You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
ترکیب مصرف کورکومین و تمرین شنا بیوژنز میتوکندریایی را پس از مصرف افراطی اتانول در بافت هیپوکامپ رتهای نر افزایش میدهد فواد فیض الهی، محمد علی آذربایجانی
*، محمد ناصحی، مقصود پیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارتباط آمادگی قلبی تنفسی، ترکیب بدن و ترکیب رژیم غذایی با سطوح اینترلوکین-18 پلاسما در افراد دارای اضافه وزن و چاق محمد گله داری
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر روغن زیتون با و بدون فعالیت هوازی بر تعدادی از فاکتورهای پیشگوییکننده بیماریهای قلبی- عروقی در زنان زهرا تقی زاده، حجت الله نیک بخت
*، نادر شاکری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تبیین تسهیل کنندههای مصرف لبنیات فراسودمند از دیدگاه ذینفعان: یک مطالعه مبتنی بر نظریه بازاریابی اجتماعی مرجان باژن، ناصر کلانتری، نسترن کشاورز محمدی
*، حسن عینی زیناب، هدایت حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید نوشیدنی مالت سین بیوتیک با استفاده از اینولین و برخی گونه های مختلف لاکتوباسیلوس نیره زکی پور رحیمآبادی، سارا سهراب وندی
*، لیلا روزبه نصیرائی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهیابی فرآیند شفافسازی آب کرفس به روش سطح پاسخ (RSM) و بررسی خصوصیات کیفی محصول تولیدی محسن مختاریان
*، آرزو شجاعی
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی میزان آلودگی به آفلاتوکسین M1 در چند نوع تجاری از پنیرهای موزارلای تولید شده در ایران آزاده کسایی، حمید توکلی پور
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی تأثیر پوشش دهی با ژل آلوئه ورا، زمان و دمای سرخ کردن بر جذب روغن و خواص حسی چیپس هویج سرخشده با استفاده از روش سطح پاسخ نرجس آقاجانی
*، اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی استخراج عصاره برگ زیتون واریته خرمآبادی و بررسی ویژگیهای فیزیکی نانوحاملهای لیپیدی حاوی آن منصوره سلیمانی فرد، علیرضا صادقی ماهونک
*، محمد قربانی، خسرو عزیزی، اصغر سپهوند
چکیده -
متن کامل (PDF)
اندازهگیری فلزات سرب، کادمیوم، آهن و روی در فرآوردههای گوشتی عرضه شده در شهر تهران عبدالصمد عابدی، مریم ذبیح زاده، سید هدایت حسینی، سهیل اسکندری
*، روح اله فردوسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی خشک کردن ترکیبی (اسمز- هوای داغ) برگههای سیب درختی با استفاده از روش سطح پاسخ امیر دارائی گرمه خانی
*، میلاد مرادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید دسر شیری بر پایهی فرمولاسیون عسل خرما، نشاسته ذرت و ژلاتین با کمک روش سطح پاسخ (RSM) زهرا مهرابی، محمد گلی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue