بدیعی، زهرا محمد حسینی، کریم احمدی صومعه، کیاندخت قناتی
چکیده (11162 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4070 دریافت)  
XML بررسی اثر مصرف شکلات تلخ بر پروفایل لیپیدی، آپولیپوپروتئین B، آپولیپوپروتئین A-1و التهاب در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی تصادفی ص. 21-30
[English Abstract] ندا حقیقت، علی رستمی، شهریار اقتصادی، فرزاد شیدفر، ایرج حیدری، آغا فاطمه حسینی
چکیده (10825 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2305 دریافت)  
XML خالص‌سازی جزئی و توصیف ویژگی‌های آنزیم منعقدکننده‌ی شیر از میوه‌های گیاه پنیرباد (ویتانیا کواگولانس) ص. 31-40
[English Abstract] مریم بیگمی، محمد امین محمدی فر، محسن قدس روحانی، مریم هاشمی، محرم ولی زاده
چکیده (8207 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2197 دریافت)  
XML ارزیابی ارتباط شاخص تغذیه‌ی سالم جایگزین با خطر 10 ساله‌ی بیماری‌های قلبی عروقی در کارمندان مرد شاغل در بخش دولتی، تهران، 1391 ص. 41-50
[English Abstract] نسترن حریری، عصمت ناصری، آناهیتا هوشیار راد، فرید زایری، دالی بنداریان زاده
چکیده (5777 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2311 دریافت)  
XML ارزیابی کارآیی روش طیف‌نگار فروسرخ تبدیل فوریه در تشخیص مخمرهای مولد شیرین‌کننده‌های کم‌کالری ص. 51-58
[English Abstract] غلامرضا قزلباش، ایرج نحوی
چکیده (4895 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1584 دریافت)  
XML بررسی ارتباط بین پیروی از الگوی غذایی DASH با چاقی در پرستاران زن شهر اصفهان ص. 59-70
[English Abstract] فرزانه برک، ابراهیم فلاحی، عمار حسن زاده کشتلی، احمدرضا یزدان نیک، احمد اسماعیل زاده
چکیده (7965 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1882 دریافت)  
XML بررسی اثر بازدارندگی اسانس زنیان بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیط عصاره و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) ص. 71-80
[English Abstract] ثنا ربیعی، هدایت حسینی، مسعود رضایی، طناز موسوی
چکیده (6553 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2720 دریافت)  
XML بررسی اثر نحوه‌ی خورانش کودکان در شش ماه اول زندگی بر سوءتغذیه در یک سالگی به تفکیک خانوارهای امن و ناامن غذایی مناطق شهری شهرستان ری ص. 81-90
[English Abstract] ملیکا اصفهانی، احمد رضا درستی مطلق، هاله صدرزاده یگانه، عباس رحیمی فروشانی
چکیده (5438 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1538 دریافت)  
XML ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر تقلیدی حاوی کنسانتره‌ی پروتئینی آب‌پنیر و پنیر اصلاح شده‌ی آنزیمی لیقوان ص. 91-102
[English Abstract] مرضیه حسینی، محمد باقر حبیبی نجفی، محبت محبی
چکیده (10477 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2829 دریافت)  
XML اصلاح شیمیایی ویژگی‌های عملکردی پروتئین و نشاسته‌ی آرد یولاف و بررسی ویژگی‌های فیزیکی کیک تهیه شده از آرد یولافِ جایگزین شده توسط آن‌ها ص. 103-113
[English Abstract] لیلا میرمقتدایی، مهدی کدیور
چکیده (6911 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2467 دریافت)  
XML بررسی اثر کنترل pH بر میزان تولید اسید پروپیونیک، استیک و لاکتیک در سامانه ناپیوسته خوراک‌دهی‌شده با پروپیونی‌باکتریوم و لاکتوباسیلوس ص. 113-121
[English Abstract] نگین احمدی، کیانوش خسروی دارانی، سلماز زارعان شهرکی، سید امیر محمد مرتضویان، مرتضی مشایخ، رزیتا کمیلی، ابراهیم آزادنیا
چکیده (8116 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2425 دریافت)  
XML اثر رژیم غذایی کاهش وزن بر بیماری کبد چرب غیر الکلی ص. 123-134
[English Abstract] علیرضا قائمی، فروغ اعظم طالبان، آزیتا حکمت دوست، علیرضا رفیعی، وحید حسینی، زهره امیری، رضا همایونفر، حافظ فاخری
چکیده (10541 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2359 دریافت)  
