Journal archive for Google Scholar Robot!
Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 14, Number 4 (2020-1)
Assessment of Salt (Sodium Chloride) Content in Traditional and Industrial Breads in Tehran-2016
ارزیابی میزان نمک (کلرور سدیم) نانهای سنتی و صنعتی شهر تهران 1395
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Antimicrobial Activity of Nanoclay Films Enriched with Citrus aurantium Essential Oil against Indicator FoodBorne Pathogens in Fishery Products
فعالیت ضدمیکروبی فیلم نانورس حاوی اسانس نارنج (Citrus aurantium) بر عوامل بیماریزای منتقل شده در فرآوردههای شیلاتی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Processing Time Effects on Functional and Antioxidant Properties of the Quinoa Proteins Hydrolyzed with Alcalase and Pancreatin
اثر زمان فرآیند بر ویژگیهای عملکردی و آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده کینوآ با آلکالاز و پانکراتین
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of Edible Hydrocolloids on Quality Characteristics of the Fried Falafels Emphasize on Decreases in Oil Uptakes
تأثیر استفاده از برخی هیدروکلوئیدهای خوراکی بر ویژگیهای کیفی فلافل سرخ شده با تأکید بر کاهش مقدار روغن جذب شده
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Characteristics of Nodooshan Goat Milk and Identification of Volatile Compounds in Traditional Nodooshan Goat Cheese during Ripening
بررسی ویژگیهای شیمیایی پنیر سنتی حاصل از شیر بز (نژاد ندوشن) و تعیین میزان ترکیبات فرار آن در طول رسیدن
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Antimicrobial Effects of Lactobacillus Plantarum and Pediococcus Acidilactici Bioprotective Starters against Foodborne Pathogens in Fermented Chicken Meats
اثر ضدمیکروبی استارترهای زیست محافظ لاکتوباسیلوس پلانتاروم و پدیوکوکوساسیدیلاکتیسی علیه باکتریهای بیماریزای غذایی در گوشت مرغ تخمیر شده
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Contamination and Risk Assessment of Total Aflatoxin in Iranian Rice in Various Food Security Regions
بررسی میزان آلودگی و ارزیابی خطر آفلاتوکسین تام در برنجهای ایرانی در اقلیمهای مختلف امنیت غذایی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of Statically Electric Fields on Freezing Parameters and Microstructures of Button Mushrooms (Agaricus bisporus)
بررسی اثر میدان الکترواستاتیک بر پارامترهای انجماد و ریزساختار قارچ دکمهای (Agaricus bisporus)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Fermented and Low-Lactose Nonfermented Synbiotic Drinking Desserts Containing Equal Mixture of Lactobacillus Rhamnosus GG and Lactobacillus Paracasei
دسر نوشیدنی سینبیوتیک تخمیری و غیرتخمیری کم لاکتوز با استفاده از مخلوط مساوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس جیجی و لاکتوباسیلوس پاراکازئی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study of Associations between the Diet Diversity and Degree of Anxiety in Iranian Adolescent Girls, 2017
بررسی همبستگی امتیاز تنوع غذایی با اضطراب در نوجوانان دختر ایرانی در سال 1396
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Geolocation Effects of Residence Area on Food Diversification of Urban Households in Iran
تأثیر منطقه جغرافیایی سکونت در تنوع غذایی خانوارهای شهری ایران
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of Four Week Consumption of Lemon (Citrus limon L.) Essential Oil with Swimming Training on Lipid Profile and Lipid Peroxidation in Adult Male Mice
تأثیر چهار هفته مصرف اسانس لیموترش همراه با تمرین شنا بر فاکتورهای لیپیدی و پراکسیداسیون لیپیدی در موشهای سوری نر بالغ
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles