You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
ارتباط انواع اسیدهای چرب دریافتی از گروههای مختلف غذایی با سندرم متابولیک در بزرگسالان: مطالعه قند و لیپید تهران پانته آ صالحی، مطهره حسنی، مجتبی فلاح کذابی، فیروزه حسینی، پروین میرمیران
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ارتباط الگوهای غذایی و کارکردهای اجرایی در دانشآموزان دبستانی 8-6 ساله هدی مستقیمی، ابوالقاسم جزایری، شیما جزایری
*، مهدی تهرانی دوست، بهرام رشیدخانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر هشت هفته تمرین مقاومتی و رژیم غذایی کم کالری بر سطوح پلاسمایی آنزیمﻫﺎی کبدی و چربی کبد بیماران مبتلا به کبد چرب غیرالکلی مرجان بهزادی مقدم، محمد گله داری
*، لنا مطلبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر مکمل رزوراترول بر میزان پارامترهای آنتیاکسیدانی و پروفایل لیپیدی و برخی شاخصهای بیوشیمیایی در بیماران دیابتی تیپ دو: کارآزمایی بالینی تصادفیشده دوسوکور محمدحسین غریب، کیهان قطرهسامانی
*، زرین زرینآبادی، مریم مختاری، اسفندیار حیدریان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی میزان اثربخشی درمان شناختی رفتاری بر نمایه توده بدنی و خودپنداره افراد با اضافه وزن فاطمه سهرابی، رضا پاشا
*، فرح نادری، پرویز عسگری، پروین احتشام زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر کنسانتره خرما به عنوان جایگزین شکر بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آبمیوه مخلوط انگور – سیب سجاد پیرسا
*، محمد علیزاده، نادر قهرمان نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص کیفی، رئولوژیکی و ماندگاری نان قالبی ترکیبی (تریتیکاله- گندم) زهرا شیخ الاسلامی، حدیثه رجبی، مسعود قدسی، اکرم آریانفر، تکتم هجرانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
خصوصیات ضد میکروبی عصاره اتانولی گیاه موسیر بر باکتری کلستریدیوم بوتولینوم و استافیلوکوکوس اورئوس در کشک مایع و ارزیابی خواص حسی مسعود فرجی، مهدی فرهودی
*، لیلا روزبه نصیرایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر افزودن پودر پوست انار قرمز و هل بر خصوصیات حسی و رئولوژیکی کیک روغنی مهلا نقوی، سیده زهرا سیدالنگی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پوششدهی با صمغ بادام کوهی و ژلاتین بر کاهش جذب روغن، خصوصیات فیزیکی و حسی خلالهای سیب زمینی سرخ شده به روش عمیق آزاده اسلام پور، ابراهیم حسینی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تثبیت آنزیم اینولیناز حاصل از آسپرژیلوس نایجر بر روی نانوپپتیدهای مغناطیسی هیدرولیزات گلوتنی گندم با هدف تولید شربت پرفروکتوز آسیه محمودی، هما ترابی زاده
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بهبود کیفی و بافتی کیک اسفنجی فاقد چربی با استفاده از پودر ژل آلوورا سارا اسمعیلی، مرضیه حسینی، سعیده شجاعی علی آبادی، لیلا میرمقتدایی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ارتباط پیروی از الگوی غذایی مدیترانهای با دانسیته مواد معدنی استخوان و خطر شکستگی: یک مرور سیستماتیک و متاآنالیز هانیه مالمیر، پروانه صانعی، باقر لاریجانی، احمد اسماعیل زاده
*چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue