You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی تأثیر مصرف نان حاوی دانه کتان (بزرک) بر سطح سرمی آپلین و سطح چربیهای خون در بیماران هیپرلیپیدمیک ناهید شاکری، محمد حسن انتظاری
*، بهنود عباسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارتباط کفایت غذایی با نمایههای توزیع چربی بدن (نمایه شکل بدن و نسبت دور کمر به قد) در سالمندان آزاد ساکن شهر تهران در سال 1397-1396 پدرام شیرانی، نسرین امیدوار، حسن عینی زیناب، فاطمه پورابراهیم، آرزو رضازاده
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر تمرین هوازی و برنامه غذایی DASH (Dietary Approaches To Stop Hypertention) بر میزان پاسخ به انسولین و مقاومت به انسولین در زنان مبتلا به دیابت بارداری سپیده دولتی، سمانه منصوری
*، علی وادی زاده، خوشه نمیرانیان، توفیق عنافجه، فرزاد محمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تحلیل برنامه غذایی یک غذاخوری دانشگاهی در ایران از منظر ابعاد رژیم های غذایی پایدار و پیشنهاد منوی غذایی پایدار ساره عدالتی، سید رضا سبحانی، فربد فلاح، مسعود محمدی رنانی، سعید توکلی، حمیده نظری، نسرین امیدوار
*چکیده -
متن کامل (PDF)
چالشها و موانع فراروی ارتقای کیفیت نانهای مسطح سنتی در کشور مرجان باژن
*، عصمت ناصری، فرنام شفیعی ثابت
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج پلیساکارید فوکوییدان از جلبک قهوهای دریایی گونه Nizimuddinia Zanardini به کمک مایکروویو و ارزیابی ویژگیهای شیمیایی و آنتیاکسیدانی آن پیام ترابی
*، ناصر همدمی، جواد کرامت
چکیده -
متن کامل (PDF)
کارگیری میکرواستخراجهای الکتروغشایی مسطح و حلال سبک در اندازه گیری میزان آمین-های آروماتیک هتروسیکل قطبی و غیرقطبی در گوشت قرمز کبابی مرضیه کمانکش
*، عبدالرضا محمدی*، فاطمه برزگر، افسانه ملاحسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای کیک مافین غنی شده با مکمل فیبری کامپوزیت حاصل از پسماند فراوری قهوه- سبوس گندم الناز میلانی
*، ندا هاشمی، غلامعلی گلی موحد، فاطمه داوری
چکیده -
متن کامل (PDF)
ازریابی برخی شاخصهای شیمیایی و باکتریایی سوریمی کپور معمولی (Cyprinus carpio) حاوی غلظتهای مختلف عصاره ریحان (Ocimum basilicum) طی نگهداری در یخچال عباس زمانی
*، زهرا آبائی، فاطمه آبائی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان افزایش پایداری اکسایشی همبرگر ماهی با استفاده از عصارۀ اتانولی برهموم طی دورۀ انبارمانی محسن مختاریان
*، مرجان شعبانی، رضا کاظمپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از پودر تفاله هویج زهرا افشاریان، سعیده شجاعی علی آبادی، هدایت حسینی، سیده مرضیه حسینی*، لیلا میرمقتدایی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی و شناسایی سویه های لاکتوباسیل از پنیر محلی بهبهان و بررسی ویژگی های تکنولوژیکی و ضد میکروبی آن ها علیه پاتوژن های شاخص غذایی بهروز علیزاده بهبهانی
*، محمد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue