[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML ترکیب مصرف کورکومین و تمرین شنا بیوژنز میتوکندریایی را پس از مصرف افراطی اتانول در بافت هیپوکامپ رت‌های نر افزایش می‌دهد
فواد فیض الهی، محمد علی آذربایجانی *، محمد ناصحی، مقصود پیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارتباط آمادگی قلبی تنفسی، ترکیب بدن و ترکیب رژیم غذایی با سطوح اینترلوکین-18 پلاسما در افراد دارای اضافه وزن و چاق
محمد گله داری *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر روغن ‌زیتون با و بدون فعالیت هوازی بر تعدادی از فاکتور‌های پیشگویی‌کننده بیماری‌های قلبی- عروقی در زنان
زهرا تقی زاده، حجت الله نیک بخت *، نادر شاکری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تبیین تسهیل کننده‌های مصرف لبنیات فراسودمند از دیدگاه ذی‌نفعان: یک مطالعه مبتنی بر نظریه بازاریابی اجتماعی
مرجان باژن، ناصر کلانتری، نسترن کشاورز محمدی *، حسن عینی زیناب، هدایت حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید نوشیدنی مالت سین بیوتیک با استفاده از اینولین و برخی گونه های مختلف لاکتوباسیلوس
نیره زکی پور رحیم‌آبادی، سارا سهراب وندی *، لیلا روزبه نصیرائی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌یابی فرآیند شفاف‌سازی آب کرفس به روش سطح پاسخ (RSM) و بررسی خصوصیات کیفی محصول تولیدی
محسن مختاریان *، آرزو شجاعی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی میزان آلودگی به آفلاتوکسین M1 در چند نوع تجاری از پنیرهای موزارلای تولید شده در ایران
آزاده کسایی، حمید توکلی پور *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی تأثیر پوشش دهی با ژل آلوئه ورا، زمان و دمای سرخ کردن بر جذب روغن و خواص حسی چیپس هویج سرخ‌شده با استفاده از روش سطح پاسخ
نرجس آقاجانی *، اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی استخراج عصاره برگ زیتون واریته خرم‌آبادی و بررسی ویژگی‌های فیزیکی نانوحامل‌های لیپیدی حاوی آن
منصوره سلیمانی فرد، علیرضا صادقی ماهونک *، محمد قربانی، خسرو عزیزی، اصغر سپهوند
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اندازه‌گیری فلزات سرب، کادمیوم، آهن و روی در فرآورده‎های گوشتی عرضه شده در شهر تهران 
عبدالصمد عابدی، مریم ذبیح‎ زاده، سید هدایت حسینی، سهیل اسکندری *، روح اله فردوسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی خشک کردن ترکیبی (اسمز- هوای داغ) برگه‌های سیب درختی با استفاده از روش سطح پاسخ
امیر دارائی گرمه خانی *، میلاد مرادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید دسر شیری بر پایه‌ی فرمولاسیون عسل خرما، نشاسته ذرت و ژلاتین با کمک روش سطح پاسخ (RSM)
زهرا مهرابی، محمد گلی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.03 seconds with 0 queries by