XML بررسی اثر ا- متیل سیکلو پروپن و نانو زئولیت‌های حاوی پرمنگنات پتاسیم و تیمار توأم آنها در افزایش ماندگاری و کیفیت سیب قرمز و زرد لبنانی ص. 135-144
[English Abstract] فاطمه سردابی، جواد مهتدی نیا، فروغ شواخی، علی اشرف جعفری
چکیده (6734 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2620 دریافت)  
XML اسیدهای فنولی، فعالیت ضدرادیکالی و ضدمیکربی عصاره متانولی برگ‌های اوجی ص. 145-154
[English Abstract] شهلا سلمانیان، علیرضا صادقی ماهونک، مرتضی خمیری، محمدرضا ماستری فراهانی
چکیده (7239 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4464 دریافت)  
XML الگوی غذایی سنتی و خطر ابتلا به سندرم متابولیک : مطالعه خرم آباد ص. 155-164
[English Abstract] ابراهیم فلاحی، سجاد روستا، فرزاد ابراهیم زاده، خاطره عنبری، امیرحسین خلخالی راد
چکیده (6348 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1322 دریافت)  
XML اثرات ضداکسیداسیونی و ضد باکتریایی عصاره جعفری بر فیله ماهی کپور نقره‌ای در طول نگهداری در دمای یخچالی (1±4 درجه سانتی‌گراد) ص. 165-172
[English Abstract] سهیل اسکندری، هدایت حسینی، سید ابراهیم حسینی، آمنه شیرایی کسمایی
چکیده (5955 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2056 دریافت)  
XML ارتباط مصرف گوشت قرمز، گوشت فراوری شده، احشاء، ماهی و ماکیان، با ریسک ابتلا به سرطان پروستات : مطالعه مورد- شاهدی ص. 173-180
[English Abstract] فائزه عسکری، ساره عدالتی، مهدی کاردوست پاریزی، بهرام رشیدخانی
چکیده (6054 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2011 دریافت)  
XML اندازه‌گیری سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در نمونه‏ها‏ی دوغ عرضه شده در شهر تهران با روش HPLC ص. 181-190
[English Abstract] همایون وصال، سید امیر محمد مرتضویان، عبدالرضا محمدی، سعیده اسماعیلی
چکیده (8921 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4910 دریافت)  
XML آماده سازی و ارزیابی ویژگی‌های امولسیون‌های تهیه شده بر پایه روغن گردو ص. 191-199
[English Abstract] مینا همایونفال، فرامرز خدائیان، سید محمد موسوی، سید محمد حسینی پنجکی
چکیده (10237 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2714 دریافت)  
XML اثر آموزش مبتنی بر مدل مراحل تغییر بر مصرف منظم صبحانه و میان وعده ناسالم در دانش‌آموزان مدارس ابتدایی شهر قزوین ص. 201-210
[English Abstract] عیسی محمدی زیدی، امیر پاکپور حاجی آقا
چکیده (5601 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2090 دریافت)  
XML امکان جایگزینی تخم‌مرغ با آرد سویا و اختلاط آرد گندم با جوانه گندم تثبیت شده در تولید کیک روغنی ص. 211-220
[English Abstract] فریبا نقی پور، مصطفی مظاهری تهرانی، بهاره صحرائیان، زهرا شیخ الاسلام، مریم سلیمانی
چکیده (9271 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2811 دریافت)  
XML اثر جایگزینی بخشی از ماده خشک با ژلاتین بر خواص کاربردی ماست قالبی بدون چربی ص. 221-229
[English Abstract] سعیده ابدالی، علی معتمدزادگان
چکیده (6081 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3176 دریافت)  
XML کم وزنی، کوتاه قدی و اضافه وزن در دانش‌آموزان مقطع راهنمایی شهر ایلام و عوامل مؤثر بر آن ص. 231-238
[English Abstract] اسکندر غلامی پریزاد، الهام رنجبر، احمد پورعباس، علی اشرف عیوضی، زینب غضنفری، اصغر اشرفی حافظ
چکیده (6718 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1687 دریافت)  
XML کاربردهای نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی ص. 239-252
[English Abstract] محمد فرجی، قاسم فدوی
چکیده (6552 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4603 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
>Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 105 queries by YEKTAWEB 4050