You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
روایی و پایایی پرسشنامه بسامد خوراک 40 آیتمی جهت اندازهگیری مصرف گلوتن در بیماری کولیت السراتیو فرشته هادی، محمد حسین صومی، سعید قوام زاده
*چکیده -
متن کامل (PDF)
نقش تمرین مقاومتی و مصرف پروتئین وی بر شاخصهای کوفتگی عضلانی تأخیری پس از فعالیت مقاومتی برونگرا در مردان تمرین نکرده هادی روحانی، فواد عسجدی، سید صالح صفری موسوی
*، مهدی بهمن زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
نقش اضطراب، افسردگی، خویشتنداری در خوردن و عادتهای غذایی در پیشبینی چاقی و اضافهوزن در گروهی از زنان کارمند شهر اصفهان بهناز نیک کار اصفهانی، عبدالعزیز افلاک سیر
*، محمد علی گودرزی، فرهاد خرمایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
وضعیت صرف صبحانه و میان وعده دانشآموزان اقوام ایرانی در مدرسه محمد اسماعیل مطلق، مجذوبه طاهری، رضا قدیمی، سید داود نصرالله پور شیروانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ارتباط الگوهای غذایی غالب با سن شروع قاعدگی در دختران نوجوان شهر اصفهان در سال 94-1393 مژگان ممتازپور
*، میترا ریحانی مارنانی، مرضیه جوانمردی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی استخراج و تعیین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کلاژن حاصل از غشای داخلی پوسته تخممرغ رضا محمدی
*، معصومه تقی زاده، فاطمه عسکری، شیرین مرادی، محمد امین محمدی فر، روح الله فردوسی، امیر محمد مرتضویان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی فرمول نان بدون گلوتن حاصل از آردکینوا، ذرت و برنج سیمین قاسم زاده، بهزاد ناصحی
*، محمد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر دما و زمان نگهداری و ویژگی لاک قوطی بستهبندی بر مهاجرت آلومینیوم به درون آبجوی بدون الکل و ویژگیهای حسی آن امامه دانش، سارا سهراب وندی
*، مهدی فرهودی، مهرداد محمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر نایسین ریزپوشانی شده و پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان جایگزین نیتریت بر برخی ویژگیهای شیمیایی، میکروبی و حسی سوسیس الهام فرخنده، ابراهیم حسینی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر میزان غلظت گاز دیاکسید کربن بر خواص کیفی و ماندگاری خرمای رقم برحی بستهبندی شده با اتمسفر اصلاح شده ایران محمدپور، بهجت تاج الدین
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی غیرفعالسازی غیرحرارتی آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ امیر دارائی گرمه خانی
*، نرجس آقاجانی، اشرف گوهری اردبیلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پوششهای هیدروکلوئیدی در جلوگیری از تشکیل آکریلآمید و کاهش جذب روغن در چیپس سیبزمینی راضیه ترابی، محمد حجتی
*، محسن برزگر، حسین جوینده
چکیده -
متن کامل (PDF)
کورکومین، ملکول نیروهای چندگانه، تعدیل کننده بیولوژیکی و اثرات درمانی آن منصوره مظاهری، علی اکبر صبوری، مهران حبیبی رضایی، محمد فرهادی، علی اکبر موسوی موحدی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
مقالات تریبون بحث غذا و تغذیه: بازشناسی نقش غذاهای بومی در نظام غذا و تغذیه نسرین امیدوار
*چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue