You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تأثیر چهار هفته مصرف اسانس لیموترش همراه با تمرین شنا بر فاکتورهای لیپیدی و پراکسیداسیون لیپیدی در موشهای سوری نر بالغ فروغ نوروزی، عبدالحسن دولاح
*، مریم رفیعی راد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر منطقه جغرافیایی سکونت در تنوع غذایی خانوارهای شهری ایران مجتبی مجاوریان، محمد تقی گیلک حکیم آبادی، پروین سجادی
*، ایوب کریمی، پرستو مجاوریان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی همبستگی امتیاز تنوع غذایی با اضطراب در نوجوانان دختر ایرانی در سال 1396 الهام قنبرزاده، احمدرضا درستی مطلق
*، بهنود عباسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
دسر نوشیدنی سینبیوتیک تخمیری و غیرتخمیری کم لاکتوز با استفاده از مخلوط مساوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس جیجی و لاکتوباسیلوس پاراکازئی سیما طاهری، مرتضی خمیری
*، مهران اعلمی، علی مویدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر میدان الکترواستاتیک بر پارامترهای انجماد و ریزساختار قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) سعیده فلاح جوشقانی، ناصر همدمی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی میزان آلودگی و ارزیابی خطر آفلاتوکسین تام در برنجهای ایرانی در اقلیمهای مختلف امنیت غذایی هاله سمیعی، هدایت حسینی
*، وحید مفید، بهروز جنت
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر ضدمیکروبی استارترهای زیست محافظ لاکتوباسیلوس پلانتاروم و پدیوکوکوساسیدیلاکتیسی علیه باکتریهای بیماریزای غذایی در گوشت مرغ تخمیر شده مهرداد ورنان، محمد محسن زاده
*، امیر سالاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای شیمیایی پنیر سنتی حاصل از شیر بز (نژاد ندوشن) و تعیین میزان ترکیبات فرار آن در طول رسیدن فائزه حکم اللهی، محمد رضا احسانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر استفاده از برخی هیدروکلوئیدهای خوراکی بر ویژگیهای کیفی فلافل سرخ شده با تأکید بر کاهش مقدار روغن جذب شده محمد حجتی
*، محمد امین مهرنیا، آسیه کاکاآقازاده، سیمین فقهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر زمان فرآیند بر ویژگیهای عملکردی و آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده کینوآ با آلکالاز و پانکراتین یوسف صادقیان امین، علی رضا صادقی ماهونک
*، محمد قربانی، مهران اعلمی، حمید رضا جوشقانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
فعالیت ضدمیکروبی فیلم نانورس حاوی اسانس نارنج (Citrus aurantium) بر عوامل بیماریزای منتقل شده در فرآوردههای شیلاتی حسن دهقان، لاله رومیانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی میزان نمک (کلرور سدیم) نانهای سنتی و صنعتی شهر تهران 1395 زهرا هادیان
*، احسان فیض اللهی، زهره هنرور، رزیتا کمیلی فنود، کیانوش خسروی دارانی، وحید مفید، حدیثه زند رجبی، غزاله بهرامیان، مهدیه صالحی، غلامرضا مرتضایی، حمید راسخی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue