[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 13، شماره 1 - ( بهار 1397 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML بررسی اثر مکمل جنیستئین بر حساسیت به انسولین، مقاومت به انسولین و شاخص عملکرد سلول‌های بتای پانکراس در بیماران مبتلا به کبد چرب غیرالکلی، کارآزمایی بالینی ص. 10-1
[English Abstract] ساسان امانت ، محمد حسن افتخاری* ، کامران باقری لنکرانی ، محمد فرارویی
چکیده (5983 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1515 دریافت)  
XML ارتباط شاخص های سلامت و کیفیت رژیم با عادات غذایی در افراد 50-20 ساله شهر شیراز ص. 20-11
[English Abstract] معصومه اخلاقی ، سیاوش باباجعفری* ، نادیا رزمجویی ، شبنم باقری
چکیده (7414 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2543 دریافت)  
XML تأثیر مکمل‌یاری کوتاه‌مدت پودر آغوز بر شاخص‌های آسیب سلولی در مردان کشتی‌گیر ص. 30-21
[English Abstract] توحید باقرپورگل ، رامین امیرساسان* ، جواد حصاری
چکیده (4795 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2654 دریافت)  
XML رابطه نمایه توده بدنی با استرس ادراک شده و کیفیت زندگی مرتبط با سلامت و مقایسه آن در بین نوجوانان دختر و پسر ص. 39-31
[English Abstract] شادی قاصدی قزوینی ، قمر کیانی*
چکیده (5832 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2264 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML خواص ضد میکروبی، ضد اکسایشی و فیزیکی فیلم‌های بر پایه کیتوزان- کربوکسی متیل سلولز – اسید اولئیک حاوی اسانس دارچین ص. 52-41
[English Abstract] نوشین نوشیروانی* ، بابک قنبرزاده ، رضا رضایی مکرم ، مهدی هاشمی
چکیده (6040 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2569 دریافت)  
XML ارزیابی تأثیر تخمیر خمیرترش‌های حاوی چهار سویه باکتری اسید لاکتیک بر میزان اسید‌فیتیک و اکریلامید نان حجیم گندم کامل ص. 62-53
[English Abstract] بهناز نصیری اصفهانی* ، مهدی کدیور ، محمد شاهدی ، صبیحه سلیمانیان زاد
چکیده (6544 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2902 دریافت)  
XML مطالعه اثر فیلم خوراکی ژل آلوئه ورا- صمغ فارسی بر ویژگی‌های پنیر سفید ایرانی ص. 74-63
[English Abstract] فرناز جمشیدی ، سمیه رحیمی* ، وجیهه فدائی نوغانی
چکیده (6045 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1944 دریافت)  
XML اثر فیلم‌های PLA حاوی غلظت‌های مختلف اسانس زیره سبز بر برخی خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت چرخ کرده گوساله ص. 84-75
[English Abstract] فاطمه عشقی نژاد ، افشین آخوندزاده بستی* ، علی خنجری ، پریوش خسروی ، نسیم شاویسی ، نسرین طیار هشتجین
چکیده (5272 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1752 دریافت)  
XML بررسی تولید لیپید و کاروتنوئید توسط مخمر رودوسپوریدیوم دایوبوواتوم (Rhodosporidium diobovatum) در شرایط In vitro ص. 94-85
[English Abstract] نیما نصیریان* ، دیوید لوین
چکیده (4393 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1849 دریافت)  
XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه غنی‌شده با پودر کدوحلوایی ص. 104-95
[English Abstract] فاطمه غفوری ، سید حسین حسینی قابوس*
چکیده (5274 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2126 دریافت)  
XML بررسی ویژگی‌های ژلاتین استخراج شده از زایدات کپور معمولی (Cyprinus carpio) به روش هیدرولیز آنزیمی ص. 113-105
[English Abstract] آرمین میرزاپور کوهدشت* ، مرضیه موسوی نسب ، محمود امین لاری
چکیده (5921 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3788 دریافت)  
XML تأثیر ویژگی‌های چهار رقم برنج ایرانی از نواحی زراعی متفاوت بر خصوصیات کیفی نان بدون گلوتن صنعتی ص. 124-115
[English Abstract] احسان فیض الهی ، لیلا میرمقتدایی* ، محمد امین محمدی فر ، سحر جزایری ، هاله حدایق
چکیده (5635 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1721 دریافت)  

 ضمیمه
XML مقالات تریبون بحث غذا و تغذیه: تغذیه و توسعه پایدار ص. 216-125
[English Abstract] نسرین امیدوار*
چکیده (4310 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (19951 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 64 queries by YEKTAWEB 4722