[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML روایی و پایایی پرسشنامه بسامد خوراک 40 آیتمی جهت اندازه‌گیری مصرف گلوتن در بیماری کولیت السراتیو
فرشته هادی، محمد حسین صومی، سعید قوام زاده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML نقش تمرین مقاومتی و مصرف پروتئین وی بر شاخص‌های کوفتگی عضلانی تأخیری پس از فعالیت مقاومتی برون‌گرا در مردان تمرین نکرده
هادی روحانی، فواد عسجدی، سید صالح صفری موسوی *، مهدی بهمن زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML نقش اضطراب، افسردگی، خویشتن‌داری در خوردن و عادت‌های غذایی در پیش‌بینی چاقی و اضافه‌وزن در گروهی از زنان کارمند شهر اصفهان
بهناز نیک کار اصفهانی، عبدالعزیز افلاک سیر *، محمد علی گودرزی، فرهاد خرمایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML وضعیت صرف صبحانه و میان‌ وعده دانش‌آموزان اقوام ایرانی در مدرسه
محمد اسماعیل مطلق، مجذوبه طاهری، رضا قدیمی، سید داود نصرالله پور شیروانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارتباط الگوهای غذایی غالب با سن شروع قاعدگی در دختران نوجوان شهر اصفهان در سال 94-1393
مژگان ممتازپور *، میترا ریحانی مارنانی، مرضیه جوانمردی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی استخراج و تعیین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کلاژن حاصل از غشای داخلی پوسته تخم‌مرغ
رضا محمدی *، معصومه تقی زاده، فاطمه عسکری، شیرین مرادی، محمد امین محمدی فر، روح الله فردوسی، امیر محمد مرتضویان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی فرمول نان بدون گلوتن حاصل از آردکینوا، ذرت و برنج
سیمین قاسم زاده، بهزاد ناصحی *، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر دما و زمان نگهداری و ویژگی لاک قوطی بسته‌بندی بر مهاجرت آلومینیوم به درون آبجوی بدون الکل و ویژگیهای حسی آن
امامه دانش، سارا سهراب وندی *، مهدی فرهودی، مهرداد محمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر نایسین ریزپوشانی شده و پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان جایگزین نیتریت بر برخی ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی سوسیس
الهام فرخنده، ابراهیم حسینی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر میزان غلظت گاز دی‌اکسید کربن بر خواص کیفی و ماندگاری خرمای رقم برحی بسته‌بندی شده با اتمسفر اصلاح شده
ایران محمدپور، بهجت تاج الدین *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی غیرفعال‌سازی غیرحرارتی آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ
امیر دارائی گرمه خانی *، نرجس آقاجانی، اشرف گوهری اردبیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پوشش‌های هیدروکلوئیدی در جلوگیری از تشکیل آکریل‌آمید و کاهش جذب روغن در چیپس سیب‌زمینی
راضیه ترابی، محمد حجتی *، محسن برزگر، حسین جوینده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کورکومین، ملکول نیروهای چندگانه، تعدیل کننده بیولوژیکی و اثرات درمانی آن
منصوره مظاهری، علی اکبر صبوری، مهران حبیبی رضایی، محمد فرهادی، علی اکبر موسوی موحدی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقالات تریبون بحث غذا و تغذیه: بازشناسی نقش غذاهای بومی در نظام غذا و تغذیه
نسرین امیدوار *
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 0 queries by