[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثر محافظتی تمرین هوازی همراه با مصرف کنسانتره آب انار بر شاخص‌های آسیب قلب در زنان دیابتی نوع 2
احمد عبدی *، جواد مهربانی، طاهره حائری، زینب شیخ الاسلامی، سیده مریم مصطفویان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر مصاحبه انگیزشی بر شاخص‌های تن‌سنجی و فشار خون افراد بزرگسال دارای اضافه وزن یا چاقی
ستایش شرفی، ابوالقاسم جزایری *، محسن صفاری، آریو موحدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر تعاملی تمرین تناوبی شدید همراه با مصرف ویتامینE بر سطوح سرمی Hsp70 وSOD در رت‌های نر ﻧﮋاد ویﺴﺘﺎر
معصومه حسینی *، نازنین قاسم زاده خراسانی، بهزاد دیوکان، شاهین ریاحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML سواد غذا و تغذیه: بعدی مغفول در کتاب‌های درسی دوره آموزشی متوسطه اول در کشور
ایوب الله آروند، مرضیه دهقانی *، نسرین امیدوار، مرضیه عشوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی و شناسایی پپتیدهایی با خواص آنتی‌اکسیدانی از پروتئین جوانه گندم با استفاده از آنزیم پپسین
زهره کرمی، سید هادی پیغمبردوست *، جواد حصاری، بهروز اکبری ادرگانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ماندگاری باکتری پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و تأثیرآن بر ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی و حسی در پنیر سنتی کوزه
تورج مهدی زاده *، حسن شیخکانلوی میلان، علی مجدر لنگرودی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگی‌های عملکردی و ضداکسایشی کازئین هیدرولیز شده با پانکراتین
خشایار سرابندی، علیرضا صادقی ماهونک *، حامد همیشه کار، محمد قربانی، سید مهدی جعفری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد پوشش دهی با ژل آلوئه‌ورا غنی شده با اسانس گلپر در انبارداری میوه هلو زعفرانی (Prunus persica var, Zafarani)
احمد پیرحیاتی، امیر دارائی گرمه خانی *، منصور غلامی، عباس میرزاخانی، قربان خلیل زاده رنجبر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی اثرات پری‌بیوتیکی فیبرهای حاصل از ضایعات آناناس، انار و گندم در ماست سین‌بیوتیک حاوی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5
سعید قاسمی، الهام مهدیان *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر افزودن صمغ‌های کتیرا و گوار بر ویژگی‌های فارینوگرافی خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان تافتون
قاسم فدوی *، مونا حسینی اصفهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان جایگزینی شیرین‌کننده‌های استویا و مالتیتول به‌جای شکر در سس کچاپ
سمیرا چیتگر، ثمر منصوری پور *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج، آرد کامل کینوا و پودر برگ گیاه خرفه به روش سطح پاسخ
شیما جلدانی، بهزاد ناصحی *، آدیه انور
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 0 queries by