You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
سرمقاله: طرحهای ملی بررسی مصرف مواد غذایی فرصتی بزرگ برای مردم، مسئولان و متخصصان مرتضی عبداللهی
*، آناهیتا هوشیار راد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر مکملیاری سینبیوتیک بر آنزیمهای کبدی، شاخصهای التهابی و میزان فیبروز کبدی در افراد مبتلا به بیماری کبد چرب غیرالکلی: کارآزمایی بالینی تصادفی شده دو سوکور طناز اسلام پرست، حسین پوستچی، فرهاد زمانی، مریم شرف خواه، رضا ملک زاده، آزیتا حکمت دوست
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری و ویژگیهای کیفی میوهی توتفرنگی پس از برداشت سارا عشقی، مریم هاشمی
*، عبدالرضا محمدی، فوژان بدیعی، زهرا محمد حسینی، کریم احمدی صومعه، کیاندخت قناتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر مصرف شکلات تلخ بر پروفایل لیپیدی، آپولیپوپروتئین B، آپولیپوپروتئین A-1و التهاب در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی تصادفی ندا حقیقت، علی رستمی، شهریار اقتصادی
*، فرزاد شیدفر، ایرج حیدری، آغا فاطمه حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
خالصسازی جزئی و توصیف ویژگیهای آنزیم منعقدکنندهی شیر از میوههای گیاه پنیرباد (ویتانیا کواگولانس) مریم بیگمی، محمد امین محمدی فر
*، محسن قدس روحانی، مریم هاشمی، محرم ولی زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ارتباط شاخص تغذیهی سالم جایگزین با خطر 10 سالهی بیماریهای قلبی عروقی در کارمندان مرد شاغل در بخش دولتی، تهران، 1391 نسترن حریری، عصمت ناصری
*، آناهیتا هوشیار راد، فرید زایری، دالی بنداریان زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی کارآیی روش طیفنگار فروسرخ تبدیل فوریه در تشخیص مخمرهای مولد شیرینکنندههای کمکالری غلامرضا قزلباش
*، ایرج نحوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ارتباط بین پیروی از الگوی غذایی DASH با چاقی در پرستاران زن شهر اصفهان فرزانه برک، ابراهیم فلاحی، عمار حسن زاده کشتلی، احمدرضا یزدان نیک، احمد اسماعیل زاده
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر بازدارندگی اسانس زنیان بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیط عصاره و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) ثنا ربیعی، هدایت حسینی
*، مسعود رضایی، طناز موسوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر نحوهی خورانش کودکان در شش ماه اول زندگی بر سوءتغذیه در یک سالگی به تفکیک خانوارهای امن و ناامن غذایی مناطق شهری شهرستان ری ملیکا اصفهانی، احمد رضا درستی مطلق
*، هاله صدرزاده یگانه، عباس رحیمی فروشانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر تقلیدی حاوی کنسانترهی پروتئینی آبپنیر و پنیر اصلاح شدهی آنزیمی لیقوان مرضیه حسینی، محمد باقر حبیبی نجفی
*، محبت محبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اصلاح شیمیایی ویژگیهای عملکردی پروتئین و نشاستهی آرد یولاف و بررسی ویژگیهای فیزیکی کیک تهیه شده از آرد یولافِ جایگزین شده توسط آنها لیلا میرمقتدایی
*، مهدی کدیور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر کنترل pH بر میزان تولید اسید پروپیونیک، استیک و لاکتیک در سامانه ناپیوسته خوراکدهیشده با پروپیونیباکتریوم و لاکتوباسیلوس نگین احمدی، کیانوش خسروی دارانی
*، سلماز زارعان شهرکی، سید امیر محمد مرتضویان، مرتضی مشایخ، رزیتا کمیلی، ابراهیم آزادنیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر رژیم غذایی کاهش وزن بر بیماری کبد چرب غیر الکلی علیرضا قائمی، فروغ اعظم طالبان، آزیتا حکمت دوست، علیرضا رفیعی، وحید حسینی، زهره امیری، رضا همایونفر، حافظ فاخری
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر ا- متیل سیکلو پروپن و نانو زئولیتهای حاوی پرمنگنات پتاسیم و تیمار توأم آنها در افزایش ماندگاری و کیفیت سیب قرمز و زرد لبنانی فاطمه سردابی، جواد مهتدی نیا
*، فروغ شواخی، علی اشرف جعفری
چکیده -
متن کامل (PDF)
اسیدهای فنولی، فعالیت ضدرادیکالی و ضدمیکربی عصاره متانولی برگهای اوجی شهلا سلمانیان، علیرضا صادقی ماهونک
*، مرتضی خمیری، محمدرضا ماستری فراهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
الگوی غذایی سنتی و خطر ابتلا به سندرم متابولیک : مطالعه خرم آباد ابراهیم فلاحی، سجاد روستا
*، فرزاد ابراهیم زاده، خاطره عنبری، امیرحسین خلخالی راد
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات ضداکسیداسیونی و ضد باکتریایی عصاره جعفری بر فیله ماهی کپور نقرهای در طول نگهداری در دمای یخچالی (1±4 درجه سانتیگراد) سهیل اسکندری، هدایت حسینی، سید ابراهیم حسینی، آمنه شیرایی کسمایی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ارتباط مصرف گوشت قرمز، گوشت فراوری شده، احشاء، ماهی و ماکیان، با ریسک ابتلا به سرطان پروستات : مطالعه مورد- شاهدی فائزه عسکری، ساره عدالتی، مهدی کاردوست پاریزی، بهرام رشیدخانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
اندازهگیری سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در نمونههای دوغ عرضه شده در شهر تهران با روش HPLC همایون وصال، سید امیر محمد مرتضویان
*، عبدالرضا محمدی، سعیده اسماعیلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
آماده سازی و ارزیابی ویژگیهای امولسیونهای تهیه شده بر پایه روغن گردو مینا همایونفال، فرامرز خدائیان
*، سید محمد موسوی، سید محمد حسینی پنجکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر آموزش مبتنی بر مدل مراحل تغییر بر مصرف منظم صبحانه و میان وعده ناسالم در دانشآموزان مدارس ابتدایی شهر قزوین عیسی محمدی زیدی، امیر پاکپور حاجی آقا
*چکیده -
متن کامل (PDF)
امکان جایگزینی تخممرغ با آرد سویا و اختلاط آرد گندم با جوانه گندم تثبیت شده در تولید کیک روغنی فریبا نقی پور، مصطفی مظاهری تهرانی، بهاره صحرائیان
*، زهرا شیخ الاسلام، مریم سلیمانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر جایگزینی بخشی از ماده خشک با ژلاتین بر خواص کاربردی ماست قالبی بدون چربی سعیده ابدالی، علی معتمدزادگان
*چکیده -
متن کامل (PDF)
کم وزنی، کوتاه قدی و اضافه وزن در دانشآموزان مقطع راهنمایی شهر ایلام و عوامل مؤثر بر آن اسکندر غلامی پریزاد، الهام رنجبر، احمد پورعباس، علی اشرف عیوضی، زینب غضنفری
*، اصغر اشرفی حافظ
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربردهای نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی محمد فرجی، قاسم فدوی
*چکیده -
متن کامل (PDF)