[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثربخشی تمرین هوازی و کورکومین بر مؤلفه‌های سلامت روان و نمایه توده بدنی در زنان میانسال دارای اضافه وزن
سپیده دولتی *، عالمه حریری فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر تمرین مقاومتی همراه با مصرف عصاره آبی سیر (Allium sativum L.) بر بیان نسبی CTRP3، سطوح IL-6 در بافت چربی و مقاومت به انسولین موش‌های صحرایی دیابتی با استرپتوزوتوسین
الناز صادقپور فیروز آباد، احمد عبدی *، آسیه عباسی دلویی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین قدرت پیشگویی‌کنندگی شاخص حجم شکمی در مقایسه با سایر شاخص‌های آنتروپومتریک و ارتباط آن با فاکتورهای خطر بیماری‌های قلبی و عروقی
گل ناز ارجمند، فرزاد شیدفر *، مجتبی عباس زاده، مرضیه مولوی نجومی، عبداله امیرفرهنگی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML درشت مغذی و ریزمغذی‌های دریافتی مادر در دوران بارداری و رابطه آن با امتیاز نمایه توده بدنی برای سن نوزاد در بدو تولد: یک مطالعه کوهورت در شهر تهران
طاهره کریمی، حسن عینی زیناب، زینب مسلمی، آرزو رضازاده *، کتایون پورولی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین رابطه بین سازه‌های الگوی فرا نظریه‌ای با دریافت چربی غذایی در زنان میانسال مبتلا به چاقی یا اضافه وزن
مائده گردعلی، مرجان باژن *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر تخمیر لاکتیکی توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی و فعالیت آنزیمی لیپاز و لیپوکسیژناز جنین گندم
احسان دیوان خسروشاهی، هادی رضوی *، حسین کیانی، علی آقاخانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پودر خوشاریزه (Echinophora platyloba) بر ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی خیارشور طی مدت زمان نگهداری
فاطمه نصری، حسن برزگر *، بهروز علیزاده، حسین جوینده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر جایگزینی شورتنینگ با اتیل سلولز تقویت شده با آدیپیک اسید بر خصوصیات فیزیکوشیمایی و حسی کیک روغنی
لیلا عدیلی، لیلا روفه گری نژاد *، مهناز طبیبی آذر، حامد همیشه کار، آیناز علیزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پوشش‌دهی با محلول زئین و کیتوزان حاوی اسانس روغنی گیاه بادیان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خرمای رقم مضافتی
بهجت تاج الدین *، فرشته سلاجقه، نجمه سلیمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر اسانس کندر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ساختاری، آنتی‌اکسیدانی و میکروبی فیلم خوراکی ژلاتین
مریم فلاح، میلاد روحی، احسان صادقی، زهرا سرلک، رضا محمدی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML افزایش مدت ماندگاری میگوی سفید سرتیز (Metapenaeus affinis)با استفاده از عصاره هیدروالکلی جلبک قهوه‌ای (Sargassum angustifolium) در دمای 4 درجه سانتی گراد
هدیه غزلاوی، لاله رومیانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی راندمان تولید پودر آب پنیر با استفاده از خشک کن پاششی و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن
بهروز علیزاده بهبهانی *، حسین جوینده، فرشته فلاح، علیرضا وسیعی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جنبه‌های نظری و اجرایی مطالعه ملی کوهورت معلمان ایران: گزارش روش شناسی
مرتضی عبداللهی *، ناصر کلانتری، زهرا عبداللهی، فاطمه گودرزی، مینا اسماعیلی، آناهیتا هوشیار راد
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 0 queries by