[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 8، شماره 2 - ( تابستان 1392 )
برگشت به فهرست نسخه ها
سرمقاله: طرحهای ملی بررسی مصرف مواد غذایی فرصتی بزرگ برای مردم، مسئولان و متخصصان
مرتضی عبداللهی
*
،
آناهیتا هوشیار راد
چکیده
(5164 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2048 دریافت)
تأثیر مکملیاری سینبیوتیک بر آنزیمهای کبدی، شاخصهای التهابی و میزان فیبروز کبدی در افراد مبتلا به بیماری کبد چرب غیرالکلی: کارآزمایی بالینی تصادفی شده دو سوکور
ص. 8-1
طناز اسلام پرست
،
حسین پوستچی
،
فرهاد زمانی
،
مریم شرف خواه
،
رضا ملک زاده
،
آزیتا حکمت دوست
*
چکیده
(10285 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3734 دریافت)
تأثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری و ویژگیهای کیفی میوهی توتفرنگی پس از برداشت
ص. 19-9
سارا عشقی
،
مریم هاشمی
*
،
عبدالرضا محمدی
،
فوژان بدیعی
،
زهرا محمد حسینی
،
کریم احمدی صومعه
،
کیاندخت قناتی
چکیده
(14978 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5852 دریافت)
بررسی اثر مصرف شکلات تلخ بر پروفایل لیپیدی، آپولیپوپروتئین B، آپولیپوپروتئین A-1و التهاب در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی تصادفی
ص. 30-21
ندا حقیقت
،
علی رستمی
،
شهریار اقتصادی
*
،
فرزاد شیدفر
،
ایرج حیدری
،
آغا فاطمه حسینی
چکیده
(14065 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3396 دریافت)
خالصسازی جزئی و توصیف ویژگیهای آنزیم منعقدکنندهی شیر از میوههای گیاه پنیرباد (ویتانیا کواگولانس)
ص. 40-31
مریم بیگمی
،
محمد امین محمدی فر
*
،
محسن قدس روحانی
،
مریم هاشمی
،
محرم ولی زاده
چکیده
(11119 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3617 دریافت)
ارزیابی ارتباط شاخص تغذیهی سالم جایگزین با خطر 10 سالهی بیماریهای قلبی عروقی در کارمندان مرد شاغل در بخش دولتی، تهران، 1391
ص. 50-41
نسترن حریری
،
عصمت ناصری
*
،
آناهیتا هوشیار راد
،
فرید زایری
،
دالی بنداریان زاده
چکیده
(8999 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3718 دریافت)
ارزیابی کارآیی روش طیفنگار فروسرخ تبدیل فوریه در تشخیص مخمرهای مولد شیرینکنندههای کمکالری
ص. 58-51
غلامرضا قزلباش
*
،
ایرج نحوی
چکیده
(7727 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2654 دریافت)
بررسی ارتباط بین پیروی از الگوی غذایی DASH با چاقی در پرستاران زن شهر اصفهان
ص. 70-59
فرزانه برک
،
ابراهیم فلاحی
،
عمار حسن زاده کشتلی
،
احمدرضا یزدان نیک
،
احمد اسماعیل زاده
*
چکیده
(11254 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2955 دریافت)
بررسی اثر بازدارندگی اسانس زنیان بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیط عصاره و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum)
ص. 80-71
ثنا ربیعی
،
هدایت حسینی
*
،
مسعود رضایی
،
طناز موسوی
چکیده
(9982 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3668 دریافت)
بررسی اثر نحوهی خورانش کودکان در شش ماه اول زندگی بر سوءتغذیه در یک سالگی به تفکیک خانوارهای امن و ناامن غذایی مناطق شهری شهرستان ری
ص. 90-81
ملیکا اصفهانی
،
احمد رضا درستی مطلق
*
،
هاله صدرزاده یگانه
،
عباس رحیمی فروشانی
چکیده
(8286 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2290 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر تقلیدی حاوی کنسانترهی پروتئینی آبپنیر و پنیر اصلاح شدهی آنزیمی لیقوان
ص. 102-91
مرضیه حسینی
،
محمد باقر حبیبی نجفی
*
،
محبت محبی
چکیده
(14294 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4802 دریافت)
اصلاح شیمیایی ویژگیهای عملکردی پروتئین و نشاستهی آرد یولاف و بررسی ویژگیهای فیزیکی کیک تهیه شده از آرد یولافِ جایگزین شده توسط آنها
ص. 113-103
لیلا میرمقتدایی
*
،
مهدی کدیور
چکیده
(9839 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3597 دریافت)
بررسی اثر کنترل pH بر میزان تولید اسید پروپیونیک، استیک و لاکتیک در سامانه ناپیوسته خوراکدهیشده با پروپیونیباکتریوم و لاکتوباسیلوس
ص. 121-113
نگین احمدی
،
کیانوش خسروی دارانی
*
،
سلماز زارعان شهرکی
،
سید امیر محمد مرتضویان
،
مرتضی مشایخ
،
رزیتا کمیلی
،
ابراهیم آزادنیا
چکیده
(11481 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4029 دریافت)
اثر رژیم غذایی کاهش وزن بر بیماری کبد چرب غیر الکلی
ص. 134-123
علیرضا قائمی
،
فروغ اعظم طالبان
،
آزیتا حکمت دوست
،
علیرضا رفیعی
،
وحید حسینی
،
زهره امیری
،
رضا همایونفر
،
حافظ فاخری
*
چکیده
(15116 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3780 دریافت)
بررسی اثر ا- متیل سیکلو پروپن و نانو زئولیتهای حاوی پرمنگنات پتاسیم و تیمار توأم آنها در افزایش ماندگاری و کیفیت سیب قرمز و زرد لبنانی
ص. 144-135
فاطمه سردابی
،
جواد مهتدی نیا
*
،
فروغ شواخی
،
علی اشرف جعفری
چکیده
(9881 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3991 دریافت)
اسیدهای فنولی، فعالیت ضدرادیکالی و ضدمیکربی عصاره متانولی برگهای اوجی
ص. 154-145
شهلا سلمانیان
،
علیرضا صادقی ماهونک
*
،
مرتضی خمیری
،
محمدرضا ماستری فراهانی
چکیده
(10477 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6936 دریافت)
الگوی غذایی سنتی و خطر ابتلا به سندرم متابولیک : مطالعه خرم آباد
ص. 164-155
ابراهیم فلاحی
،
سجاد روستا
*
،
فرزاد ابراهیم زاده
،
خاطره عنبری
،
امیرحسین خلخالی راد
چکیده
(9285 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2175 دریافت)
اثرات ضداکسیداسیونی و ضد باکتریایی عصاره جعفری بر فیله ماهی کپور نقرهای در طول نگهداری در دمای یخچالی (1±4 درجه سانتیگراد)
ص. 172-165
سهیل اسکندری
،
هدایت حسینی
،
سید ابراهیم حسینی
،
آمنه شیرایی کسمایی
*
چکیده
(8966 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3007 دریافت)
ارتباط مصرف گوشت قرمز، گوشت فراوری شده، احشاء، ماهی و ماکیان، با ریسک ابتلا به سرطان پروستات : مطالعه مورد- شاهدی
ص. 180-173
فائزه عسکری
،
ساره عدالتی
،
مهدی کاردوست پاریزی
،
بهرام رشیدخانی
*
چکیده
(9539 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2972 دریافت)
اندازهگیری سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در نمونههای دوغ عرضه شده در شهر تهران با روش HPLC
ص. 190-181
همایون وصال
،
سید امیر محمد مرتضویان
*
،
عبدالرضا محمدی
،
سعیده اسماعیلی
چکیده
(12573 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7843 دریافت)
آماده سازی و ارزیابی ویژگیهای امولسیونهای تهیه شده بر پایه روغن گردو
ص. 199-191
مینا همایونفال
،
فرامرز خدائیان
*
،
سید محمد موسوی
،
سید محمد حسینی پنجکی
چکیده
(13316 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5344 دریافت)
اثر آموزش مبتنی بر مدل مراحل تغییر بر مصرف منظم صبحانه و میان وعده ناسالم در دانشآموزان مدارس ابتدایی شهر قزوین
ص. 210-201
عیسی محمدی زیدی
،
امیر پاکپور حاجی آقا
*
چکیده
(8592 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3020 دریافت)
امکان جایگزینی تخممرغ با آرد سویا و اختلاط آرد گندم با جوانه گندم تثبیت شده در تولید کیک روغنی
ص. 220-211
فریبا نقی پور
،
مصطفی مظاهری تهرانی
،
بهاره صحرائیان
*
،
زهرا شیخ الاسلام
،
مریم سلیمانی
چکیده
(12737 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4478 دریافت)
اثر جایگزینی بخشی از ماده خشک با ژلاتین بر خواص کاربردی ماست قالبی بدون چربی
ص. 229-221
سعیده ابدالی
،
علی معتمدزادگان
*
چکیده
(8944 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5198 دریافت)
کم وزنی، کوتاه قدی و اضافه وزن در دانشآموزان مقطع راهنمایی شهر ایلام و عوامل مؤثر بر آن
ص. 238-231
اسکندر غلامی پریزاد
،
الهام رنجبر
،
احمد پورعباس
،
علی اشرف عیوضی
،
زینب غضنفری
*
،
اصغر اشرفی حافظ
چکیده
(9684 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2671 دریافت)
کاربردهای نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی
ص. 252-239
محمد فرجی
،
قاسم فدوی
*
چکیده
(10257 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6489 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.16 seconds with 103 queries by YEKTAWEB 4718