[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 17، شماره 2 - ( تابستان 1401 )
برگشت به فهرست نسخه ها
علوم تغذیه
تأثیر ویتامینC بر حافظه فضایی و پراکسیداسیون لیپیدی هیپوکامپ موش های صحرایی مسموم با کراک کوکائین
ص. 10-1
حمیرا حاتمی نعمتی
،
حاتم احمدی
*
،
ابوالفضل الماسی
،
سمیه حاتمی نعمتی
چکیده
(3228 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(885 دریافت)
بررسی تأثیر آموزش تغذیه از طریق واتساپ بر قند خون، پروفایل چربی و کیفیت زندگی بیماران مبتلا به دیابت نوع دو
ص. 20-11
اکرم همتی پور
،
شهرام مولوی نژاد
*
،
حاجیه شهبازیان
،
اسعد شهرانی
،
مریم پارسانهاد
چکیده
(3190 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1013 دریافت)
شبیه سازی اثرات افزایش قیمت لبنیات بر رفتار مصرفی گروه های مختلف درآمدی: رویکرد مدلسازی مبتنی برعامل
ص. 29-21
حسین راغفر
*
،
کبری سنگری مهذب
،
زینب واعظ مهدوی
چکیده
(2836 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(773 دریافت)
بررسی دریافتهای غذایی، فراسنجهای خونی و وضعیت تغذیه کودکان و نوجوانان مبتلا به فنیلکتونوری
ص. 40-31
مینا احمدزاده
،
گلبن سهراب
*
،
محمدرضا علائی
،
بهزاد محمدپور اهرنجانی
چکیده
(2673 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(805 دریافت)
بررسی ارتباط ناامنی غذایی با پولیپهای کولورکتال در افراد بالای 50 سال شهر اصفهان
ص. 50-41
الهام عشوریون
،
احمدرضا درستی مطلق
*
چکیده
(2733 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(653 دریافت)
طراحی و روان سنجی ابزار سنجش تعیین کنندههای مصرف و ترجیحات بزرگسالان درباره لبنیات فراسودمند
ص. 63-51
مرجان باژن
،
ناصر کلانتری
،
نسترن کشاورز محمدی
*
،
حمید علوی مجد
چکیده
(2682 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(854 دریافت)
|
ضمیمه مقاله [PDF]
(171 دریافت)
علوم و صنایع غذایی
تهیه و ارزیابی نانو کمپلکس پروتئین-کورکومین با استفاده از پیوند دهنده عرضی خوراکی
ص. 78-65
نرگس شاهقلیان
*
،
قدیر رجب زاده
چکیده
(2444 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(899 دریافت)
بررسی تأثیر پارامترهای کریستالیزاسیون بر خواص رئولوژیکی شورتنینگ های تولیدشده بر پایه اینتراستریفیکاسیون
ص. 86-79
مهناز عاملی
،
لیلا روفهگری نژاد
،
عزیز الله زرگران
*
،
فرید زایری
چکیده
(2388 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(603 دریافت)
کاربرد روش استخراج فاز جامد پخشی ترکیبشده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی برای اندازهگیری برخی از آفتکشهای ارگانوفسفره در نمونههای آبمیوه بهروش کروماتوگرافی گازی با آشکارساز نیتروژن-فسفر
ص. 98-87
بهناز لیموئی خسروشاهی
،
الناز مرزی خسروشاهی
،
محمدرضا افشارمقدم
،
جلیل خندقی
*
چکیده
(2886 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(978 دریافت)
بررسی اثر ضد میکروبی برهموم منطقه طالقان بر برخی از باکتریهای بیماریزای غذازاد
ص. 107-99
نسیم علمائیان
،
ولی اله کوهدار
*
،
هدایت حسینی
چکیده
(3600 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(769 دریافت)
اثر کاربرد میدان الکتریکی ولتاژ بالا طی نگهداری بر کیفیت میوه انار (L.unica granatum)
ص. 118-109
سولماز عالی پور
،
ناصر همدمی
*
،
محسن دلوی اصفهان
،
سعیده فلاح-جوشقانی
چکیده
(2489 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(711 دریافت)
پایش مقادیر قند و چربی در بستنی های شیری صنعتی عرضه شده در تهران
ص. 128-119
مهرداد محمدی
،
محسن امینی
،
علیرضا کرد باقری
،
عقیل دست باز مجرد
*
چکیده
(2615 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(775 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.06 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4722