[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML ارتباط انواع اسیدهای چرب دریافتی از گروه‌های مختلف غذایی با سندرم متابولیک در بزرگسالان: مطالعه قند و لیپید تهران
پانته آ صالحی، مطهره حسنی، مجتبی فلاح کذابی، فیروزه حسینی، پروین میرمیران *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارتباط الگوهای غذایی و کارکردهای اجرایی در دانش‌آموزان دبستانی 8-6 ساله
هدی مستقیمی، ابوالقاسم جزایری، شیما جزایری *، مهدی تهرانی دوست، بهرام رشیدخانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر هشت هفته تمرین مقاومتی و رژیم غذایی کم کالری بر سطوح پلاسمایی آنزیم‌ﻫﺎی کبدی و چربی کبد بیماران مبتلا به کبد چرب غیرالکلی
مرجان بهزادی مقدم، محمد گله داری *، لنا مطلبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر مکمل رزوراترول بر میزان پارامترهای آنتی‌اکسیدانی و پروفایل لیپیدی و برخی شاخص‌های بیوشیمیایی در بیماران دیابتی تیپ ‌دو: کارآزمایی بالینی تصادفی‌شده دوسوکور
محمدحسین غریب، کیهان قطره‌سامانی *، زرین زرین‌آبادی، مریم مختاری، اسفندیار حیدریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان اثربخشی درمان شناختی رفتاری بر نمایه توده بدنی و خودپنداره افراد با اضافه وزن
فاطمه سهرابی، رضا پاشا *، فرح نادری، پرویز عسگری، پروین احتشام زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر کنسانتره خرما به عنوان جایگزین شکر بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آبمیوه مخلوط انگور – سیب
سجاد پیرسا *، محمد علیزاده، نادر قهرمان نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص کیفی، رئولوژیکی و ماندگاری نان قالبی ترکیبی (تریتیکاله- گندم)
زهرا شیخ الاسلامی، حدیثه رجبی، مسعود قدسی، اکرم آریانفر، تکتم هجرانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خصوصیات ضد میکروبی عصاره اتانولی گیاه موسیر بر باکتری کلستریدیوم بوتولینوم و استافیلوکوکوس اورئوس در کشک مایع و ارزیابی خواص حسی
مسعود فرجی، مهدی فرهودی *، لیلا روزبه نصیرایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر افزودن پودر پوست انار قرمز و هل بر خصوصیات حسی و رئولوژیکی کیک روغنی
مهلا نقوی، سیده زهرا سیدالنگی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پوشش‌دهی با صمغ بادام کوهی و ژلاتین بر کاهش جذب روغن، خصوصیات فیزیکی و حسی خلال‌های سیب زمینی سرخ شده به روش عمیق
آزاده اسلام پور، ابراهیم حسینی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تثبیت آنزیم اینولیناز حاصل از آسپرژیلوس نایجر بر روی نانوپپتیدهای مغناطیسی هیدرولیزات گلوتنی گندم با هدف تولید شربت پرفروکتوز
آسیه محمودی، هما ترابی زاده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهبود کیفی و بافتی کیک اسفنجی فاقد چربی با استفاده از پودر ژل آلوورا
سارا اسمعیلی، مرضیه حسینی، سعیده شجاعی علی آبادی، لیلا میرمقتدایی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارتباط پیروی از الگوی غذایی مدیترانه‌ای با دانسیته مواد معدنی استخوان و خطر شکستگی: یک مرور سیستماتیک و متاآنالیز
هانیه مالمیر، پروانه صانعی، باقر لاریجانی، احمد اسماعیل زاده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 0 queries by