[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML سرمقاله: طرح‌های ملی بررسی مصرف مواد غذایی فرصتی بزرگ برای مردم، مسئولان و متخصصان
مرتضی عبداللهی *، آناهیتا هوشیار راد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر مکمل‌یاری سینبیوتیک بر آنزیم‌های کبدی، شاخص‌های التهابی و میزان فیبروز کبدی در افراد مبتلا به بیماری کبد چرب غیرالکلی: کارآزمایی بالینی تصادفی شده دو سوکور
طناز اسلام پرست، حسین پوستچی، فرهاد زمانی، مریم شرف خواه، رضا ملک زاده، آزیتا حکمت دوست *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری و ویژگی‌های کیفی میوه‌ی توت‌فرنگی پس از برداشت
سارا عشقی، مریم هاشمی *، عبدالرضا محمدی، فوژان بدیعی، زهرا محمد حسینی، کریم احمدی صومعه، کیاندخت قناتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر مصرف شکلات تلخ بر پروفایل لیپیدی، آپولیپوپروتئین B، آپولیپوپروتئین A-1و التهاب در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی تصادفی
ندا حقیقت، علی رستمی، شهریار اقتصادی *، فرزاد شیدفر، ایرج حیدری، آغا فاطمه حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خالص‌سازی جزئی و توصیف ویژگی‌های آنزیم منعقدکننده‌ی شیر از میوه‌های گیاه پنیرباد (ویتانیا کواگولانس)
مریم بیگمی، محمد امین محمدی فر *، محسن قدس روحانی، مریم هاشمی، محرم ولی زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ارتباط شاخص تغذیه‌ی سالم جایگزین با خطر 10 ساله‌ی بیماری‌های قلبی عروقی در کارمندان مرد شاغل در بخش دولتی، تهران، 1391
نسترن حریری، عصمت ناصری *، آناهیتا هوشیار راد، فرید زایری، دالی بنداریان زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی کارآیی روش طیف‌نگار فروسرخ تبدیل فوریه در تشخیص مخمرهای مولد شیرین‌کننده‌های کم‌کالری
غلامرضا قزلباش *، ایرج نحوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ارتباط بین پیروی از الگوی غذایی DASH با چاقی در پرستاران زن شهر اصفهان
فرزانه برک، ابراهیم فلاحی، عمار حسن زاده کشتلی، احمدرضا یزدان نیک، احمد اسماعیل زاده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر بازدارندگی اسانس زنیان بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیط عصاره و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum)
ثنا ربیعی، هدایت حسینی *، مسعود رضایی، طناز موسوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر نحوه‌ی خورانش کودکان در شش ماه اول زندگی بر سوءتغذیه در یک سالگی به تفکیک خانوارهای امن و ناامن غذایی مناطق شهری شهرستان ری
ملیکا اصفهانی، احمد رضا درستی مطلق *، هاله صدرزاده یگانه، عباس رحیمی فروشانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر تقلیدی حاوی کنسانتره‌ی پروتئینی آب‌پنیر و پنیر اصلاح شده‌ی آنزیمی لیقوان
مرضیه حسینی، محمد باقر حبیبی نجفی *، محبت محبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اصلاح شیمیایی ویژگی‌های عملکردی پروتئین و نشاسته‌ی آرد یولاف و بررسی ویژگی‌های فیزیکی کیک تهیه شده از آرد یولافِ جایگزین شده توسط آن‌ها
لیلا میرمقتدایی *، مهدی کدیور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر کنترل pH بر میزان تولید اسید پروپیونیک، استیک و لاکتیک در سامانه ناپیوسته خوراک‌دهی‌شده با پروپیونی‌باکتریوم و لاکتوباسیلوس
نگین احمدی، کیانوش خسروی دارانی *، سلماز زارعان شهرکی، سید امیر محمد مرتضویان، مرتضی مشایخ، رزیتا کمیلی، ابراهیم آزادنیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر رژیم غذایی کاهش وزن بر بیماری کبد چرب غیر الکلی
علیرضا قائمی، فروغ اعظم طالبان، آزیتا حکمت دوست، علیرضا رفیعی، وحید حسینی، زهره امیری، رضا همایونفر، حافظ فاخری *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر ا- متیل سیکلو پروپن و نانو زئولیت‌های حاوی پرمنگنات پتاسیم و تیمار توأم آنها در افزایش ماندگاری و کیفیت سیب قرمز و زرد لبنانی
فاطمه سردابی، جواد مهتدی نیا *، فروغ شواخی، علی اشرف جعفری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اسیدهای فنولی، فعالیت ضدرادیکالی و ضدمیکربی عصاره متانولی برگ‌های اوجی
شهلا سلمانیان، علیرضا صادقی ماهونک *، مرتضی خمیری، محمدرضا ماستری فراهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML الگوی غذایی سنتی و خطر ابتلا به سندرم متابولیک : مطالعه خرم آباد
ابراهیم فلاحی، سجاد روستا *، فرزاد ابراهیم زاده، خاطره عنبری، امیرحسین خلخالی راد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات ضداکسیداسیونی و ضد باکتریایی عصاره جعفری بر فیله ماهی کپور نقره‌ای در طول نگهداری در دمای یخچالی (1±4 درجه سانتی‌گراد)
سهیل اسکندری، هدایت حسینی، سید ابراهیم حسینی، آمنه شیرایی کسمایی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارتباط مصرف گوشت قرمز، گوشت فراوری شده، احشاء، ماهی و ماکیان، با ریسک ابتلا به سرطان پروستات : مطالعه مورد- شاهدی
فائزه عسکری، ساره عدالتی، مهدی کاردوست پاریزی، بهرام رشیدخانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اندازه‌گیری سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در نمونه‏ها‏ی دوغ عرضه شده در شهر تهران با روش HPLC
همایون وصال، سید امیر محمد مرتضویان *، عبدالرضا محمدی، سعیده اسماعیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML آماده سازی و ارزیابی ویژگی‌های امولسیون‌های تهیه شده بر پایه روغن گردو
مینا همایونفال، فرامرز خدائیان *، سید محمد موسوی، سید محمد حسینی پنجکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر آموزش مبتنی بر مدل مراحل تغییر بر مصرف منظم صبحانه و میان وعده ناسالم در دانش‌آموزان مدارس ابتدایی شهر قزوین
عیسی محمدی زیدی، امیر پاکپور حاجی آقا *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML امکان جایگزینی تخم‌مرغ با آرد سویا و اختلاط آرد گندم با جوانه گندم تثبیت شده در تولید کیک روغنی
فریبا نقی پور، مصطفی مظاهری تهرانی، بهاره صحرائیان *، زهرا شیخ الاسلام، مریم سلیمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر جایگزینی بخشی از ماده خشک با ژلاتین بر خواص کاربردی ماست قالبی بدون چربی
سعیده ابدالی، علی معتمدزادگان *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کم وزنی، کوتاه قدی و اضافه وزن در دانش‌آموزان مقطع راهنمایی شهر ایلام و عوامل مؤثر بر آن
اسکندر غلامی پریزاد، الهام رنجبر، احمد پورعباس، علی اشرف عیوضی، زینب غضنفری *، اصغر اشرفی حافظ
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربردهای نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی
محمد فرجی، قاسم فدوی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 0 queries by