You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی ارتباط نمایه تجربی التهابی رژیم غذایی با وضعیت عملکرد شناختی در سالمندان بالای 60 سال شهر تهران شهرزاد دائی، احمدرضا درستی مطلق
*، ابوالقاسم جزایری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات سیاستگذاری کاهش اسیدهای چرب ترانس بر دریافت آن در خانوارهای شش استان در ایران مینا اسماعیلی، مرتضی عبداللهی، زهرا عبداللهی، فروزان صالحی، مرجان عجمی، آناهیتا هوشیارراد
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ارتباط امتیاز تنوع غذایی کودکان و مادران با شاخص های تنسنجی کودکان پیش دبستانی فاطمه عیوضی، پروین میرمیران
*، مرتضی عبداللهی، ریحانه راسخ مقام، نسرین برومندنیا، غزاله اسلامیان، آرزو حقیقیان رودسری، عادل احمدی گل، مرجان عجمی*
چکیده -
متن کامل (PDF)
میزان توجه به سواد غذا و تغذیه در کتابهای درسی دوره ابتدایی زینب ترک، نسرین امیدوار
*، مرضیه دهقانی، اعظم دوست محمدیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
برداشت و درک ذهنی مصرف کنندگان نسبت به محصولات غذایی اصلاح ژنتیکی شده: یک مطالعه کیفی در تهران سعید زارع بیدکی، جلال الدین میرزای رزاز، آرزو حقیقیان رودسری
*چکیده -
متن کامل (PDF)
توسعه روش استخراج مایع-مایع همگن تلفیق شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی بر پایه حلالهای اتکتیک عمیق به منظور استخراج فیتواسترولها از نمونههای خامه حیوانی و اندازهگیری آنها با کروماتوگرافی گازی مجهز به دتکتور یونیزاسیون شعلهای کبری مشکینی، محمدرضا افشارمقدم، جلیل خندقی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر صمغ دانه بالنگو بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست تازه کم چرب و ارزیابی آن در دوره نگهداری سمیرا نوروزی، محسن قدس روحانی
*، حسن رشیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی کارایی آرد کامل دانه خربزه در فرمولاسیون غلات صبحانه الناز میلانی، فخری شهیدی
*، الهام انصاری فر، محمد خلیلیان موحد، فریده صالحی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
طراحی و ساخت یک زیست حسگر ولتامتریک در ترکیب با روش HPLC برای پایش آفلاتوکسینM1 در شیر فاطمه احمدی، محمد حجت الاسلامی
*، حسین کیانی، هومان مولوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه ترکیب شیمیایی اسانس گیاه آویشن شیرازی و کاکوتی در پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوزان برروی رشد باکتری آئروموناس هیدروفیلا تلقیح شده در فیله ماهی سالمون مرضیه آقابابایی، حمید رضا کاظمینی
*، محمدحسن شاهوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی فعالیت و بررسی ویژگی های باکتریوسین تولید شده توسط باکتری های لاکتوباسیل جدا شده از ماست محلی شهرستان بهبهان بهروز علیزاده بهبهانی
*، محمد نوشاد، حسین جوینده
چکیده -
متن کامل (PDF)
حفظ فعالیت آنتیاکسیدانی و کاهش بار میکروبی آریل انار رقم ملس ساوه با استفاده از فیلم حاوی کیتوزان و کارواکرول حسین عراقی، سمیه رستگار
*، بهجت تاج الدین، محمد جوان نیکخواه، محمد علی عسکری سرچشمه
چکیده -
متن کامل (PDF)
نقش تجارب آسیب زای دوران کودکی در پیش بینی اختلال پرخوری با میانجیگری طرحوارههای ناسازگار اولیه زهراالسادات حاجی سیدتقیانقوی، حمید پورشریفی
*، فرحناز مسچی، حمیدرضا حسن آبادی، منصور رضایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue