[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 13، شماره 1 - ( بهار 1397 )
برگشت به فهرست نسخه ها
علوم تغذیه
بررسی اثر مکمل جنیستئین بر حساسیت به انسولین، مقاومت به انسولین و شاخص عملکرد سلولهای بتای پانکراس در بیماران مبتلا به کبد چرب غیرالکلی، کارآزمایی بالینی
ص. 10-1
ساسان امانت
،
محمد حسن افتخاری
*
،
کامران باقری لنکرانی
،
محمد فرارویی
چکیده
(4441 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1100 دریافت)
ارتباط شاخص های سلامت و کیفیت رژیم با عادات غذایی در افراد 50-20 ساله شهر شیراز
ص. 20-11
معصومه اخلاقی
،
سیاوش باباجعفری
*
،
نادیا رزمجویی
،
شبنم باقری
چکیده
(5788 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1926 دریافت)
تأثیر مکملیاری کوتاهمدت پودر آغوز بر شاخصهای آسیب سلولی در مردان کشتیگیر
ص. 30-21
توحید باقرپورگل
،
رامین امیرساسان
*
،
جواد حصاری
چکیده
(3420 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2249 دریافت)
رابطه نمایه توده بدنی با استرس ادراک شده و کیفیت زندگی مرتبط با سلامت و مقایسه آن در بین نوجوانان دختر و پسر
ص. 39-31
شادی قاصدی قزوینی
،
قمر کیانی
*
چکیده
(4318 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1848 دریافت)
علوم و صنایع غذایی
خواص ضد میکروبی، ضد اکسایشی و فیزیکی فیلمهای بر پایه کیتوزان- کربوکسی متیل سلولز – اسید اولئیک حاوی اسانس دارچین
ص. 52-41
نوشین نوشیروانی
*
،
بابک قنبرزاده
،
رضا رضایی مکرم
،
مهدی هاشمی
چکیده
(4714 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2124 دریافت)
ارزیابی تأثیر تخمیر خمیرترشهای حاوی چهار سویه باکتری اسید لاکتیک بر میزان اسیدفیتیک و اکریلامید نان حجیم گندم کامل
ص. 62-53
بهناز نصیری اصفهانی
*
،
مهدی کدیور
،
محمد شاهدی
،
صبیحه سلیمانیان زاد
چکیده
(4894 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2505 دریافت)
مطالعه اثر فیلم خوراکی ژل آلوئه ورا- صمغ فارسی بر ویژگیهای پنیر سفید ایرانی
ص. 74-63
فرناز جمشیدی
،
سمیه رحیمی
*
،
وجیهه فدائی نوغانی
چکیده
(4418 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1503 دریافت)
اثر فیلمهای PLA حاوی غلظتهای مختلف اسانس زیره سبز بر برخی خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت چرخ کرده گوساله
ص. 84-75
فاطمه عشقی نژاد
،
افشین آخوندزاده بستی
*
،
علی خنجری
،
پریوش خسروی
،
نسیم شاویسی
،
نسرین طیار هشتجین
چکیده
(3892 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1386 دریافت)
بررسی تولید لیپید و کاروتنوئید توسط مخمر رودوسپوریدیوم دایوبوواتوم (Rhodosporidium diobovatum) در شرایط In vitro
ص. 94-85
نیما نصیریان
*
،
دیوید لوین
چکیده
(3261 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1457 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه غنیشده با پودر کدوحلوایی
ص. 104-95
فاطمه غفوری
،
سید حسین حسینی قابوس
*
چکیده
(4031 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1714 دریافت)
بررسی ویژگیهای ژلاتین استخراج شده از زایدات کپور معمولی (Cyprinus carpio) به روش هیدرولیز آنزیمی
ص. 113-105
آرمین میرزاپور کوهدشت
*
،
مرضیه موسوی نسب
،
محمود امین لاری
چکیده
(4627 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3334 دریافت)
تأثیر ویژگیهای چهار رقم برنج ایرانی از نواحی زراعی متفاوت بر خصوصیات کیفی نان بدون گلوتن صنعتی
ص. 124-115
احسان فیض الهی
،
لیلا میرمقتدایی
*
،
محمد امین محمدی فر
،
سحر جزایری
،
هاله حدایق
چکیده
(4289 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1286 دریافت)
ضمیمه
مقالات تریبون بحث غذا و تغذیه: تغذیه و توسعه پایدار
ص. 216-125
نسرین امیدوار
*
چکیده
(3083 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(17708 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.06 seconds with 62 queries by YEKTAWEB 4657